Seyda
Bilgili
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Satın Alır Mısınız?
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Şu Anki Fiyatı 284.8 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Gerçekten İyi Mi?
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Teknik Açıklamalar
Wilbarger Terapi Eğitim Fırçası 9 x 6 x 5 cm Wilbarger Terapi Fırçası Ne İşe Yarar? >_x000D_
Standart wilbarger terapi programı ; duyusal veya dokunsal hassasiyeti azaltmak için tasarlanmış bir terapi programıdır. >_x000D_
Dokunsal savunma belirtilerini gösteren çocuklar (dokunmaya karşı) son derece duyarlıdırlar. >_x000D_
Çocuklarınızın bu sorununu bu fırçalar yardımı ile yenebilirsiniz. >_x000D_
Terapi Fırçası ( Wilbarger Therapressure Brush) ; dokunsal taktil çalışmalarda kullanılan bir wilbarger terapi fırçası dır. >_x000D_
Standart Terapi Programı ; duyusal veya dokunsal hassasiyeti azaltmak için tasarlanmış bir wilbarger terapi programıdır. >_x000D_
Dokunsal hassasiyeti olan çocuklara Wilbarger terapi programını uygulanarak dokunmaya >_x000D_
karşı gösterdikleri aşırı duyarlılık sorunu ortadan kaldırılabilmektedir. Patricia Wilbarger tarafından >_x000D_
tasarlanan terapi fırçası oval şekli ile daha rahat bir tutuş ve daha fazla kıl yoğunluğu ile daha iyi bir dokunma hissi sunuyor. >_x000D_
Wilbarger Gelişim Alanları : Duyusal Bütünleme, Fizyoterapi, >_x000D_
Taktil / Wilbarger Dokunsal Algı Kullanım Yaş Aralıkları : 1 Ay - 13 Yaş >_x000D_
_x000D_
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Ürününün Satıcısı, Duyu Atölyesi Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush ürününü 284.8 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Hakkında Yapılan Yorumlar
284.8 Tl ye satışta olan Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Ürün 24 saat dolmadan elime ulaştı paketlemesi falan gayet normaldi ürün resimde görüldüğü gibi gayet güzel
İsim: M** Ö**
Tarih: 21 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Duyu Atölyesi Eğitim Araç Gereçleri
Yorum: Kendim daha önce almıştım velilerimden aldırttım 8 tane alındı gayet iyi
İsim: Y** Y**
Tarih: 03 Eylül 2023
Yorum: Çok güzellllll
İsim: N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Ocak 2024
Yorum: fizyoterapistimizde vardı aynısından aldık memnunuz
İsim: Raziye C.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: güzeldi işimi görüyor
İsim: A** E**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Umarım işe yarar bebeğimin duyusal gelişimi için aldım her gün fırçalıyorum
İsim: A** B**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Ürün güzel göründüğü gibi ama paketleme özensiz cırtlı poşete koyup göndermişler
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: TEŞEKKÜRLER DOĞRU ÜRÜN VE HIZLI KARGO
İsim: G** Ç**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: Boş bir ürün
İsim: C** Ö**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Kolay gelsin aradığım bır fızık tedavı ürünü var ama nerden bulabılrım
Cevap: Ne olduğu konusunda ürünü görmedin ne olduğunu bizde bilemeyiz.....
Soru: RENKLİ VARMI ACABA
Cevap: Merhaba evet ürün sayfamızda bulunmakta
Soru: 9 yaşındaki oğlumun yazısı kötü. Öğretmeni el kasları gelişmemiş dedi. Bundan alsam faydasını gorurmuyum acaba?
Cevap: Merhaba , bizler bu konuda yardımcı olamıyoruz. Doktorunuza danışın lütfen.
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Detay Resimler
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Şu Anki Fiyatı 284.8 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Gerçekten İyi Mi?
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Teknik Açıklamalar
Wilbarger Terapi Eğitim Fırçası 9 x 6 x 5 cm Wilbarger Terapi Fırçası Ne İşe Yarar? >_x000D_
Standart wilbarger terapi programı ; duyusal veya dokunsal hassasiyeti azaltmak için tasarlanmış bir terapi programıdır. >_x000D_
Dokunsal savunma belirtilerini gösteren çocuklar (dokunmaya karşı) son derece duyarlıdırlar. >_x000D_
Çocuklarınızın bu sorununu bu fırçalar yardımı ile yenebilirsiniz. >_x000D_
Terapi Fırçası ( Wilbarger Therapressure Brush) ; dokunsal taktil çalışmalarda kullanılan bir wilbarger terapi fırçası dır. >_x000D_
Standart Terapi Programı ; duyusal veya dokunsal hassasiyeti azaltmak için tasarlanmış bir wilbarger terapi programıdır. >_x000D_
Dokunsal hassasiyeti olan çocuklara Wilbarger terapi programını uygulanarak dokunmaya >_x000D_
karşı gösterdikleri aşırı duyarlılık sorunu ortadan kaldırılabilmektedir. Patricia Wilbarger tarafından >_x000D_
tasarlanan terapi fırçası oval şekli ile daha rahat bir tutuş ve daha fazla kıl yoğunluğu ile daha iyi bir dokunma hissi sunuyor. >_x000D_
Wilbarger Gelişim Alanları : Duyusal Bütünleme, Fizyoterapi, >_x000D_
Taktil / Wilbarger Dokunsal Algı Kullanım Yaş Aralıkları : 1 Ay - 13 Yaş >_x000D_
_x000D_
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Ürününün Satıcısı, Duyu Atölyesi Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush ürününü 284.8 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Hakkında Yapılan Yorumlar
284.8 Tl ye satışta olan Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Ürün 24 saat dolmadan elime ulaştı paketlemesi falan gayet normaldi ürün resimde görüldüğü gibi gayet güzel
İsim: M** Ö**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Kendim daha önce almıştım velilerimden aldırttım 8 tane alındı gayet iyi
İsim: Y** Y**
Tarih: 03 Eylül 2023
Yorum: Çok güzellllll
İsim: N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Ocak 2024
Yorum: fizyoterapistimizde vardı aynısından aldık memnunuz
İsim: Raziye C.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: güzeldi işimi görüyor
İsim: A** E**
Tarih: 21 Nisan 2024
Yorum: Umarım işe yarar bebeğimin duyusal gelişimi için aldım her gün fırçalıyorum
İsim: A** B**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Ürün güzel göründüğü gibi ama paketleme özensiz cırtlı poşete koyup göndermişler
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: TEŞEKKÜRLER DOĞRU ÜRÜN VE HIZLI KARGO
İsim: G** Ç**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: Boş bir ürün
İsim: C** Ö**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Kolay gelsin aradığım bır fızık tedavı ürünü var ama nerden bulabılrım
Cevap: Ne olduğu konusunda ürünü görmedin ne olduğunu bizde bilemeyiz.....
Soru: RENKLİ VARMI ACABA
Cevap: Merhaba evet ürün sayfamızda bulunmakta
Soru: 9 yaşındaki oğlumun yazısı kötü. Öğretmeni el kasları gelişmemiş dedi. Bundan alsam faydasını gorurmuyum acaba?
Cevap: Merhaba , bizler bu konuda yardımcı olamıyoruz. Doktorunuza danışın lütfen.
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Detay Resimler
Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush En Uygun Satış Linki
Genel Markalar Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Wilbarger Terapi Fırçası Therapressure Brush yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.