Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Sibel

Bilgili
Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Fiyatına Göre Alınır Mı?
Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Şu Anki Değeri 2999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Ürün Detayları

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Ürününün Satıcısı, ROBO Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti ürününü 2999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Kullanıcı Yorumları Nasıl?
2999.0 Tl ye satışta olan Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: Ürün görüldüğü gibi değil aldığımdan beri kullanıyorum faydası yok
İsim: D** Y**
Tarih: 19 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ROBO TÜRKİYE

Yorum: siparişimi verdim 24 saat içinde teslim aldım teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ROBO TÜRKİYE

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: bir soru daha sormak istiyorum.kulllanmasi kolay mi
Cevap: evet efendim oldukça basit

Soru: ERKEKLERDE FAYDASI OLURMU
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: Tanıtım videosundaki cihazın aynısı mı?
Cevap: evet aynısı geliyor

Soru: merhabalar.... garanti kapsamında teknik servis sorunu yaşanır mı..? garantiyi satıcı mı üretici mi veriyor
Cevap: hayır sorun yaşamazsınız evet biz veriyoruz

Soru: kilo taşıma sınırı nedir? Kaç kg ma kadar ?
Cevap: merhaba 130 kg

Soru: merhabalar efendim günde kaç kere kaç seans kullanmak gerekiyo
Cevap: günde yarım saat yeterli efendim

Soru: şarjlı mı acaba
Cevap: elektirkli efendim

Soru: Merhaba kaç d 2d mi 3d mi
Cevap: merhaba 2 d efendim

Soru: Sıkılaştırır mı
Cevap: evet efendim

Soru: Bulutot varmı
Cevap: hayır efendim malesef

Soru: göbek eritme ye yardımcı olurmu
Cevap: evet efendim yardımcı olur

Soru: Kaç kiloya kadar tartıyor acaba
Cevap: 130 kg efendim

Soru: Türkçe kullanma kılavuzu varmi
Cevap: evet efendim

Soru: merhabalar ben bu ürün ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorum.nasil kullanılmalı günde kaç dakika yapılır tüm vücut kaslarını çalıştırma programı var mı .spor etkisi mi yapıyor .bununla beraber sıkı bir diyet yapmadan da zayiflayaniliyor muyuz.
Cevap: günde yarım saat yeterli efendim

Soru: bel fıtıgına zararı oluyormu
Cevap: hayır efendim sorun olmaz

Soru: Merhaba 76 kg ağırlığında insanlar için yani demek istediğim o ağırlığa uygunmu
Cevap: Evet uygun

Soru: kaç kilo için sınırlıdır
Cevap: 130 kg efendim

Soru: ciddi anlamda zayiflatip yağ eritiyormu
Cevap: Evet efendim etkisini görürsünüzm

Soru: Şarjlı mı bu alet kablolumu efendim
Cevap: elektrikli efendim

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti En Uygun Satış Linki

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti: Fiyatına Değer Mi?

Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti, son dönemin popüler cihazlarından biri. Hem spor yapmaya hem de vücut şekillendirmeye yardımcı olabileceğini iddia ediyor. Ancak fiyatı göz önüne alındığında, 2999 TL'lik etiket, alıcılar için bir düşünme sebebi olabilir. Peki, bu fiyat gerçekten karşılığını veriyor mu?

**Kullanıcı Yorumları ve Memnuniyet Durumu**

Vibrofitto'nun Trendyol'da yapılan yorumlara baktığınızda, kullanıcı memnuniyetinin karmaşık bir tablo sunduğunu görebiliyoruz. Ürün 3.7 puan almış, ancak bu puan çok düşük değil. Yorumlar arasında bazı kullanıcılar, cihazın bekledikleri verimi alamadıklarını belirtiyorlar. Özellikle "görüldüğü gibi değil, faydası yok" gibi şikayetler, ürünün etkisi konusunda bazı soru işaretleri yaratıyor. Diğer yandan, hızlı teslimat gibi olumlu geri bildirimler de bulunuyor.

**Vibrofitto'nun Temel Özellikleri**

Cihaz hakkında yapılan sorulara verilen cevaplar, kullanım kolaylığı ve genel işlevsellik açısından oldukça olumlu. Cihazın elektrikli olması ve 130 kg'ye kadar taşıma kapasitesi, bu cihazı daha geniş bir kullanıcı kitlesi için uygun kılıyor. Ayrıca, "günde yarım saat" kullanmanın yeterli olduğunu belirten açıklamalar, ürünü düzenli kullanma konusunda bir rehberlik sunuyor.

**Fiyat ve Performans Dengelemesi**

2999 TL fiyat, birçok kişi için göz korkutucu olabilir. Ancak, eğer düzenli spor yapmıyorsanız ve zamanınız kısıtlıysa, Vibrofitto'nun sağladığı titreşimli egzersiz desteği, evde yapılan küçük ama etkili çalışmalara olanak tanıyabilir. Ancak daha etkili bir sonuç almak için, diyet ve egzersizle desteklemeniz gerekebilir.

Sonuç olarak, Vibrofitto Titreşimli Spor Aleti fiyatına göre bazı kullanıcılar için beklentiyi karşılayabilir, bazıları içinse tatmin edici olmayabilir. Fiyat-performans değerlendirmesi kişisel hedeflere göre değişecektir. Eğer bu tür cihazlara ilginiz varsa ve fiyat size uygunsa, bir denemeye değer olabilir.

**Sonuç olarak**, Vibrofitto, özellikle evde spor yapma alışkanlığına sahip olmayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, harcanan paraya değip değmediği tamamen sizin ne beklediğinize ve kullanım şeklinize bağlı!