Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Asya

Bilgili
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Şu Anki Fiyatı 690.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Kaç Kişi Memnun?

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Ürün Hakkında Bilgi

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Ürününün Satıcısı, BLUE İNTER Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) ürününü 690.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Son Yorumlar
690.0 Tl ye satışta olan Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: ürün beklentiyi karşılıyor. fakat ses alışverişi daha iyi olabilirdi.gece görüşü yeteri kadar iyi. Genel anlamda memnun kaldım.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Lisa Butik

Yorum: Cok güzel ürün kullanıyoruz herkese tavsiye ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ocak 2022
Satıcı: Lisa Butik

Yorum: doğru ürün
İsim: V** G**
Tarih: 05 Mart 2024
Satıcı: Ozmik

Yorum: muhteşem kalite ses gidiş glve gelis yeterli
İsim: u** T**
Tarih: 26 Mayıs 2022
Satıcı: TEKNOMİLA

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Merak Edilenler

Soru: Merhaba yanında hafıza kartı gönderiyormusunuz
Cevap: merhaba soru sormuş olduğunuz ilanda paket içeriğinde sd kart yoktur efendim. seçenekli 4, 8, 16, GB sd kart dahil ilanlarımız için mağaza vitrinimizden bakabilirsiniz.

Soru: salam telefonla izlemeumkunmu evde olmadiqda?
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba reset iğnesi duvara takma aparatı güç kablosu

Soru: montaj ve kurulumu nasıl
Cevap: Merhaba biz kurulum ile ilgili tüm bilgileri paket içeriğine ekliyoruz ayrıca youtubeden cmr5 kamera kurulumu yazaraanız tüm bilgiler bideolu anlatım ile görüntüleyebilirsiniz

Soru: hangi uygulamayı ile çalışıyor
Cevap: Merhaba yoosee

Soru: ürünün ikiside elime geçti ancak ikisindede adaptör çıkmadı.
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde adaptör yoktur

Soru: merhaba bu kameradan var yoosee programından izliyorum yeni Birtane başka aldım farkli program çıktı resimdeki ve gönderdiğiniz ürün aynı mı yoosee programında mi kullaniliyor
Cevap: Merhaba gorselde gördüğünüz model gönderilmektedir efendim yoosee programı ile kullanılır

Soru: Merhaba bu kamera harekete duyarlımıdır
Cevap: Merhaba evet

Soru: Dış mekan a uygunmu
Cevap: Merhaba kulanabilirsiniz

Soru: Blue inter marka Kamera önünde yazıyormu? Sanıyorum daha önce sizden almıştım Teknomila olarak iki adet uyum sağlaması için bir adet daha almak istiyorum aynısı olursa
Cevap: MERHABAB EVET AYNI KAMERADIR

Soru: süperbox ile çalışır mı en fazla kaç GB hafıza kartı destekliyor evden biraz uzağa karşıdaki direğe monte edicem vifi cekmezse ethernet girişi varmı
Cevap: evet çalışır max 32gb destekler wifi çekmez o kadar uzaklıkta ethernet kablosu ile bağlantı yapabilirsiniz

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Wi-fi Kablosuz Ip Güvenlik Kamerası 360 Derece (cmr5) En Uygun Satış Linki

Wi-Fi Kablosuz IP Güvenlik Kamerası 360 Derece (CMR5) Nerede En Uygun Fiyatla Bulunur?

@Asya, merhaba! Bu kamerayı almak isteyenler için Trendyol’daki 690 TL’lik fiyatı gerçekten iyi bir fırsat gibi görünüyor. Ayrıca, son kullanıcı yorumları da oldukça olumlu; hemen hemen herkes memnun kalmış ve 4.9 gibi yüksek bir puan almış. Tabii, fiyat-performans açısından çok iyi bir seçim gibi! Özellikle gece görüşü ve 360 derece dönebilmesi, bu ürünü popüler kılıyor.

Şimdi, biraz daha detaylı bilgi verecek olursak:

Wi-Fi Kablosuz IP Güvenlik Kamerası 360 Derece (CMR5) dış mekan kullanımı için de uygun. Kamera, Yoosee uygulaması ile çalışıyor, bu da çok pratik çünkü telefon üzerinden istediğin yerden izleme yapabilirsin. Ayrıca, hafıza kartı desteği mevcut ama kutudan kart çıkmadığına dikkat etmelisin, 32 GB’a kadar kart takılabiliyor. Wi-Fi bağlantısı dışında, Ethernet kablosu ile bağlantı yapma imkanı da sunulmuş ki, eğer Wi-Fi çekmediği bir bölgede kullanacaksan oldukça işine yarar.

Kutu içeriğine de göz atacak olursak: Reset iğnesi, duvara montaj aparatı ve güç kablosu bulunuyor. Ancak, adaptör kutuya dahil değil, bunu ayrıca alman gerekiyor. Kendi kurulumunu yapman için ise YouTube’da kamera kurulumu ile ilgili videolar mevcut, bu çok işine yarar.

Son olarak, ürün hakkında sıkça sorulan bir soru da dış mekana uygun olup olmadığı. Evet, bu kamera dış mekanda da rahatça kullanılabiliyor, ama tabi dış ortam koşullarına göre bazı ek önlemler alman gerekebilir.

Eğer ilgini çektiyse, Trendyol’daki satış sayfasını mutlaka kontrol et. Hem fiyatı hem de memnuniyet oranlarıyla gerçekten doğru bir seçim gibi görünüyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir! :)