Guler
Bilgili
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Alınmaya Değer Mi?
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Güncel Fiyatı 524.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Hakkında yaklaşık 603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürün Detayları
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen ürününü 524.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürün Hakkındaki Yorumlar
524.99 Tl ye satışta olan Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Çok iyi
ama bir beden küçük alınabilir
İsim: **** ****
Tarih: 02 Aralık 2022
Beden: Beden:80C
Satıcı: Penti
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz çok güzel bir ürün kesinlikle orijinal
İsim: G** K**
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: Anneme aldım, çok beğendi. Bayağı da rahatmış, büyük bedenlerini çekinmeden tercih edebilirsiniz. indirim olduğu an bir kaç tane daha alacağı
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mart 2023
Beden: Beden:95D
Yorum: çok iyi bir toparlayıcı. kendi bedeninizi alın.
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Şubat 2022
Beden: Beden:90D
Yorum: Tam beden çok rahat
Tarih: 25 Kasım 2022
Beden: Beden:85D
Yorum: çok güzel bir şey tavsiye ederim kendi bedeninizi alin
İsim: F** S**
Tarih: 26 Mart 2022
Beden: Beden:90E
Yorum: Aldığım günden beri hep bu sütyeni kullanmak istiyorum çok rahat ve çok güzel toparlıyor tam bedenimi aldım
İsim: A** ç**
Tarih: 26 Ekim 2022
Beden: Beden:80D
Yorum: Ürün çok güzel tam bedeninizi alın
Tarih: 21 Şubat 2022
Beden: Beden:90C
Yorum: Harika çok güzle bedeni biraz küçük gibi bş beden büyük alınabilir muhteşem ötesi iade edip tekrar sipariş verdim
İsim: S** B**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: Tam beden cok kaliteli
İsim: İ** K**
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: muhtesemmmm bir sütyen alın aldırın harika bisey
İsim: N** E**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: bedeninizi alabilirsiniz rahat ve güzel
İsim: D** Ş**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Zaten bayılıyordum indirimde aldım tekrar bayıldım bedenim 85D
)
İsim: e** r**
Tarih: 20 Ekim 2022
Yorum: MÜKKEMMEL, kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: N** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Kasım 2022
Yorum: tam beden
Tarih: 09 Şubat 2022
Yorum: Genel olarak güzel. Bence bir kup büyük alın.
İsim: E** B**
Yorum: Çok büyük göğüsleri var en az 1 beden küçültü çok beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum
Tarih: 07 Ekim 2021
Yorum: çok iyi toparlıyor, ama azcık dar. ben kendi bedenimi (80D) söyledim bir az dar geldi. 2ci defa 85C aldım, daha iyi oldu.
İsim: B** A**
Tarih: 25 Kasım 2021
Beden: Beden:85C
Yorum: Kesinlikle bir beden büyük alın.Pentide hep aynı bedeni alırım ama bu küçük geldi.Kalite toparlama olarak çok abartılacak bir ürün değil bu fiyata alınmaz
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: Çok güzel toparlayıcı bir sütyen altında demir ve desteksiz üstü yumuşacık ben çok beğendim vücuduma göre göğüslerim büyükler ama sütyen toparladığı için olduğundan küçük gözüküyor boyum 167 kg 57 85c aldım tam oldu
İsim: B** e** A**
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Sütyen rahat ve yumuşak severek kullanıyorum
İsim: S** B** Ç**
Beden: 31 Ocak 2023
Yorum: Annem için aldık beyendik
İsim: V** İ**
Tarih: 24 Ocak 2022
Yorum: Ürün kaliteli fakat beden kilavuzuna göre aldım, küçük geldi.
İsim: G** Y**
Tarih: 18 Kasım 2022
Yorum: cok yumusak ve kalitelo
Tarih: 27 Kasım 2021
Beden: Beden:95C
Yorum: çok güzel ve rahat ikinciyi alacam
İsim: Nazlı S.
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: Çok güzel toparlıyor tam oldu bedeni
İsim: E** A**
Beden: 06 Ağustos 2024
Yorum: çok beğendim, fakat iade edip 1 beden küçüğünü aldım, daha iyi oldu
İsim: T** K**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Oldukça güzel 1 beden küçük alınabilir
İsim: Yasemin Y.
Tarih: 09 Ekim 2023
Beden: Boy:152cm
Yorum: harika yumuşacık ama kucuk bedenli o yüzden iade
İsim: a** a**
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: tam beden şık ve rahat
İsim: A** e** T**
Tarih: 13 Eylül 2024
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürüne İlişkin Sorular
Soru: parlakmi matmi
Cevap: Merhaba , Violet Form Toparlayıcı Sütyen ürünümüz parlak yapıya sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba göğüs üst 120 alt 108 olqn biri için kaç beden tercih edilmeli
Cevap: Merhaba, iletmiş olduğunuz bilgilere yönelik sütyen ürünlerinde 105 B beden tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba kumaşı mat mı parlak mı acaba?
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Sütyen ürünümüz parlak kumaşa sahip değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba normalde 85 B giyiyorum ama B yok burada, hangisini tercih etmeliyim
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 80 C bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ABCD ne demek
Cevap: Merhaba , A,B,C olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük beden A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba göğüs alti 88 göğüs üstü 104 hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 90 A bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Pedi yok değil mi
Cevap: Merhaba , Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüz kapsız, balenli özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba altında ki kilotu bulabilir miyiz adı ne diye geçiyor
Cevap: Merhaba,Violet Form Toparlayıcı Sütyen model ürünümüzün külodu bulunmaktadır. Ürün kodu PLAYLPKV21IY-BK3 şeklindedir.İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba gogus altı 103 gogus çevresi 121 kac almam gerekir
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 105 B bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünü nezaman kargoya verilir birde hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konuyla ilgili Trendyol Çözüm Merkezi ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba! ürün balenli mi?
Cevap: evet efendim
Soru: merhaba beden tablosu varmı
Cevap: Merhaba, size uygun bedeni iletebilmemiz için göğüs altı ve göğüs çevresi beden ölçünüzü paylaşabilir misiniz ? İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrb pentinin gogusu en cok kucuk gosteren urunu hangisi acaba
Cevap: Merhaba, Beyaz Airy Form Balenli Küçültücü Etkili Balenli Sütyen model ürünümüzün beyaz rengini tercih edebilirsiniz. Ürün kodu; PLDGHNLE19IY-WT3 şeklindedir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürünün 80 F si varmı acaba
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüz 80C 80D 85C 85D 90C 90D 90E 95C 95D beden olarak satıştadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: penti lotus 85C kullanıyorum bu üründe hangi kalıp almalıyım
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 85C bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba altı Telli mi
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Sütyen model ürünümüz kapsız ve balenli özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beden tablosunu göremedim. yazar mısınız?
Cevap: Merhaba, talep ettiğiniz bilgiler şu anda sistemimizde mevcut değildir. İlgili birimlere talep iletilmiş olup en kısa zamanda ürün bilgilerine eklemelerin yapılması istenmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: A,B,C,D sırt ölçüsümü göğüs ölçüsümü
Cevap: sırt ölçüsü efendim
Soru: 90 D ne demek yani
Cevap: Merhaba , A,B,C olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kıyafet üzerinde dikişleri belli olur mu ?
Cevap: Merhaba,Violet Form Toparlayıcı Sütyen model ürünümüzün dikişleri belli olmamakadır.İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürün Görselleri
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Güncel Fiyatı 524.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Hakkında yaklaşık 603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürün Detayları
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen ürününü 524.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürün Hakkındaki Yorumlar
524.99 Tl ye satışta olan Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
603 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Çok iyi
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz çok güzel bir ürün kesinlikle orijinal
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: Anneme aldım, çok beğendi. Bayağı da rahatmış, büyük bedenlerini çekinmeden tercih edebilirsiniz. indirim olduğu an bir kaç tane daha alacağı
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: çok iyi bir toparlayıcı. kendi bedeninizi alın.
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Şubat 2022
Yorum: Tam beden çok rahat
Yorum: çok güzel bir şey tavsiye ederim kendi bedeninizi alin
İsim: F** S**
Tarih: 26 Mart 2022
Beden: Beden:90E
Yorum: Aldığım günden beri hep bu sütyeni kullanmak istiyorum çok rahat ve çok güzel toparlıyor tam bedenimi aldım
İsim: A** ç**
Tarih: 26 Ekim 2022
Yorum: Ürün çok güzel tam bedeninizi alın
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Harika çok güzle bedeni biraz küçük gibi bş beden büyük alınabilir muhteşem ötesi iade edip tekrar sipariş verdim
İsim: S** B**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: Tam beden cok kaliteli
İsim: İ** K**
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: muhtesemmmm bir sütyen alın aldırın harika bisey
İsim: N** E**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: bedeninizi alabilirsiniz rahat ve güzel
İsim: D** Ş**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Zaten bayılıyordum indirimde aldım tekrar bayıldım bedenim 85D
İsim: e** r**
Tarih: 20 Ekim 2022
Yorum: MÜKKEMMEL, kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: N** A**
Beden: 01 Kasım 2022
Yorum: tam beden
Tarih: 09 Şubat 2022
Yorum: Genel olarak güzel. Bence bir kup büyük alın.
İsim: E** B**
Yorum: Çok büyük göğüsleri var en az 1 beden küçültü çok beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum
Tarih: 07 Ekim 2021
Yorum: çok iyi toparlıyor, ama azcık dar. ben kendi bedenimi (80D) söyledim bir az dar geldi. 2ci defa 85C aldım, daha iyi oldu.
İsim: B** A**
Tarih: 25 Kasım 2021
Yorum: Kesinlikle bir beden büyük alın.Pentide hep aynı bedeni alırım ama bu küçük geldi.Kalite toparlama olarak çok abartılacak bir ürün değil bu fiyata alınmaz
Tarih: 06 Kasım 2021
Yorum: Çok güzel toparlayıcı bir sütyen altında demir ve desteksiz üstü yumuşacık ben çok beğendim vücuduma göre göğüslerim büyükler ama sütyen toparladığı için olduğundan küçük gözüküyor boyum 167 kg 57 85c aldım tam oldu
İsim: B** e** A**
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Sütyen rahat ve yumuşak severek kullanıyorum
İsim: S** B** Ç**
Beden: 31 Ocak 2023
Yorum: Annem için aldık beyendik
İsim: V** İ**
Tarih: 24 Ocak 2022
Yorum: Ürün kaliteli fakat beden kilavuzuna göre aldım, küçük geldi.
İsim: G** Y**
Tarih: 18 Kasım 2022
Yorum: cok yumusak ve kalitelo
Tarih: 27 Kasım 2021
Beden: Beden:95C
Yorum: çok güzel ve rahat ikinciyi alacam
İsim: Nazlı S.
Tarih: 03 Mart 2023
Yorum: Çok güzel toparlıyor tam oldu bedeni
İsim: E** A**
Beden: 06 Ağustos 2024
Yorum: çok beğendim, fakat iade edip 1 beden küçüğünü aldım, daha iyi oldu
İsim: T** K**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Oldukça güzel 1 beden küçük alınabilir
İsim: Yasemin Y.
Tarih: 09 Ekim 2023
Beden: Boy:152cm
Yorum: harika yumuşacık ama kucuk bedenli o yüzden iade
İsim: a** a**
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: tam beden şık ve rahat
İsim: A** e** T**
Tarih: 13 Eylül 2024
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürüne İlişkin Sorular
Soru: parlakmi matmi
Cevap: Merhaba , Violet Form Toparlayıcı Sütyen ürünümüz parlak yapıya sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba göğüs üst 120 alt 108 olqn biri için kaç beden tercih edilmeli
Cevap: Merhaba, iletmiş olduğunuz bilgilere yönelik sütyen ürünlerinde 105 B beden tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba kumaşı mat mı parlak mı acaba?
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Sütyen ürünümüz parlak kumaşa sahip değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba normalde 85 B giyiyorum ama B yok burada, hangisini tercih etmeliyim
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 80 C bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ABCD ne demek
Cevap: Merhaba , A,B,C olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük beden A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba göğüs alti 88 göğüs üstü 104 hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 90 A bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Pedi yok değil mi
Cevap: Merhaba , Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüz kapsız, balenli özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba altında ki kilotu bulabilir miyiz adı ne diye geçiyor
Cevap: Merhaba,Violet Form Toparlayıcı Sütyen model ürünümüzün külodu bulunmaktadır. Ürün kodu PLAYLPKV21IY-BK3 şeklindedir.İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba gogus altı 103 gogus çevresi 121 kac almam gerekir
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 105 B bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünü nezaman kargoya verilir birde hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konuyla ilgili Trendyol Çözüm Merkezi ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba! ürün balenli mi?
Cevap: evet efendim
Soru: merhaba beden tablosu varmı
Cevap: Merhaba, size uygun bedeni iletebilmemiz için göğüs altı ve göğüs çevresi beden ölçünüzü paylaşabilir misiniz ? İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrb pentinin gogusu en cok kucuk gosteren urunu hangisi acaba
Cevap: Merhaba, Beyaz Airy Form Balenli Küçültücü Etkili Balenli Sütyen model ürünümüzün beyaz rengini tercih edebilirsiniz. Ürün kodu; PLDGHNLE19IY-WT3 şeklindedir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürünün 80 F si varmı acaba
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüz 80C 80D 85C 85D 90C 90D 90E 95C 95D beden olarak satıştadır. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: penti lotus 85C kullanıyorum bu üründe hangi kalıp almalıyım
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen model ürünümüzde 85C bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba altı Telli mi
Cevap: Merhaba, Violet Form Toparlayıcı Sütyen model ürünümüz kapsız ve balenli özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beden tablosunu göremedim. yazar mısınız?
Cevap: Merhaba, talep ettiğiniz bilgiler şu anda sistemimizde mevcut değildir. İlgili birimlere talep iletilmiş olup en kısa zamanda ürün bilgilerine eklemelerin yapılması istenmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: A,B,C,D sırt ölçüsümü göğüs ölçüsümü
Cevap: sırt ölçüsü efendim
Soru: 90 D ne demek yani
Cevap: Merhaba , A,B,C olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kıyafet üzerinde dikişleri belli olur mu ?
Cevap: Merhaba,Violet Form Toparlayıcı Sütyen model ürünümüzün dikişleri belli olmamakadır.İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Ürün Görselleri
Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen En Uygun Satış Linki
Penti Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Violet Form Toparlayıcı Balenli Dolgusuz Siyah Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.