Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Alanlar Memnun Mu-

Nalan

Bilgili
Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız?
Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Şu Andaki Değeri 23500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Ürün Özellikleri

GENEL ÖZELLİKLERKullanım TipiTambur HacmiYıkama KapasitesiMaksimum Sıkma DevriTASARIMRenkYükseklik845 mmGenişlik598 mmDerinlik588 mmAğırlık74.6 kgPERFORMANSYıllık Enerji Tüketimi (100 yıkama)51 kWhEnerji Sınıfı (A-G)ASu Tüketimi50 ltSıkma Sesi72 dBDİĞER ÖZELLİKLEREk ÖzelliklerAntialerjik ProgramProgram Sonu UyarısıAquaSpar (Enerji ve Su Tasarrufu)Dokunmatik TuşlarKendi Kendini Temizleyen Deterjan ÇekmecesiLED GöstergeSıcaklık AyarıMotor Garantisi10 YılMotor TürüKapı Menteşesi YönüSolaKöpük TaramaKırışıklık ÖnlemeYük SensörüOtomatik Yük MiktarıVarDevir Sayısı SeçmeEMNİYETÇocuk KilidiGÖSTERGELERKalan Süre GöstergesiKURUTMAKurutmaYokPROGRAMLARZaman ErtelemeSoğuk YıkamaÖn Yıkama

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi ürününü 23500.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
23500.0 Tl ye satışta olan Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: güzel ürün şimdilik memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZ EŞYA MARKET

Yorum: 3 aydır kullanıyorum çok memnunum, başlarda kazanı bi kaç kez vurdu ,servisi çağırdım , az çamaşır arttığım için olmuş , şu anlık çokmemnunum , Siemens kalitesi❤️
İsim: B** Ç**
Tarih: 10 Haziran 2024
Satıcı: sandıkçı ticaret

Yorum: Sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı 🙏🏻
İsim: A** F** Y**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Satıcı: ARALLAR DAYANIKLI TÜKETİM LTD. ŞTİ.

Yorum: sorunsuz geldi gayet güzel çalışıyor teşekkür ederim 🙂👍
İsim: T** P**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: İki kez çalıştırdım bile bi sıkıntı görmedim
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Temmuz 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Tedarik süreci çok hızlıydı.siemens serviside ayriyeten ilgili davrandıve kurulumu tamamladı.Yaklaşık bir aydır kullanıyorum.Aynıözelliklerdeki bizim yerli 2 adet beyaz eşya firmasınım fiyatlarından₺50 daha ucuza aldım.Sessiz çalışması vs gaywt başarılı.Negatifyorumlayabileceğim bir özellik yok.Tek korkum erkenden bozuluptayüzümüzü kara çıkarmaz inDevamını Oku
İsim: S** E**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Satıcı: Argos Elektronik

Yorum: ürün aldıktan sonra 12 gün sonra elime geçti kargo firması evin önünegelmiş gelmiş gitmiş telefonla bile arayıp sormuyorlar kargo şirketi
İsim: Ö** B**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Deterjanı hepsini doldurup kendi mi alıyor acaba
Cevap: Maalesef efendim, İ-Dos özelliği yoktur

Soru: bu makina Asnfimi birde 20 yıkama su ve deterjan avantajlı dediğiniz makina bumudur?
Cevap: Merhabalar evet efendim A sınıfı

Soru: yıkama süresini kısaltma özelliği var mı
Cevap: Merhaba evet mevcut

Soru: Süreyi kısaltarak hızlı yıkama programında kaç kg ya kadar çamaşır yıkanıyor acaba
Cevap: Merhabalar kısa programlarda 3-4 kilo ya kadar yıkanabilir

Soru: Dönüş sağlarsanız, sevinirim iyi çalışmalar dilerim
Cevap: Hangi konuda dönüş sağlamamızı istiyorsunuz efendim nasıl yardımcı olalım

Soru: ürünün sesizmidir
Cevap: Merhaba efendim ayrıntılı bilgi için SIEMENS müşteri hizmetlerini arayarak modeli söyleyerek bilgi alabilirsiniz.

Soru: IQ 500 müdür
Cevap: iQ300 efendim.

Soru: kurulum kim yapıyor ek ücret var mı kurulum için
Cevap: SIEMENS i arayarak çağırıyorsunuz ve ücretsiz kurulum yapıyorlar

Soru: ürünün üretim tarihini öğrenebilir miyim
Cevap: Ürün bize yeni geldi depoda olduğu için fabrika çıkış tarihini bilmiyorum maalesef

Soru: yazılar neden Türkçe
Cevap: Merhabalar çok eskiden Almanya’dan geldiği için Almanca yazıyordu ancak son 10 yıldır Türkiye de üretildiği için Türkçe karakter yazılıyor

Soru: yıkama bitince kendisi kapanıyor mu bizim mi kapatmamiz gererekiyor? siemens kurutma makinesini kullanıyorum bittikten sonra kendisi kapanmıyor.
Cevap: Kendi kapanıp uyarı veriyor

Soru: kaliteli mi
Cevap: Merhabalar efendim Siemens markası alman teknolojisi ile üretilmektedir

Soru: buhar desteği varmı
Cevap: Yok efendim

Soru: bu makinanin az su ile yıkama özelliği varmı zira tercihim deyil
Cevap: Az suyla yıkama değil koymuş olduğunuz çamaşırın miktarına göre su alma sensörleri mevcut

Soru: merhabalar hem çamaşır hem kurutma makinesi özelliği siemens markasında mevcut mudur?
Cevap: Merhaba var ama elimzde yok malesf

Soru: merhaba bu ürünleri aldıktan sonra kurulum servis tarafından oluyor mu ? ek ücret vs kurulum ücreti gerekiyor mu bayii misiniz ?
Cevap: Ürünü yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum gerçekleştirebilirsiniz

Soru: Merhaba steam özelliği varmıdır
Cevap: Merhabalar efendim steam özelligi mevcuttur.

Soru: Kimi modelde A++ yazıyor kiminde sadece A sınıfı ya. Zıyor aralarında bir fark varmı acaba
Cevap: Yeni çıkan çamaşır makinalarında en düşük elektrik sarfiyatı A sınıfı oluyor.

Soru: Merhaba hangi kargo ıle çalışıyorsunuz öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar efendim Horooz lojistik

Soru: Ses seviyesi nekadar
Cevap: Merhaba 72 db

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Wg52a2z0tr 1200 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki