Mehtap
Bilgili
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 32787.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Detaylı Açıklama
_x000D_
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi ürününü 32787.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Kullananlar
32787.0 Tl ye satışta olan WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Siemens kalitesi çok memnunum
İsim: H** M** S**
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: Ürün çok güzel horoz lojistik teşekkürler
İsim: N** k**
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: muhteşem bi makine gönül rahatlığı ile alabilirsiniz leke çıkarmasıözellikle beyazlarım kar gibi olduu hiç düşünmeyin derim
İsim: H** A**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: harika bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ağustos 2022
Satıcı: Blacc
Yorum: camasirlar mis gb çıkıyor kadife gibi yumusacik etrafa hoş kokularyayiliyor eski makineme gore arada dağlar kdr fark var iyiki iyikisimens almisim bu markadan şaşmam birdaha sana denk geldigim icin cokşanslıyım tatlis makinem
İsim: f** t**
Tarih: 15 Mayıs 2022
Satıcı: ONASOS ANKASTRE
Yorum: Tavsiye ederim
İsim: O** A**
Tarih: 24 Ocak 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: fiyat performans süper ötesi
İsim: M** Ç**
Tarih: 06 Aralık 2021
Satıcı: Alfa Market
Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim
İsim: H** G**
Tarih: 27 Ekim 2021
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: kalite süper..hizmet ve servis 10 numara
İsim: Mehmet S. Ö.
Tarih: 16 Ekim 2021
Satıcı: İnci Beyazı
Yorum: çok bir beklentiniz olmasın lekeler falan cikmiuor 20 gun oldu aldikaltus makinam bundan daha iyi yikiyordu
İsim: Ş** G**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: ürün çok güzel beğendim vede sessiz çalışıryor tşk ediyorum
İsim: ö** k**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Program sayısı az. programları 4 saat 45 dakika gibi çok uzun sürüyor.Yıkaması çok güzel daha önce çıkmayan lekeler bile çıktı 2 yada 3 yıkamada
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: harika makina sessiz süper alacak kisilere tavsiye edrim
İsim: umut c.
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: Daha iyi bi ürün seçilenilirhotpoint kullanıcısı olarak beklentimi buürün karşılamadıprogram seçenekleri yeyeerli değil.fiyat/performansorantılı değil
İsim: L** Ö**
Tarih: 16 Nisan 2023
Satıcı: Yeditepe Teknoloji
Yorum: İyi yıkıyor ama benm makinem sıkmada çok ses veriyor diye değiştirdimfakat Buda 10 yıllık makine gibi aynı sesli

İsim: N** S** o**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: neden daha önce almadık diyorum.
İsim: D** Ö**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Siradan bir camasir makinesi eski camasir makinemle ayni
Tarih: 18 Kasım 2022
Yorum: halen kulaniyorum Simens bilen bilir kalite
İsim: A** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Eylül 2022
Yorum: Harika söylemeye korkuyorum nazar olacak diye
İsim: e** d**
Tarih: 09 Eylül 2022
Satıcı: E-Trend
Yorum: ürünün sessiz olması ve ev içinde odaları gezmemesi çok iyi. tavsiye ederim
İsim: adem u.
Tarih: 30 Mart 2022
Yorum: Ürünü yeni aldık. Sessiz çalışıyor. Program süreler arasında makas çokaçık. Kısa program 1 saat normal program 4 saat. 2-2.30 saatlik programyok gördüğüm kadarıyla. Ama programları kısaltan bir özelliği var o daenerji tüketimini artırıyor. Ayrı ayrı leke seçme özelliği var. Ençokta kirli çamaşırlar için aldım. Tecrübe edeceğiz.
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: Bu makineyi alalı yaklaşık 1,5 yıl oldu 1 konu dışında memnunuz şuanakadar yaklaşık 20 tane t-shirt ü delik deşik yaptı ilk çamaşırlardadelikler olduğunda 2 kez servisi çağırdığımızda devir yüksekkullanıldığı için kıyafetlerin delinebileceği deviri düşükkullanmalıymışız (niye o zaman bu makinenin sıkma devri bu kadar yükseksoruma cevap veremediler)Devamını Oku
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Gayet güzel yıkıyor.Teslimat hızlı ve güvenli. Sadece pompa sesi rahatsıetti sıkarken başka ses yok. Beklentimin üstünde.Horoz Lojistik 3 gündeteslim etti. Servis ertesi gün kurulumu yaptı. Hepsine teşekkür ediyorum
İsim: Esma B.
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: Makina iki gün içinde geldi, serviste aynı gün gelip montajını yaptı.Çok güzel bir ürün ilk yıkamamı da yaptım , memnun kaldım ve piyasa yagöre fiyatı çok uygundu.
İsim: G** G**
Tarih: 01 Şubat 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: ürün çok sessiz kısa program da bile gayet temiz yıkıyor ben makinayiannem ile kardeşim çok memnun olduğu için biliyordum fakat satıcı vekargo ile sıkıntılarım vardi
satıcı 2 .gün söylendiği gibi ürünütertemiz hasarsız bir şekilde getirdi bu anlamda çok teşekkür ediyorumbeyaz eşya kargo işleri sıkıntılı çünkü
Ama Trendyol güvencesi ile deiçim rDevamını Oku
İsim: Esra D.
Tarih: 16 Mayıs 2022
Yorum: satıcı ve korgoda hiç bir sorun yaşamadım.
İsim: M** A**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Ürün hasarlı geldiği için hala ücret iadesini bekliyorum 1 haftayı geçtialırken bu durumları da göz ününde bulundurun
İsim: Z** S**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: Ürünü teşir mal olarak günderdiler lütfen trendyol ailesi olarakgüvenimizi sarmayın. Aldığım ürünü Sevinemiyorum şuan. Sakınarkadaşlar ben yandım siz yanmayın. Ve değişim iade kabul etmediler.Israrla. Siz baksaydınız biz güvenimiz trendyol ailesi. Güvendiğimiziçin günül rahatlığıyla Aldık ama şuan mağduruz.

Tarih: 16 Eylül 2022
Yorum: kaliteli ürün. memnun kaldık. kargo gecikti biraz onun dışında sıkıntı yaşamadık.
İsim: t** s**
Beden: 13 Temmuz 2022
Satıcı: Güreller DTM
Yorum: Aslında ürünle alakalı bir yorum yapamıyorum. Çünkü ürünükullanamıyorum. Ya düşürülmüş ürün gönderildi ya da yolda düşürüldübilemiyorum. Kargoyu teslim aldığımızda dışardan hasar gözükmüyordu.Gelen servis ürünün çalışmayacağını belirtti değişmesi gerektiğisöyledi. Fakat ne alakaysa firma, servis işlem yaptığı için ürünü gerialmayacağını söylüyor. KDevamını Oku
İsim: D** D**
Tarih: 17 Şubat 2023
Satıcı: Miami Blue
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhaba ürün mevcut mu ve bir sorunu var mı
Cevap: Merhabalar; Ürün stoklarımızda mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün hangi firmayla gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhabalar; Bu ürün grubumuz Horoz lojistik ile gönderilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün size geldiğinde yenisini gönderirimisinz
Cevap: Maalesef değişim yapamıyoruz.
Soru: C enerji yazıyor açıklamada A+++ yazıyor hangisi dogru
Cevap: Merhabalar; Yeni AB Enerji Sınıfı düzenlenmesi ile ürün: C sınıfıdır. İyi günler dileriz.
Soru: wifi varmı
Cevap: Hayır. Wi-Fi yoktur.
Soru: mrb ben makine aldim bugun ama nezaman gelir makinem
Cevap: Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın.
Soru: Düğmeleri dokunmatik mi ?
Cevap: Sıemens Türkiye offıcıal siteden detaylı ve net bilgi alabilirsiniz.
Soru: Ürün kazan çapı ne kadar
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Siemens Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: taksit seçenekleri nasıl oluyor
Cevap: Merhaba,taksit secenekleri alış-veriş ekranında göründüğü gibidir. Bizler bu konuya müdahale edemiyoruz.
Soru: simens servisi mi kurulum yapıyor efendim biz mi arıycaz servisi
Cevap: Ararsanız hemen kurulum yapılır efendim
Soru: Ürünü mağazadan almakla internet den alınması arasında bir fark var mı?
Cevap: Merhaba, Sorunuz tam anlaşılmadı ancak konu ürün garantisi ise herhangi bir farklılık bulunmamaktadır
Soru: İnternet üzerinden ilk defa beyaz eşya alacağım sorun yaşarmıyım
Cevap: Merhaba efendim herhangi bir sorun yaşamazsınız ceva lojistik ile kapınıza kadar gönderiyoruz ürünü kurulum İÇİN Siemens i arayıp randevu alıyorsunuz bulunduğunuz yerde hizmet veren yetkili servis gelip ücretsiz kurulumunu yapıyor
Soru: Merhaba hangi kargoyla gönderim saplıyorsunuz
Cevap: Merhabalar; Bu ürün Horoz lojistik ile gönderilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: suda bekletme özelliği var mı acaba
Cevap: Programına göre program içeriklerinde mevcuttur.
Soru: Merhaba,kapalı kutu ve açılmamış ürün gönderiliyor,değil mi?
Cevap: Merhabalar; Ürünler 0 kapalı kutu hasarsız olarak kargoya verilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba makina sessizmi çalışıyor yoksa sesli mi çok sesi varmı
Cevap: Merhabalar; Markanın belirttiği özellikler arasında 75db olarak bilgi verilmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: şimdi istesem bu fiyattan alabirim değilmi? yada birileri bende 400 lira daha ucuza aldı belkide. bana da lütfen bu indirimi yapın.
Cevap: Sistemde gördüğünüz bizim mağazamız değildir efendim.
Soru: apartmanda oturuyorum gece 12 den sonra çalıştırılabilecek türde makine araştırıyorum kısa zamanda temiz vede sessiz yıkayan bir makinedir diyebilirmiyiz
Cevap: En kısa programı 15dk dır efendim ve en sessiz makinelerden biridir.
Soru: Wg54a la wg52a arasında sadece devir farkımı var
Cevap: Wg54 için Devir, tasarım ve ek olarak leke seçimi programları vardır.
Soru: Elektrik tüketimi nasıl C sınıfı olması sebebiyle karar veremiyorum az elektrik için a+ sınıfı mı Almalı karşılaştır mısınız?
Cevap: Merhaba, C sınıfı enerji tasarrufu açısından yüksek seviyededir. İdealdir.
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 32787.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Detaylı Açıklama
_x000D_
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi ürününü 32787.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Kullananlar
32787.0 Tl ye satışta olan WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Siemens kalitesi çok memnunum
İsim: H** M** S**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel horoz lojistik teşekkürler
İsim: N** k**
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: muhteşem bi makine gönül rahatlığı ile alabilirsiniz leke çıkarmasıözellikle beyazlarım kar gibi olduu hiç düşünmeyin derim
İsim: H** A**
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: harika bir ürün
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: camasirlar mis gb çıkıyor kadife gibi yumusacik etrafa hoş kokularyayiliyor eski makineme gore arada dağlar kdr fark var iyiki iyikisimens almisim bu markadan şaşmam birdaha sana denk geldigim icin cokşanslıyım tatlis makinem
İsim: f** t**
Tarih: 15 Mayıs 2022
Satıcı: ONASOS ANKASTRE
Yorum: Tavsiye ederim
İsim: O** A**
Tarih: 24 Ocak 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: fiyat performans süper ötesi
İsim: M** Ç**
Tarih: 06 Aralık 2021
Satıcı: Alfa Market
Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim
İsim: H** G**
Tarih: 27 Ekim 2021
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: kalite süper..hizmet ve servis 10 numara
İsim: Mehmet S. Ö.
Tarih: 16 Ekim 2021
Satıcı: İnci Beyazı
Yorum: çok bir beklentiniz olmasın lekeler falan cikmiuor 20 gun oldu aldikaltus makinam bundan daha iyi yikiyordu
İsim: Ş** G**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: ürün çok güzel beğendim vede sessiz çalışıryor tşk ediyorum
İsim: ö** k**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Program sayısı az. programları 4 saat 45 dakika gibi çok uzun sürüyor.Yıkaması çok güzel daha önce çıkmayan lekeler bile çıktı 2 yada 3 yıkamada
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: harika makina sessiz süper alacak kisilere tavsiye edrim
İsim: umut c.
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: Daha iyi bi ürün seçilenilirhotpoint kullanıcısı olarak beklentimi buürün karşılamadıprogram seçenekleri yeyeerli değil.fiyat/performansorantılı değil
İsim: L** Ö**
Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: İyi yıkıyor ama benm makinem sıkmada çok ses veriyor diye değiştirdimfakat Buda 10 yıllık makine gibi aynı sesli
İsim: N** S** o**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: neden daha önce almadık diyorum.
İsim: D** Ö**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Siradan bir camasir makinesi eski camasir makinemle ayni
Tarih: 18 Kasım 2022
Yorum: halen kulaniyorum Simens bilen bilir kalite
İsim: A** ö**
Beden: 18 Eylül 2022
Yorum: Harika söylemeye korkuyorum nazar olacak diye
İsim: e** d**
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: ürünün sessiz olması ve ev içinde odaları gezmemesi çok iyi. tavsiye ederim
İsim: adem u.
Tarih: 30 Mart 2022
Yorum: Ürünü yeni aldık. Sessiz çalışıyor. Program süreler arasında makas çokaçık. Kısa program 1 saat normal program 4 saat. 2-2.30 saatlik programyok gördüğüm kadarıyla. Ama programları kısaltan bir özelliği var o daenerji tüketimini artırıyor. Ayrı ayrı leke seçme özelliği var. Ençokta kirli çamaşırlar için aldım. Tecrübe edeceğiz.
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: Bu makineyi alalı yaklaşık 1,5 yıl oldu 1 konu dışında memnunuz şuanakadar yaklaşık 20 tane t-shirt ü delik deşik yaptı ilk çamaşırlardadelikler olduğunda 2 kez servisi çağırdığımızda devir yüksekkullanıldığı için kıyafetlerin delinebileceği deviri düşükkullanmalıymışız (niye o zaman bu makinenin sıkma devri bu kadar yükseksoruma cevap veremediler)Devamını Oku
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Gayet güzel yıkıyor.Teslimat hızlı ve güvenli. Sadece pompa sesi rahatsıetti sıkarken başka ses yok. Beklentimin üstünde.Horoz Lojistik 3 gündeteslim etti. Servis ertesi gün kurulumu yaptı. Hepsine teşekkür ediyorum
İsim: Esma B.
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: Makina iki gün içinde geldi, serviste aynı gün gelip montajını yaptı.Çok güzel bir ürün ilk yıkamamı da yaptım , memnun kaldım ve piyasa yagöre fiyatı çok uygundu.
İsim: G** G**
Tarih: 01 Şubat 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: ürün çok sessiz kısa program da bile gayet temiz yıkıyor ben makinayiannem ile kardeşim çok memnun olduğu için biliyordum fakat satıcı vekargo ile sıkıntılarım vardi
İsim: Esra D.
Tarih: 16 Mayıs 2022
Yorum: satıcı ve korgoda hiç bir sorun yaşamadım.
İsim: M** A**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Ürün hasarlı geldiği için hala ücret iadesini bekliyorum 1 haftayı geçtialırken bu durumları da göz ününde bulundurun
İsim: Z** S**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: Ürünü teşir mal olarak günderdiler lütfen trendyol ailesi olarakgüvenimizi sarmayın. Aldığım ürünü Sevinemiyorum şuan. Sakınarkadaşlar ben yandım siz yanmayın. Ve değişim iade kabul etmediler.Israrla. Siz baksaydınız biz güvenimiz trendyol ailesi. Güvendiğimiziçin günül rahatlığıyla Aldık ama şuan mağduruz.
Tarih: 16 Eylül 2022
Yorum: kaliteli ürün. memnun kaldık. kargo gecikti biraz onun dışında sıkıntı yaşamadık.
İsim: t** s**
Beden: 13 Temmuz 2022
Satıcı: Güreller DTM
Yorum: Aslında ürünle alakalı bir yorum yapamıyorum. Çünkü ürünükullanamıyorum. Ya düşürülmüş ürün gönderildi ya da yolda düşürüldübilemiyorum. Kargoyu teslim aldığımızda dışardan hasar gözükmüyordu.Gelen servis ürünün çalışmayacağını belirtti değişmesi gerektiğisöyledi. Fakat ne alakaysa firma, servis işlem yaptığı için ürünü gerialmayacağını söylüyor. KDevamını Oku
İsim: D** D**
Tarih: 17 Şubat 2023
Satıcı: Miami Blue
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhaba ürün mevcut mu ve bir sorunu var mı
Cevap: Merhabalar; Ürün stoklarımızda mevcuttur. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün hangi firmayla gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhabalar; Bu ürün grubumuz Horoz lojistik ile gönderilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün size geldiğinde yenisini gönderirimisinz
Cevap: Maalesef değişim yapamıyoruz.
Soru: C enerji yazıyor açıklamada A+++ yazıyor hangisi dogru
Cevap: Merhabalar; Yeni AB Enerji Sınıfı düzenlenmesi ile ürün: C sınıfıdır. İyi günler dileriz.
Soru: wifi varmı
Cevap: Hayır. Wi-Fi yoktur.
Soru: mrb ben makine aldim bugun ama nezaman gelir makinem
Cevap: Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın.
Soru: Düğmeleri dokunmatik mi ?
Cevap: Sıemens Türkiye offıcıal siteden detaylı ve net bilgi alabilirsiniz.
Soru: Ürün kazan çapı ne kadar
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Siemens Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: taksit seçenekleri nasıl oluyor
Cevap: Merhaba,taksit secenekleri alış-veriş ekranında göründüğü gibidir. Bizler bu konuya müdahale edemiyoruz.
Soru: simens servisi mi kurulum yapıyor efendim biz mi arıycaz servisi
Cevap: Ararsanız hemen kurulum yapılır efendim
Soru: Ürünü mağazadan almakla internet den alınması arasında bir fark var mı?
Cevap: Merhaba, Sorunuz tam anlaşılmadı ancak konu ürün garantisi ise herhangi bir farklılık bulunmamaktadır
Soru: İnternet üzerinden ilk defa beyaz eşya alacağım sorun yaşarmıyım
Cevap: Merhaba efendim herhangi bir sorun yaşamazsınız ceva lojistik ile kapınıza kadar gönderiyoruz ürünü kurulum İÇİN Siemens i arayıp randevu alıyorsunuz bulunduğunuz yerde hizmet veren yetkili servis gelip ücretsiz kurulumunu yapıyor
Soru: Merhaba hangi kargoyla gönderim saplıyorsunuz
Cevap: Merhabalar; Bu ürün Horoz lojistik ile gönderilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: suda bekletme özelliği var mı acaba
Cevap: Programına göre program içeriklerinde mevcuttur.
Soru: Merhaba,kapalı kutu ve açılmamış ürün gönderiliyor,değil mi?
Cevap: Merhabalar; Ürünler 0 kapalı kutu hasarsız olarak kargoya verilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba makina sessizmi çalışıyor yoksa sesli mi çok sesi varmı
Cevap: Merhabalar; Markanın belirttiği özellikler arasında 75db olarak bilgi verilmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: şimdi istesem bu fiyattan alabirim değilmi? yada birileri bende 400 lira daha ucuza aldı belkide. bana da lütfen bu indirimi yapın.
Cevap: Sistemde gördüğünüz bizim mağazamız değildir efendim.
Soru: apartmanda oturuyorum gece 12 den sonra çalıştırılabilecek türde makine araştırıyorum kısa zamanda temiz vede sessiz yıkayan bir makinedir diyebilirmiyiz
Cevap: En kısa programı 15dk dır efendim ve en sessiz makinelerden biridir.
Soru: Wg54a la wg52a arasında sadece devir farkımı var
Cevap: Wg54 için Devir, tasarım ve ek olarak leke seçimi programları vardır.
Soru: Elektrik tüketimi nasıl C sınıfı olması sebebiyle karar veremiyorum az elektrik için a+ sınıfı mı Almalı karşılaştır mısınız?
Cevap: Merhaba, C sınıfı enerji tasarrufu açısından yüksek seviyededir. İdealdir.
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri
WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Siemens WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Siemens WG54A2X0TR 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.