Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi-

Bahar

Bilgili
Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Güncel Satış Fiyatı 52999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Detaylı Bilgi

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi ürününü 52999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
52999.0 Tl ye satışta olan Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: bocsh ya harika bi makina daha otesi yok saglam kalite hersey trendyolda
İsim: Seda K.
Tarih: 05 Temmuz 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürün halen gelen kargo kutusunda. Servis kurulumunu yapmadı. Fakat ürünmağazada teşhir edildiği gibi üzerinde sadece köpük ve köpüğü tutannaylon kap var ne bir karton kutu var nede ahşap kaplama. Kargo firmasıtek personelle taşımaya çalıştı benden destek istedi ve merdivendençıkarken alt tarafı bana taşıttırdı ki o tarafı yük taşırken en ağırtarafıDevamını Oku
İsim: ismail b.
Tarih: 30 Temmuz 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ev Moda Merkezi

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Merak Edilenler

Soru: Bu firma hangi şehirde istanbul da mı
Cevap: İstanbul’da değiliz.

Soru: Wİ-Fİ özelliği var mı?
Cevap: Merhaba Ürünün Home Connect özelliği ile evinizden ne kadar uzakta olursanız olun mobil cihazınızdan Home Connect ev aletlerinizi rahatça kontrol edebilirsiniz.HomeConnet teknolojisi ile çamaşır makinenizi akıllı cihazınızdan çalıştırabilir ve mevcut program durumu hakkında anlık bildirimler alabilir ve diğer faydalı detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz

Soru: dün gece sipariş verdim ne zaman kargolarsınız acaba biraz aciliyetim varda
Cevap: Merhabalar;bugün gün içerisinde kargoya teslim edilecektir.Kargo yoğunluğuna göre 10 ila 15 gün içerisinde teslimatı yapılmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Soru: Herhangi bir sorun olduğunda Bosch servis mi ilgilenecek
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün arızası ile ilgili fatura ve garanti belgesiyle birlikte dilerseniz en yakın mağazamıza, dilerseniz de yetkili teknik servise başvurabilirsiniz. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: i dos ve home connet varmıdır
Cevap: merhaba efendim mevcut değildir.

Soru: Ürün Almanyada mı üretiliyor Türkiyede mi?
Cevap: Merhaba, Üretim yeri 'Türkiye' olarak belirtilmiştir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: almanmı trkiyemi çıkıslımi
Cevap: Merhaba Ürün Türkiye 'de üretilmektedir. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz

Soru: ÜRÜN BİTTİ Mİ
Cevap: MERHABA EFENDİM ÜRÜN MEVCUT DEĞİLDİR.

Soru: Merhaba ürünü almayı düşünüyorum. Kurulumunu banyoya yapsam sizce uygun mu?
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.

Soru: Program süreleri ne kadar ?
Cevap: merhaba açıklama kısmında yazmaktadır

Soru: 6 ay faizsiz seçeneğini göremiyorum
Cevap: Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz

Wal28ph0tr A+++ 10 Kg 1400 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg