yemek sepetinde para puan nasil kullanilir ?

Seyma

Bilgili
Yemek sepetinde para puan nasıl kullanılır?
Siparişinizi tamamlayıp, online ödeme seçeneğinden kayıtlı kartınızı seçtiğiniz veya elle kart bilgilerinizi girdiğiniz sırada kartınızdaki toplam MaxiPuan tutarınızı görebilirsiniz. Ödemeyi MaxiPuanlarınız ile yapmak için ilgili seçeneği tıklamanız gerekmektedir.Yemek SepetiYemeksepetihttps://cdn.yemeksepeti.com › TurkiyeIsBankasiYemeksepetihttps://cdn.yemeksepeti.com › TurkiyeIsBankasi

Siparişinizi tamamlayıp, online ödeme seçeneğinden kayıtlı kartınızı seçtiğiniz veya elle kart bilgilerinizi

İyi günler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Seyma

Küçük bir not daha

- Kullanıcı, Platform üzerinden bir sipariş verip ödeme sayfasına geldiğinde, ödeme seçeneği olarak Cüzdanı seçerse ve siparişin ödeme tutarı Cüzdandaki mevcut bakiyeden az ise, Yemeksepeti **** Cüzdandan sadece sipariş meblağını düşecektir. Cüzdanda kalmış olan bakiye sonraki siparişlerde kullanılabilir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Siparişinizi tamamlayıp, online ödeme seçeneğinden kayıtlı kartınızı seçtiğiniz veya elle kart bilgilerinizi

Hey

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Seyma

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Artık Yemeksepeti kullanıcıları, 10'lu puanlama sistemi yerine, 5'li sisteme göre restoranları puanlayacak
- Cüzdan nedir? Cüzdan, Yemeksepeti'nin kullanıcılarına sunduğu bir ödeme opsiyonudur . Online Kredi Kartı ile ödediğiniz ve iptal olan siparişlerinizin ücret iadesini Cüzdan hesabınıza yükleyebilir, sipariş aşamasında Cüzdan bakiyenizden düşülecek şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz
- Ödemeler, BiMasraf uygulaması aracılığıyla kesilecek faturaya istinaden, belirteceğiniz IBAN adresine haftalık olarak yapılmaktadır

İşine yaramasını diledim

Selam, umarım iyisinizdir

@Seyma, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Devamında belirtmek gerekirse

- Kazanılan kupon kodlarını kullanmak için, “Sepetim” adımında kupon kodu alanına giriş yapılması gerekmektedir . İndirim kuponları, yalnızca Yemeksepeti mobil uygulamasından verilecek yemek siparişlerinde geçerlidir. Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle sekmelerinde geçerli değildir

İşe yaraması ümidiyle

Selamlar herkese

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Seyma

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Artık Yemeksepeti kullanıcıları, 10'lu puanlama sistemi yerine, 5'li sisteme göre restoranları puanlayacak
- En düşük 1 en yüksek 5 arasında skor belirleyerek güncel siparişiniz olan restoranı puanlayabilirsiniz . Aynı zamanda yıldızlara tıkladığınız zaman karşınıza restoranı yorumlayabileceğiniz bir alan çıkacaktır, dilerseniz siparişinize yorumunuzu yazabilirsiniz
- Türk Telekom mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu müşterileri cep telefonundan YEMEKSEPETI boşluk TCKN yazıp 6262'ye kısa mesaj göndererek kampanya şifrelerini alabilirler. Kampanyadan faydalanabilmek için uygulamada sipariş ekranında kupon kodu alanına kod girilmelidir

Faydalı olur umuduyla

Merhabalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Seyma

Buna ek olarak

- Param, paranı kolayca dijitale taşımanı sağlayan, ön ödemeli kartları ve finansman çözümleriyle varlıklarına değer kazandıran bir elektronik para kuruluşudur . Dilediğin anda para çek, gönder ve ödeme yap. Yüklediğin kadar harca, harcadıkça nakit iade kazan
- Kazanılan kupon kodlarını kullanmak için, “Sepetim” adımında kupon kodu alanına giriş yapılması gerekmektedir . İndirim kuponları, yalnızca Yemeksepeti mobil uygulamasından verilecek yemek siparişlerinde geçerlidir. Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle sekmelerinde geçerli değildir

İşine yarar umuduyla

Merhaba dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Seyma

Buna ek bilgi olarak

- Adrese Teslim ya da Beklemeden Gel-Al siparişlerinde kazandığın dilimleri Ye Kazan sayfasından takip edebilir, dilimlerini biriktirdikçe ödüllere Ye Kazan sayfasından çevirebilirsin. 2 dilimini kullanarak seçili kutu içecek, seçili sos, seçili pizzetta kazanabilirsin

İşine yaraması için paylaşıyorum