YE-50020GFSG5 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Meral

Bilgili
YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Satın Alır Mısınız?
YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Güncel Fiyatı 13449.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Hakkında yaklaşık 56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Ürün Özellikleri

_x000D_

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Next YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV ürününü 13449.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
13449.0 Tl ye satışta olan YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Üründen gayet memnunuz daha önce bir küçüğünü almıştık ve beğendiğimiziçin bu kez büyüğünü aldık. Yalnızca ayakları hiç sağlam tutmuyorsallanıyor televizyon o yüzden biz duvara sabitlemeyi tercih ettik.
İsim: A** B**
Tarih: 20 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Hızlı teslimat için teşekkür ederim. Tv bu fiyata alınabilecek f/p ürünü 👍🏻
İsim: A** T**
Tarih: 17 Nisan 2023
Satıcı: RH+ Pozitif Teknoloji

Yorum: çok iyi görüntü bayaaaa iyi
İsim: **** ****
Tarih: 28 Şubat 2023
Satıcı: DALOĞLU DİGİTAL

Yorum: gayet güzel beğendik.annemlere aldım
İsim: M** M** I**
Tarih: 28 Şubat 2023
Satıcı: Onur-Sat

Yorum: çok memnunum
İsim: Y** İ**
Tarih: 22 Ocak 2023
Satıcı: RH+ Pozitif Teknoloji

Yorum: .2 senedir kullaniyorum takilmalar oluyor ilk acilista.goruntu arkasindayuvarlak daire ic ice goruntu kirliliği olusuyor donuk veya birkasaniye ayni kare gosterimlerde .gorruntu canli rekler guzel.sıkintisialcildiginda takilmalar ve yavaslama oluyor
İsim: s** a**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: gayet güzel fiyat performans ürünü
İsim: D** D**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Daha önce kendime webos işletim sistemli olanı almıştım. Fiyatına göreçok memnun kaldım. Bunu da kardeşime hediye olarak aldım. Çok beğendi.Tek sorun şu ki kurulum için teknik servis bulmakta çok zorlanıyorsanız.Onun dışında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
İsim: A** A**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Aldığımız ürünü iade ediyoruz iade ettiğimiz ürün orijinal kapalıkutu,Trendyol tarafımıza orijinalliği bozulmuş ürün olarak iade geriyolluyor,ve bekleyen 3adet ürünüm daha var aynı şart ve statüde olanbekliyoruz bakalım neler olacak arayan soran yok
İsim: Resul D.
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: ürün çok iyi tavsiye ederim
İsim: Z** H**
Tarih: 28 Nisan 2024

Yorum: Çok güzel bir üründür efendim herkese tavsiye ederim
İsim: Sinan C.
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: aldım menmunum
İsim: ö** B**
Tarih: 12 Nisan 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok kaliteli bu fiyata böyle ürün bulmak çok zorteşekkürler next
İsim: T** Ö**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: yorum olsun diye yorum.
İsim: S** D**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: henüz kutusunu açmadım cuma günü tekrar değerlendireceğim
İsim: İBRAHİM A.
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: 8 Kasım'da elime ulaştı ve bugün kurulumu gerçekleştirdik. Ürünü çokbeğendim. Surround ses özelliği olması ayrı bir güzeldi. Gerçekten diğermarkaları almanıza gerek kalmıyor. Bakalım kullandıkça daha dakeşfedeceğim. Tavsiye ederim mutlaka.
İsim: E** K**
Tarih: 11 Kasım 2023

Yorum: Diğer pahalı televizyonlara boşa para vermeyin.Gayet kullanışlı güzelparasını hakkediyor.
İsim: d** b**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: Televizyon için pahalı marka kesinlikle almayın çünkü onların sahipolduğu tüm özellikleri karşılıyor tam olarak fiyat performans ürünü teşekkürler
İsim: A** Ö**
Tarih: 23 Ocak 2023
Satıcı: Elmakelektromarket

Yorum: Antalya dan pazartesi aldım aynı gün kargo salı günü ulaştı ve aynı günservis montajını ücretsiz yaptı.bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum vekutu içine kontaplak koymuşlar darbelere dayandın diye Televizyonungörüntü ve hızı çok iyi işletim sistemi Android son sürüm ve lisanslıtavsiye fiyatı 7.100 lira ya aldım bufiyata alınabilecek güzel birtelDevamını Oku
İsim: a** b**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: ürün güzel kanallar net gösteriyor renkler dolgun eski TV LGkullaniyordum bu kadar renkler canlı değildi .kanal geçişleri açilmasıfelan gayet hızlı. çerçevesiz ekran, ön paneleni ince sunta ile korumaaltına almislar çok ince bir düşünüş. tek olumsuz tarafi kumandası birazuzun geldi bana üstelik türk malı ama harici harddisk 8 gb üzerigörmüyor beniDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: tv iyi görüntü kalitesi iyi kanal taşıma iyi. kumandası tuşlarıyumuşak değil beğendim tavsiye ederim tereddüd etmeyin. ihtiyacınızvarsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: A** A**
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: genelde internet aldığım bir çok ürün hepsi 2.veya 3 kalite geliyor yanifason ürün gibi pek tatmin edici olduğunu zannetmiyorum ama güzel ürünyinede beğendik
İsim: E** k**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: 15 gündür kullanıyorum. görüntü ses ve uygulamalar güzel fiyatına göreçok başarılı
İsim: A** Ö**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: fiyat olarak uygun işlemler geçişler gayet hızlı yeterli servis çabukgeldi fakat görüntü kalitesi iyi değil düşünen varsa bu yonünden dolayıtavsiye etmem
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: diğer marka olan televizyonlarla aynı özellikte çok para verip pahalıtelevizyon almaya gerek yok bence bu televizyonda istediğimiz bütünözellikler var görüntü kalitesi falan çok güzel
İsim: C** T**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: AnkaBilgisayar

Yorum: çok iyi tv uygun fiyat teşekkürler
İsim: M** K**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: iyi televizyon görüntü güzel kurulum yapıldı sorun yok teşekkürler
İsim: Ş** t**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: TV bence süper hiç bı eksiği yok sesli komut Android ne ararsan varkalite olarak bence hiç bı eksiği yok yanlış duvara monte etmek içinaparat yok servis çok yüksek fiyat istiyor siz demin ederseniz dahauyguna gelir
İsim: necirvan a.
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: ürünü 3 gün önce aldım hızlı kargo servis hemen aradı 1 saat içindekurulum yaptı çok iyi tv tavsiye ederim erkan yansıtma uygulama indirmevar apk bile yükleme yapıyor
İsim: S** E**
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: ürün çok iyi görüntü kalitesi harika kargo ve kurulum çok hızlı idi
İsim: N** B**
Tarih: 17 Şubat 2024

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Merak Edilenler

Soru: İnternet e bağlanıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcut. İligniz için teşekkür ederiz.

Soru: duvara montaj yapılıyormu
Cevap: Merhaba, duvar aparatı ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: en boy öğrenebilir miyim acaba tv nin
Cevap: Merhaba, TV Genişliği (Ayaklı) 1110 mm, TV Yüksekliği (Ayaklı) 697 mm, TV Derinliği (Ayaklı) 310 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Netflix, Prime, Disney Plus var mı
Cevap: Merhaba, üründe Netflix,Prime Video,YouTube uygulama özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu ürününün y3nileme hızı nekadardır.
Cevap: Merhaba, yenileme hızı (Gerçek) 50/60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: herhangi bir akıllı kumanda alsak çılıştırıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe kumanda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba PANEL LG VA panel sanırım doğru mu? Detaylı bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.
Cevap: Merhaba, ürün lg paneldir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: cihazın kumandası varmı ?
Cevap: Merhaba, üründe kumanda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: bu tv nin kumanda üzerinde sesle kontrol tuşu var mı.
Cevap: Merhaba, üründe ses ile kontrol bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: sesli komut özelliği varmi kutu içinde kumandasi çıkıyormu

Soru: merhabalar ekran yansıtma varmı
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün kurumunu biz mi yapıyoruz ,yetkili servis mi çağırıcaz?
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ses kontrolü var mı?

Soru: Merhaba, Manavgat’ta kurulum ve olası sorunlar için teknik servisiniz var mıdır?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: android işletim sistemi kac
Cevap: Merhaba, ürün Android TV 11 (R) işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Cercevesı tasarımmı?
Cevap: Evet çerçevesiz

Soru: sonradan uygulama indirebiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba evet indirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: telefondan bağlanabiliyor muyuz bı var bı yok diyorsunuz da kesin bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Kastamonu ilinde kurulum yapacak servis var mıdır?
Cevap: Merhaba, kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. Kurulum ücretli değildir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Vayfi varmı
Cevap: Merhaba, üründe wifi özelliği mevcut. İlginiz için teşekkür ederiz.

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

YE-50020GFSG5 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Android Smart LED TV En Uygun Satış Linki