Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti En Ucuzu Nerede Bulunur

Nihal

Bilgili
Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Alınmaya Değer Mi?
Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Şuanki Fiyatı Ne Kadar 5898.46 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Gerçekten İyi Mi?

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Ürün Bilgisi

Ysm X-Speed Profesyonel Spinning Bike 150 kg Kapasiteli Fitness ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Ürününün Satıcısı, Yasomi Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti ürününü 5898.46 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Ürünü Kullananların Görüşleri
5898.46 Tl ye satışta olan Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: çok beğendim kargo şirketi sağlam gönderdiği için teşekkür ederim bu arada
İsim: Gökhan G.
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yasomi

Yorum: Kargom hızli bir sekilde tamamen sağlam ve bir günde geldi. Evde kullanmak için aldım kkurulumu çok basit kaliteli ve sağlam boyum 178 ve kilom 116 olmasına rağmen kullanımı çok rahat oldu . Sadece standart oturma selesi beni rahatsız ettiği için bisiklet malzemeciden rahat ve geniş sele alarak o sorunu ortadan kaldirdim. Almak isteyen arkadDevamını Oku
İsim: U** Y**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: ürün fiyatına göre gayet iyi tavsiye ederim kargoda hızlı ve sağlam elime ulaştı
İsim: K** P**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı. Hemen içindeki ekipmanlar sayesinde kurulumunu yaptım. 2 gündür kullanıyorum. Kullanım sonrası yorum yapmak istedim "Egzersiz yaparken nabız ölçümü gerçekten işe yarıyor. Ayarlanabilir zorluk seviyesi sayesinde her seviyede kullanıcı için uygun. Fren sistemi de işe yarıyor gerçekten süs değil😊 güvenliği ön planda tutuyDevamını Oku
İsim: F** Ü**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Ürün kapıma kadar güvenli ve hızlı bir şekilde ulaştı. Spor salonum için numunelik almıştım bir süre daha kullanıp müşterilerimin talebi doğrultusunda daha fazla alıp almamam konusunda karar vereceğim suan için memnunum. Salonum küçük olması sebebiyle ürünün çok yer kaplamaması benim için de büyük bir avantaj ayrıca ürünün taşınabilirliği de ayrıDevamını Oku
İsim: R** Y**

Yorum: Kısa ve öz yorum yapmak adetimdir. Satıcıya sorular sorduğumda hızlı ve açıklayıcı cevaplar aldım. Ürün sorunsuz bir şekilde geldi ve beklediğimden daha iyi çıktı. Teşekkür ederim.
İsim: Sevgi Ü.

Yorum: güzel paketleme sağlam ürün kolayca kurduk kullanıma hazır hale geldi profesyonel spiningler gibi sağlam görünüyor. Başarılı 👍
İsim: E** K**
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: Ürünü satın almadan önce satıcıyla iletişime geçtim ve çok yardımcı oldular. Hızlı kargo ve sorunsuz teslimat. Bisikletin montajı da oldukça basit, kullanmaya başlamak için sabırsızlanıyorum."
İsim: M** G**

Yorum: ürün tam beklediğim gibi eksiksiz sağlam geldi almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler satıcıya tşk edr
İsim: Ö** K**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Evde spor yapmak için alabileceğim spor aleti araştırırken Yasominin bu ürün ile karşılaştım. Bu bisiklet gerçekten harika diyebilirim! Ürün çok büyük değil evde yok yer kaplamıyor ön tarafında iki adet tekerleği var ürünü kaldırınca hemen hareket ettirebiliyorsunuz. Çok fonksiyonel LCD ekranındaki detaylı bilgileri takip etmek egzersizimi daha etDevamını Oku
İsim: Birgül k.

Yorum: Kurulumu kolay, şimdilik sıkıntısız geldi. Sadece suluğu öyle bir yere koymuşlar ki yamuk geldi. Kesinlikle kullanılamaz halde. Süs olsun diye koydum önüne. Bir şey sipariş ettiğimde en dikkat ettiğim şey sapasağlam gelmesidir. Bu yüzden iki yıldız kırdım
İsim: Ahmet K.
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Kırık geldi
İsim: **** ****
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: Montaj gerekiyor!
İsim: D** Z** G**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: Ürün parçası kırık geldi, satıcıya geri yolladık ama ürünün orjinal kutusu olmadığı için iadem red edildi. Satıcı ise, tamir edip geri yolladığını iddia etmiş,tamamiyle yalan. Almayın bu satıcıdan ürün, ne yardımcı oluyorlar ne çözüm odaklılar
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: ürün hatalı parça ile geldi. .hatalı parça tedarigide yok. fabrika hatasi
İsim: E** a**
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: Ürün güzel ama içindeki matara eğilmiş
İsim: E** A** Ş**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: Ürün pişmanlıktır. Elinizde patlar. Servisi içinde kimse gelmiyor koskoca bisikleti kargolamanızı bekliyorlar…
İsim: B** n** S**
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: Sıfır.Urune sonradan kayış koruma için vida deliği yapmislar.yaptiklari yerden kırılmış denemeden göndermişler.Kayis ayar yeri yamulmus sıkmaktan.
Tarih: 24 Nisan 2024

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: merhaba genişlik ve yükseklik kaç cm
Cevap: Genişlik 1050 mm, uzunluk ortalama 920-1020 mm dir.

Soru: Katlanabilir mi
Cevap: merhaba , katlanmamaktadır.

Soru: Bluetooth bağlantısı var mı
Cevap: merhaba bluetooth baglantısı bulunmamaktadır.

Soru: Hocam kolay gelsin devamlı taşınan birisi olarak bu ürün kaç parça oluyor birde araca sığar mı parçalandığında
Cevap: Demonte bir şekilde gönderilmektedir.

Soru: 185 boy ve 95 kiloya uygun mu
Cevap: Koltuk ayarlanmaktadır. 150 kg için uygundur.

Soru: hem oturarak hem ayakta kullanım mümkün mü 185 boy 85 kilo için uygun mu
Cevap: merhaba ayakta da kullanabilirsiniz. 150 kg taşıma kapasitesi vardır. koltuğu ayarlayabilirsiniz.

Soru: merhaba tamamen manyetik model mi ?
Cevap: merhaba , evet manyetiktir.

Soru: ürün agirligi kaç kilo
Cevap: merhaba , yaklaşık olarak 20 kg ağırlığındadır

Soru: Slm Trabzon’da servis varmı pedal yada herhangi bi aparat bozulursa ne yapcaz kaç yıl garanti var
Cevap: Merhaba servisimiz tek noktada İstanbul'dadır ve her kısma hizmet vermektedir. 2 yıl garanti süresi vardır

Soru: merhaba benim boy 187 uygunmu?
Cevap: merhaba , oturağı ayarlanmaktadır.

Soru: disk ağırlığı ne kadar
Cevap: Merhaba 15kg’dır

Soru: Diyarbakır’da servisi var mı bir de ilk kurulumu servis mi yapacak ? Kendimiz kurumu yaparsak garantiden düşer mi
Cevap: merhaba servisimiz tek noktadadır Delta Teknik Servis Bahçelievler/İST. Demonte bir şekilde gönderilmektedir kurulumu size aittir.

Soru: merhabalar alaçam fakat solonda kullanılabilen bisiklettenmi hareket
Cevap: merhaba , evet ayaktada haraket edebilirsiniz.

Soru: Telefon tutuculu önerebileceğşniz model nedir
Cevap: merhaba , bu üründe var efendim

Soru: Disk ağırlığı sorulmuş bir yerde 6 bir yerde 15 demişsiniz doğru cevap neden vermiyorsunuz?
Cevap: Merhaba , disk agiriligi 6 kg dır

Soru: 1.75 boy 146 kg uygunmudur
Cevap: merhaba , 150 kg taşıma kapasitesi vardır . Uygundur efendim

Soru: merhabalar spor salonuna gidiyordum.ayni salondaki gibi bisikletli ayağa kalkıp hareket erebiliyormuşuz
Cevap: merhaba , evet ayaktada haraket edebilirsiniz.

Soru: Hocam boyum 195 kilom 110 sporla uğraşıyorum. Rahat bir şekilde kullanabilir miyim bunu
Cevap: Merhaba 150 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Kullanım sağlayabilirsiniz.

Soru: telefon tutucu yeni serilerde var demişsiniz ,onun taşıma kapasitesi nedir
Cevap: merhaba , aynı efendim 150 kg dır

Soru: Merhaba iyi günler bisiklet almıştık ama pedalında sorun oldu hemen elinizde ayrıyetten pedal varmı acaba
Cevap: merhaba , delta servis Bahçelievler/İST. Servisimizden talep edebilirsiniz

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ysm X-speed Profesyonel Spinning Bike 150 Kg Kapasiteli Fitness Ve Kondisyon Egzersiz Bisikleti En Uygun Satış Linki