Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Tavsiye Eder Misiniz

MaviGöçer

Bilgili
Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Şu Andaki Değeri 11888.0 Tl'den Satılmaktadır.

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Kullanıcılar Memnun Mu?

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Ürün Açıklaması

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, ASUS Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar ürününü 11888.0 Tl'den Satılmaktadır.

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Kullanıcı Geri Bildirimleri
11888.0 Tl ye satışta olan Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: ürün gayet güzel
İsim: M** S**
Tarih: 12 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TrendShop

Yorum: 2010 yılında 499 TL'ye asus ee notebook almıştım hiçbir sorun yaşamadımkurulumu içinde vardı ama şimdi bunun fiyatı ona göre pahalı diğernotebook lara göre düşük olması cezbetmesin windows unu kuramadım usbokumadı içinde diski bile bi işe yaramıyor üstüne 2500 vererek windows ukurdurdum bütün fredos işletim sistemi olanlarda öyleymiş bilmiyordumfiyDevamını Oku
İsim: A** Ş**
Tarih: 01 Nisan 2024
Satıcı: masaldenizi

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: Eda Y.
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: ürünün şarjı çok hızlı bitiyor. sadece ekran açık kaldığında. güç moduaçık parlaklık az ama pil hızlı bitiyor
İsim: B** Ç**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: SARE BİLİŞİM

Yorum: ürün gayet güzel. tavsiye ederim. rengi, klavyesi gayet iyş
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ocak 2024
Satıcı: LotusElectroWorld

Yorum: sesi oldukça iyi fiyat performans cihazı
İsim: M** T**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: Ben çok beğendim aldığımda windosu yüklü değilmiş ama zaten yazıyormuşçakma yükledim bedavaya halletim pc hızlı ve hafif günlük kullanmaya işgörür satıcıda çok ilgiliydi hızlı kargoladı ve windos olmadığınıyazdığımda yardımcı oldu 10k ya telefon yokken pc baya başarılı sesi ideal
İsim: Z** U**
Tarih: 04 Nisan 2024
Satıcı: farsoft

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: merhaba işletim sistemi yüklü gelmiyor mu?
Cevap: Merhaba, freedos yazılı ürünlerde işletim sistemi yüklü değildir. Bu üründe işletim sistemini sizin yüklemeniz gerekiyor . Aynı ürünün win 11 kurulu olanı da mevcut satışta ki ürünlere bakarsanız bulabilirsiniz.

Soru: bilgisayar kaç günde geliyor?
Cevap: Adana dan MNG ile gönderim yapıyoruz. Bir günde her yere götürürler; ama araya bayram tatili giriyor efendim. Bunun için tam bir gün veremeyiz.

Soru: fusion 360 python kaldırır mı
Cevap: Lütfen ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alınız .

Soru: merhaba klavye aydınlatması varmıdır .klavye aydınlatmsı var ise ürünü satın alacağım cevabınızı bekliyorum teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim malesef klavye aydınlatma bu modeller de mevcut değildir keyifli alışverişler dileriz

Soru: ASUS Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB bilgisayar. Adlı ürününüzde dokunmatik ekran var mı?
Cevap: Merhaba özellikler hepsi yazılı ama dokunmatik değil

Soru: MyASUS in UEFI kurulumunu nasıl yapacağım bilgilendirir misiniz?
Cevap: Merhaba efendim yetkili serviste destek alabilirsiniz

Soru: oyun oynanıyor mu
Cevap: Basit oyunları oynar

Soru: kurulumu nasıl yaptırabilirim? şuan bu üründen varmı?
Cevap: Ürün mevcuttur. USB yardımıyla Windows kurulumu yapabilirsiniz efendim

Soru: ethernet girişi varmi acaba
Cevap: Network:Wi-Fi 5(802.11ac) (Dual band) 1*1 + Bluetooth® 5.1 Wireless Card ETHERNET GİRİŞİ YOK, HARICI ETHERNET KARTI TAKILABİLİR.

Soru: MyASUSBin UEFI kurulumu için buradan yardımcı olabilir misiniz?
Cevap: Değerli mğşterimiz, yakınınızdaki bilgisayarcılardan destek alabilirsiniz. Buradan servis imkanı mevcut değildir. Kapalı kutu gönderim yapmaktayız. Teşekkürler

Soru: merhaba klavye aydınlatması varmı acaba teşekkürler
Cevap: merhaba klavye aydınlatması yok

Soru: TV ye bağlamak için ethernet girişi varmi
Cevap: Network:Wi-Fi 5(802.11ac) (Dual band) 1*1 + Bluetooth® 5.1 Wireless Card ETHERNET GİRİŞİ YOK, HARICI ETHERNET KARTI TAKILABİLİR.

Soru: Merhaba ASUS Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar için dokunmatik ekran özelliğinden emin olmak istedik. Dokunmatik ekran var mı?
Cevap: Merhaba, Teknik konular için markanın müşteri hizmetlerinden destek almanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz Sağlıcakla kalın

Soru: Dokunmatik ekran varmı
Cevap: dokunmatik yok

Soru: Minecraft oynarmı
Cevap: Merhaba, ürün özelliklerinden bakıp karşılaştırma yapabilirsiniz efendim.

Soru: Bilgisayarin kurulumu yapilmis bir sekilde mi gonderiliyor yoksa kendimiz bi kurulum yapiyoruz ?
Cevap: kendiniz kurulum yapıyorsunuz

Soru: Merhaba, dokunmatik ekranı var mı ?
Cevap: Yok malesef ancak istediğiniz özelliklerde bir ürün varsa yazarsanız seçenek sunarız

Soru: Merhaba, Klavye aydınlatması var mı acaba? İyi çalışmalar dilerim
Cevap: malesef yok

Soru: merhaba acaba vorolat falan kaldırımı?
Cevap: Merhaba düşük ayarlrda oynanabilir, Ekran tümkeşik olduğundan yüksek ayarlarda oyun akıcı olmayabilir.

Soru: Kaç kilo ürün
Cevap: 2kg efendim

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Vıvobook F1502ZA-EJ1531 Full HD İntel İ3-1215U 8 Gb Ram 256 GB SSD Freedos Dizüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki