Nihan
Bilgili
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Şu Anki Değeri 20499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürün Hakkında Bilgi
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi ürününü 20499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
20499.0 Tl ye satışta olan WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: ürünü 10gun bekledim gelmedi sonra kargoda hasar oldu diye geri gittihaberim olmadan iade yapmışlar bende artık para iadesi istedim
İsim: A** C**
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mustafa Kırotu
Yorum: Biz memnun kaldık
İsim: a** k**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Alicandanal
Yorum: Firma ürünü faturasız göndermiş. Faturayı da sisteme girmemiş. Firmadanve trendyol üzerinden faturayı talep ettim. Firma yı aradım, yardımcıolmadılar. 1 hafta ürünün gelmesini bekledim, kurulum için de firmanınfaturayı sisteme girmesini beklıyorum. Servisi de arayamıyorum. 1-2 güniçinde sorunum çözülmezse ürünü iade edeceğim. Bu satıcıdan uzakdurmaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bazı sitelerde 58.8 sızde 63 yazıyor derinlik hangısı dogru
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim
Soru: Dilara Yıldırım
Cevap: Tamam teşekkür
Soru: merhabalar motor garantisi ve parça garantisi var mi acaba
Cevap: 10 YIL MOTOR 3 YIL CİHAZ
Soru: Ürün nereden gönderiliyor
Cevap: Merhaba, Konya’dan.
Soru: İron serisimi
Cevap: Merhaba steam buharlı temizlik özelliği ile çamaşırlar daha az kırışık çıkmaktadır
Soru: ürün a sınıfı mı
Cevap: Merhaba, evet A enerjidir.
Soru: merhaba kırışıklık giderme özelliği varmı
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: diğer modellerden farkı ne
Cevap: Merhaba 9kg iron asist ozelliklidir daha az kırışık çıkmaktadır
Soru: Makineyi ön yıkamalı şeklinde ayarlayınca ön yıkama bittiği zaman makine duruyor bitti diye bildirim sesi çıkıyor, ana yıkamaya geçmek için tekrar başlata basmam gerekiyor..ön yıkama ile birlikte leke çıkarma programı ile çalıştırıyorum. Çay çimen kan lekesi olan değilde diğer leke programı olan leke çıkarma programı ile... Makinenin böyle olması normalmi yoksa arızamı var
Cevap: Merhabalar teknik servisten yardım alabilirsiniz
Soru: Merhaba bu ürünün wga142 olan kodla farkı ne
Cevap: Bu yeni modeli o kod kalktı efendim
Soru: İzmir için satışınız var mı
Cevap: gönderimimiz mevcuttur efendim
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Detay Resimler
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Şu Anki Değeri 20499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Kullanıcılar Memnun Mu?
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürün Hakkında Bilgi
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi ürününü 20499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
20499.0 Tl ye satışta olan WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: ürünü 10gun bekledim gelmedi sonra kargoda hasar oldu diye geri gittihaberim olmadan iade yapmışlar bende artık para iadesi istedim
İsim: A** C**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Mustafa Kırotu
Yorum: Biz memnun kaldık
İsim: a** k**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Firma ürünü faturasız göndermiş. Faturayı da sisteme girmemiş. Firmadanve trendyol üzerinden faturayı talep ettim. Firma yı aradım, yardımcıolmadılar. 1 hafta ürünün gelmesini bekledim, kurulum için de firmanınfaturayı sisteme girmesini beklıyorum. Servisi de arayamıyorum. 1-2 güniçinde sorunum çözülmezse ürünü iade edeceğim. Bu satıcıdan uzakdurmaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bazı sitelerde 58.8 sızde 63 yazıyor derinlik hangısı dogru
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim
Soru: Dilara Yıldırım
Cevap: Tamam teşekkür
Soru: merhabalar motor garantisi ve parça garantisi var mi acaba
Cevap: 10 YIL MOTOR 3 YIL CİHAZ
Soru: Ürün nereden gönderiliyor
Cevap: Merhaba, Konya’dan.
Soru: İron serisimi
Cevap: Merhaba steam buharlı temizlik özelliği ile çamaşırlar daha az kırışık çıkmaktadır
Soru: merhaba kırışıklık giderme özelliği varmı
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: diğer modellerden farkı ne
Cevap: Merhaba 9kg iron asist ozelliklidir daha az kırışık çıkmaktadır
Soru: Makineyi ön yıkamalı şeklinde ayarlayınca ön yıkama bittiği zaman makine duruyor bitti diye bildirim sesi çıkıyor, ana yıkamaya geçmek için tekrar başlata basmam gerekiyor..ön yıkama ile birlikte leke çıkarma programı ile çalıştırıyorum. Çay çimen kan lekesi olan değilde diğer leke programı olan leke çıkarma programı ile... Makinenin böyle olması normalmi yoksa arızamı var
Cevap: Merhabalar teknik servisten yardım alabilirsiniz
Soru: Merhaba bu ürünün wga142 olan kodla farkı ne
Cevap: Bu yeni modeli o kod kalktı efendim
Soru: İzmir için satışınız var mı
Cevap: gönderimimiz mevcuttur efendim
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Detay Resimler
WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Bosch WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch WGA242Z0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.