Asya
Bilgili
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Şu Anki Fiyatı 690.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Kaç Kişi Memnun?
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Ürün Hakkında Bilgi
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Ürününün Satıcısı, BLUE İNTER Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) ürününü 690.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Son Yorumlar
690.0 Tl ye satışta olan Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: ürün beklentiyi karşılıyor. fakat ses alışverişi daha iyi olabilirdi.gece görüşü yeteri kadar iyi. Genel anlamda memnun kaldım.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Lisa Butik
Yorum: Cok güzel ürün kullanıyoruz herkese tavsiye ederiz
Tarih: 09 Ocak 2022
Yorum: doğru ürün
İsim: V** G**
Tarih: 05 Mart 2024
Satıcı: Ozmik
Yorum: muhteşem kalite ses gidiş glve gelis yeterli
İsim: u** T**
Tarih: 26 Mayıs 2022
Satıcı: TEKNOMİLA
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Merak Edilenler
Soru: Merhaba yanında hafıza kartı gönderiyormusunuz
Cevap: merhaba soru sormuş olduğunuz ilanda paket içeriğinde sd kart yoktur efendim. seçenekli 4, 8, 16, GB sd kart dahil ilanlarımız için mağaza vitrinimizden bakabilirsiniz.
Soru: salam telefonla izlemeumkunmu evde olmadiqda?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba reset iğnesi duvara takma aparatı güç kablosu
Soru: montaj ve kurulumu nasıl
Cevap: Merhaba biz kurulum ile ilgili tüm bilgileri paket içeriğine ekliyoruz ayrıca youtubeden cmr5 kamera kurulumu yazaraanız tüm bilgiler bideolu anlatım ile görüntüleyebilirsiniz
Soru: hangi uygulamayı ile çalışıyor
Cevap: Merhaba yoosee
Soru: ürünün ikiside elime geçti ancak ikisindede adaptör çıkmadı.
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde adaptör yoktur
Soru: merhaba bu kameradan var yoosee programından izliyorum yeni Birtane başka aldım farkli program çıktı resimdeki ve gönderdiğiniz ürün aynı mı yoosee programında mi kullaniliyor
Cevap: Merhaba gorselde gördüğünüz model gönderilmektedir efendim yoosee programı ile kullanılır
Soru: Merhaba bu kamera harekete duyarlımıdır
Cevap: Merhaba evet
Soru: Dış mekan a uygunmu
Cevap: Merhaba kulanabilirsiniz
Soru: Blue inter marka Kamera önünde yazıyormu? Sanıyorum daha önce sizden almıştım Teknomila olarak iki adet uyum sağlaması için bir adet daha almak istiyorum aynısı olursa
Cevap: MERHABAB EVET AYNI KAMERADIR
Soru: süperbox ile çalışır mı en fazla kaç GB hafıza kartı destekliyor evden biraz uzağa karşıdaki direğe monte edicem vifi cekmezse ethernet girişi varmı
Cevap: evet çalışır max 32gb destekler wifi çekmez o kadar uzaklıkta ethernet kablosu ile bağlantı yapabilirsiniz
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Görsel Galerisi
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Şu Anki Fiyatı 690.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Kaç Kişi Memnun?
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Ürün Hakkında Bilgi
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Ürününün Satıcısı, BLUE İNTER Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) ürününü 690.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Son Yorumlar
690.0 Tl ye satışta olan Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: ürün beklentiyi karşılıyor. fakat ses alışverişi daha iyi olabilirdi.gece görüşü yeteri kadar iyi. Genel anlamda memnun kaldım.
Tarih: 05 Eylül 2022
Yorum: Cok güzel ürün kullanıyoruz herkese tavsiye ederiz
Tarih: 09 Ocak 2022
Yorum: doğru ürün
İsim: V** G**
Tarih: 05 Mart 2024
Satıcı: Ozmik
Yorum: muhteşem kalite ses gidiş glve gelis yeterli
İsim: u** T**
Tarih: 26 Mayıs 2022
Satıcı: TEKNOMİLA
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Merak Edilenler
Soru: Merhaba yanında hafıza kartı gönderiyormusunuz
Cevap: merhaba soru sormuş olduğunuz ilanda paket içeriğinde sd kart yoktur efendim. seçenekli 4, 8, 16, GB sd kart dahil ilanlarımız için mağaza vitrinimizden bakabilirsiniz.
Soru: salam telefonla izlemeumkunmu evde olmadiqda?
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba reset iğnesi duvara takma aparatı güç kablosu
Soru: montaj ve kurulumu nasıl
Cevap: Merhaba biz kurulum ile ilgili tüm bilgileri paket içeriğine ekliyoruz ayrıca youtubeden cmr5 kamera kurulumu yazaraanız tüm bilgiler bideolu anlatım ile görüntüleyebilirsiniz
Soru: hangi uygulamayı ile çalışıyor
Cevap: Merhaba yoosee
Soru: ürünün ikiside elime geçti ancak ikisindede adaptör çıkmadı.
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde adaptör yoktur
Soru: merhaba bu kameradan var yoosee programından izliyorum yeni Birtane başka aldım farkli program çıktı resimdeki ve gönderdiğiniz ürün aynı mı yoosee programında mi kullaniliyor
Cevap: Merhaba gorselde gördüğünüz model gönderilmektedir efendim yoosee programı ile kullanılır
Soru: Merhaba bu kamera harekete duyarlımıdır
Cevap: Merhaba evet
Soru: Dış mekan a uygunmu
Cevap: Merhaba kulanabilirsiniz
Soru: Blue inter marka Kamera önünde yazıyormu? Sanıyorum daha önce sizden almıştım Teknomila olarak iki adet uyum sağlaması için bir adet daha almak istiyorum aynısı olursa
Cevap: MERHABAB EVET AYNI KAMERADIR
Soru: süperbox ile çalışır mı en fazla kaç GB hafıza kartı destekliyor evden biraz uzağa karşıdaki direğe monte edicem vifi cekmezse ethernet girişi varmı
Cevap: evet çalışır max 32gb destekler wifi çekmez o kadar uzaklıkta ethernet kablosu ile bağlantı yapabilirsiniz
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Görsel Galerisi
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) En Uygun Satış Linki
BLUE İNTER Gece Görüşlü Hd 360 Derece Wifi Ip Bebek Kamerası Cmr5 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BLUE İNTER Gece Görüşlü Hd 360 Derece Wifi Ip Bebek Kamerası Cmr5 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.