Asya
Bilgili
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Anlık Fiyatı 2999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Hakkında yaklaşık 344 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Detaylı Açıklama
_x000D_
Relax Vibro Egzersiz ve Titreşimli Spor Aleti: Tüm Vücut İçin Profesyonel ÇözümRelax Vibro egzersiz ve titreşimli spor aleti, vücudunuzu şekillendirmenize ve kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Profesyonel titreşimli spor aleti olarak, tek bir cihazla tüm vücut egzersizlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Teknik Özellikler:Saniyede 35 Titreşim: Yoğun ve etkili bir egzersiz deneyimi için ideal bir titreşim hızı.3 Yoğunluk Seviyesi: Başlangıçtan ileri seviyeye kadar her kullanıcıya uygun yoğunluk seçenekleri.Günde 10 Dakika: Yoğun yaşam tarzınıza uygun, kısa sürede maksimum verimlilik sağlayan bir egzersiz süresi.Saniyede 50 Kas Konsantrasyonu: Yüksek kas konsantrasyonu ile güçlü ve etkili sonuçlar elde edin.Salınım Teknolojisi: Hedeflenen bölgelerde etkili egzersiz imkanı sunar.15 Dakikada Değişim: Sadece 15 dakikada vücudunuzda farkı hissedin.Etkileri:Kol, Bacak, Karın, Basen ve Tüm Vücut Çalıştırma: Her egzersiz seansında tüm vücut kaslarınızı etkili bir şekilde çalıştırın.Kas Güçlenmesi ve Şekillendirme: Güçlü ve tonlanmış kaslar için ideal bir çözüm.Zindelik ve Esneklik: Düzenli kullanım ile esneklik kazanın ve dayanıklılığınızı artırın.Enerji Artışı: Düzenli egzersizlerle daha enerjik ve canlı hissedin.Sonuç: Relax Vibro egzersiz ve titreşimli spor aleti, yoğun yaşam tarzınızı destekleyen, etkili ve pratik bir çözümdür. Sadece kısa süreli kullanımla bile maksimum verimlilik sağlayarak, sağlıklı ve formda bir yaşam tarzı için size yardımcı olur. Her kullanım, daha iyi bir sizi keşfetmenize olanak tanır. Artık hayalinizdeki vücuda bir adım daha yakınsınız._x000D_
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Ürününün Satıcısı, Relax Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı ürününü 2999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Yorumlar Hakkında Bilgi
2999.0 Tl ye satışta olan Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
344 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: BİR GÜNDE ELİME SORUNSUZ ULAŞTI.Cihaz çok güzel ben bütün gün masa başında çalıştığım için hareketsiz kalıyorum bunu düşünrek aldım.Titreşim ayarları çok iyi düşük ve yüksek olarak belirleyebiliyorsunuz.Kumandası ile uzaktan kontrol sağlayabiliyorsunuz.Titreşime başladıktan yaklaşık 7 dakika sonra bütün kılcal damarlarınızda şiddetli bir kaşınma hiDevamını Oku
İsim: S** D**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Relax İthalat
Yorum: Çok çabuk ve sağlam ulaştı elime, güzel paketlenmişti, kullanmaya başladım hissiyat spor salonundaki büyük cihaz ile aynı, ben beğendim. Sessiz çalışıyor, tavsiye ederim
İsim: S** C**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: annem için aldık memnun kaldı
İsim: s** ö**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnun kaldım.Urunu indirimdeyken almıştım herseyi ile tam geldi.
İsim: B** G**
Tarih: 18 Nisan 2022
Satıcı: Maxilife
Yorum: urun guzel titresimi güçlü ve saglamlik hissi veriyor boyutuda yeterli kumandasi olmasida kullanisligini kolaylastiriyor ilk denememde bile vucudum da etkisini hissettim yaglar erimeye basladi sanki tavsiye ederim fiyatida cok uygun bu kaliteye göre ben begendim
İsim: b** c**
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: ürün güzel paketlenmiş ve hızlı bir şekilde elime ulaştı gelir gelmez denedim harika. güzel sonuç alacağımı düşünüyorum emeği geçen herkese teşekkür ederim
İsim: N** Ü**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: ilk anneme aldık sonra kendime de aldım çok memnunum kaslarınızın çalıştığını hissediyorsunuz
İsim: G** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Mayıs 2024
Yorum: Çok iyi bir ürün tavsiye ederim aylardır kullanıyorum ikinciyi kardeşim için aldık hızlı kargo
İsim: E** G**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Paketleme çok iyiydi. Ertesi gün elimize ulaştı. Sessiz çalışıyor o yönü özellikle çok iyi. Kısa süre sonra kaslarda hareketliliği hissedebiliyorsunuz. Düzenli kullanmanın faydası olacaktır.
İsim: N** S**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Çok teşekkür ederim. Dürüst satıcı öncelikle. İndirim gelecek bekleyin diye soruma net cevap verdi. Gayet işlevini gören bir cihaz. Beklentinize bağlı olarak değişebilir ama bence titreşimi iyi. Sadece ayak lastikleri biraz farklı gibi ama sorun çıkarmadığı sürece ben de sorun etmem. İnşallah hep memnun kalırım ve kullanabilirim böyle.
İsim: R** B** K**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Şimdilik güzel görünüyor .paketleme çok iyi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: 2 gun de sorunsuz elime ulaştı, hiz ayari ve titresimi cok iyi.Herkese tavsiye ediyorum...
İsim: G** A** G**
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: soeunsuz geldi gayet başarılı
İsim: t** C**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: ürün 2 gün içinde elime ulaştı sağlam bir şekilde. performans olarak beklentimiz karşıladı.
İsim: h** s**
Tarih: 15 Nisan 2022
Yorum: Sağlam geldi gayet güzel hız modu iyi
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: anlatıldığı gibiydi, teşekkürler. zaten tavsiye üzerine almıştım. güzel bir ürün
İsim: S** İ**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: paketleme çok iyi özenli. ürün ilk kullanımda bile farkı anlayabileceğiniz düzeyde çok memnunum tavsiye ederim
İsim: T** K**
Yorum: ürün elime hızlı ulaştı ürün çok güzel çok beğendim bütün herkese tavsiye ederim
İsim: M** S**
Beden: 31 Ocak 2023
Yorum: Özenli karğolanmış.umarım beklediğim gibi güzel bir incelme olur
İsim: I** K**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Henüz kullanamadım ama güzel paketleme ve kargo çok hızlıydı
İsim: Beyhan K.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Çok korkarak çalıştırdık ya çalışmasa diye
ama açıldıktan sonra da iyi çalıştı maşallah, umarım sorun yaşamayız cihazda. Kızım için aldım kilosu yaşına göre fazla 15 dk üstünde durdu baya da terledi inşallah zayıflar yorum güncellerim
kargo hızlı şekilde ulaştı paketleme sağlam 

İsim: M** D** A**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: çok iyi çalışıyor memnun kaldım teşekkürler
İsim: Ö** B**
Beden: 11 Mayıs 2022
Yorum: Çok iyi zayıflamak
İsim: E** S**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: çok beğendim. teşekkür ederim
İsim: H** A**
Tarih: 07 Mart 2023
Yorum: Annemle birlikte çok severek kullanıyoruz. Kan dolaşımı için çok önemli
İsim: c** a**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Yorum: bence çok iyi hareket ettiriyo
İsim: A** K**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: Fiyatı yüksek olan markalarınkini de denedim çok bariz bir fark yok aralarında. Gayet sağlam ulaştı elime ve kullanışlı bir ürün.
İsim: y** i**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Babamin kas agrilari icin almistim her gun kullaniyo cok memnun kaldi!
İsim: begüm k.
Tarih: 24 Haziran 2023
Yorum: gayet özenle paketlenmisti ve elime çok hızlı ulaştı. termal tayt ile kullanıldığında inanılmaz bir etkisi oluyor.
İsim: Tenzile A.
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: paketleme iyi sağlam elime ulaştı. kullanışlı rahatlatıcı bir ürün
Tarih: 31 Mart 2024
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Kumandalımı
Cevap: Merhaba evet efendim kumandası mevcut.
Soru: seslimi çalışiyor
Cevap: Merhaba efendim ürün oldukça sessiz çalışmaktadır.
Soru: Merhaba ürünler farklı farklı 2d3d olanlar var bundan farkı nedir 2800 olan malzeme ABS mi
Cevap: Merhaba efendim 3D boyutu daha büyüktür, 2D tek motorlu, 3 modludur. 3D çift motorlu, 5 modludur.
Soru: pembesi ne zaman stoga girer acaba
Cevap: Merhaba süreçler belli değildir maalesef.
Soru: Merhaba titreşimli spor aleti ürünleri arasında en son model ve gelişmiş olan hangisi karar veremedim. Link ya da model no verebilir misiniz. Teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim 4D modeldir.
Soru: 220 ilemi çalışıyor
Cevap: Merhaba, 1-99 hız aralığı bulunmaktadır.
Soru: garantili urunmu
Cevap: Merhaba efendim ürünün 2 yıl garantisi bulunmaktadır.
Soru: 10 dakika çalıştıktan sonra makine ne kadar dinlendikten sonra çalışabilir. çünkü evde birden çok kişi kullanacak
Cevap: merhaba efendim, 1 saat kadar efendim
Soru: titreşim isatege göre artırılabiliyor mu acaba
Cevap: Merhaba efendim titreşim hızını arttırabiliyorsunuz.
Soru: 2 ay önce doğum yaptım. fazla kilolarımı vermek istiyorum. zaman sıkıntım var. Bu alet işime yarar mı?
Cevap: Merhaba evet efendim, tüm vücut etkilidir.
Soru: Çift motorlumu
Cevap: Merhaba efendim tel motorludur.
Soru: merheba ürünün el tutmma lastiği varmı bide elektirikli mi pillimi
Cevap: Merhaba efendim ürün elektriklidir. Elcik bu ürünümüzde bulunmuyor.
Soru: merhaba hizli kilo verdiğim icin sarkma olustu bacak ve kollarda bu ürün isimi görürmu
Cevap: Merhaba efendim ürün sıkılaşmaya yardımcıdır.
Soru: Ürünü kullanmaya başladım. Günde kaç defa yapılabilir 15 er dakikalık programlarla
Cevap: Merhaba efendim sabah akşam kullanım sağlayabilirsiniz.
Soru: merhaba önümüzdeki zamanda indirime giricekmi acaba
Cevap: Merhaba efendim, zaman zaman indirime girmektedir.
Soru: merhaba bu ürün kaç d özellikli
Cevap: Merhaba efendim, ürün düz ürünlerlerimizdendir.
Soru: merhaba ben aleti masaj için almak istiyorum uygunmu
Cevap: Merhaba hayır efendim masaj etkili değildir.
Soru: titreşim olayının sağlığa zararı var mı kalbe vs
Cevap: Merhaba efendim hayır herhangi bir sağlık açısından zararı bulunmuyor.
Soru: merhaba ürünün belli bi kilo sınırı var mı kaç kilo üstündekiler kullanamaz
Cevap: Merhaba efendim 120kg taşıma kapasitesi bukunmaktadır.
Soru: Bu fiyat dan daha düşermi
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Ürüne Ait Fotoğraflar
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Anlık Fiyatı 2999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Hakkında yaklaşık 344 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Detaylı Açıklama
_x000D_
Relax Vibro Egzersiz ve Titreşimli Spor Aleti: Tüm Vücut İçin Profesyonel ÇözümRelax Vibro egzersiz ve titreşimli spor aleti, vücudunuzu şekillendirmenize ve kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Profesyonel titreşimli spor aleti olarak, tek bir cihazla tüm vücut egzersizlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Teknik Özellikler:Saniyede 35 Titreşim: Yoğun ve etkili bir egzersiz deneyimi için ideal bir titreşim hızı.3 Yoğunluk Seviyesi: Başlangıçtan ileri seviyeye kadar her kullanıcıya uygun yoğunluk seçenekleri.Günde 10 Dakika: Yoğun yaşam tarzınıza uygun, kısa sürede maksimum verimlilik sağlayan bir egzersiz süresi.Saniyede 50 Kas Konsantrasyonu: Yüksek kas konsantrasyonu ile güçlü ve etkili sonuçlar elde edin.Salınım Teknolojisi: Hedeflenen bölgelerde etkili egzersiz imkanı sunar.15 Dakikada Değişim: Sadece 15 dakikada vücudunuzda farkı hissedin.Etkileri:Kol, Bacak, Karın, Basen ve Tüm Vücut Çalıştırma: Her egzersiz seansında tüm vücut kaslarınızı etkili bir şekilde çalıştırın.Kas Güçlenmesi ve Şekillendirme: Güçlü ve tonlanmış kaslar için ideal bir çözüm.Zindelik ve Esneklik: Düzenli kullanım ile esneklik kazanın ve dayanıklılığınızı artırın.Enerji Artışı: Düzenli egzersizlerle daha enerjik ve canlı hissedin.Sonuç: Relax Vibro egzersiz ve titreşimli spor aleti, yoğun yaşam tarzınızı destekleyen, etkili ve pratik bir çözümdür. Sadece kısa süreli kullanımla bile maksimum verimlilik sağlayarak, sağlıklı ve formda bir yaşam tarzı için size yardımcı olur. Her kullanım, daha iyi bir sizi keşfetmenize olanak tanır. Artık hayalinizdeki vücuda bir adım daha yakınsınız._x000D_
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Ürününün Satıcısı, Relax Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı ürününü 2999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Yorumlar Hakkında Bilgi
2999.0 Tl ye satışta olan Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
344 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: BİR GÜNDE ELİME SORUNSUZ ULAŞTI.Cihaz çok güzel ben bütün gün masa başında çalıştığım için hareketsiz kalıyorum bunu düşünrek aldım.Titreşim ayarları çok iyi düşük ve yüksek olarak belirleyebiliyorsunuz.Kumandası ile uzaktan kontrol sağlayabiliyorsunuz.Titreşime başladıktan yaklaşık 7 dakika sonra bütün kılcal damarlarınızda şiddetli bir kaşınma hiDevamını Oku
İsim: S** D**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Çok çabuk ve sağlam ulaştı elime, güzel paketlenmişti, kullanmaya başladım hissiyat spor salonundaki büyük cihaz ile aynı, ben beğendim. Sessiz çalışıyor, tavsiye ederim
İsim: S** C**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: annem için aldık memnun kaldı
İsim: s** ö**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnun kaldım.Urunu indirimdeyken almıştım herseyi ile tam geldi.
İsim: B** G**
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: urun guzel titresimi güçlü ve saglamlik hissi veriyor boyutuda yeterli kumandasi olmasida kullanisligini kolaylastiriyor ilk denememde bile vucudum da etkisini hissettim yaglar erimeye basladi sanki tavsiye ederim fiyatida cok uygun bu kaliteye göre ben begendim
İsim: b** c**
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: ürün güzel paketlenmiş ve hızlı bir şekilde elime ulaştı gelir gelmez denedim harika. güzel sonuç alacağımı düşünüyorum emeği geçen herkese teşekkür ederim
İsim: N** Ü**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: ilk anneme aldık sonra kendime de aldım çok memnunum kaslarınızın çalıştığını hissediyorsunuz
İsim: G** U**
Beden: 18 Mayıs 2024
Yorum: Çok iyi bir ürün tavsiye ederim aylardır kullanıyorum ikinciyi kardeşim için aldık hızlı kargo
İsim: E** G**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Paketleme çok iyiydi. Ertesi gün elimize ulaştı. Sessiz çalışıyor o yönü özellikle çok iyi. Kısa süre sonra kaslarda hareketliliği hissedebiliyorsunuz. Düzenli kullanmanın faydası olacaktır.
İsim: N** S**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: Çok teşekkür ederim. Dürüst satıcı öncelikle. İndirim gelecek bekleyin diye soruma net cevap verdi. Gayet işlevini gören bir cihaz. Beklentinize bağlı olarak değişebilir ama bence titreşimi iyi. Sadece ayak lastikleri biraz farklı gibi ama sorun çıkarmadığı sürece ben de sorun etmem. İnşallah hep memnun kalırım ve kullanabilirim böyle.
İsim: R** B** K**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Şimdilik güzel görünüyor .paketleme çok iyi teşekkürler
Yorum: 2 gun de sorunsuz elime ulaştı, hiz ayari ve titresimi cok iyi.Herkese tavsiye ediyorum...
İsim: G** A** G**
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: soeunsuz geldi gayet başarılı
İsim: t** C**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: ürün 2 gün içinde elime ulaştı sağlam bir şekilde. performans olarak beklentimiz karşıladı.
İsim: h** s**
Tarih: 15 Nisan 2022
Yorum: Sağlam geldi gayet güzel hız modu iyi
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: anlatıldığı gibiydi, teşekkürler. zaten tavsiye üzerine almıştım. güzel bir ürün
İsim: S** İ**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: paketleme çok iyi özenli. ürün ilk kullanımda bile farkı anlayabileceğiniz düzeyde çok memnunum tavsiye ederim
İsim: T** K**
Yorum: ürün elime hızlı ulaştı ürün çok güzel çok beğendim bütün herkese tavsiye ederim
İsim: M** S**
Beden: 31 Ocak 2023
Yorum: Özenli karğolanmış.umarım beklediğim gibi güzel bir incelme olur
İsim: I** K**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Henüz kullanamadım ama güzel paketleme ve kargo çok hızlıydı
İsim: Beyhan K.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Çok korkarak çalıştırdık ya çalışmasa diye
İsim: M** D** A**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: çok iyi çalışıyor memnun kaldım teşekkürler
İsim: Ö** B**
Beden: 11 Mayıs 2022
Yorum: Çok iyi zayıflamak
İsim: E** S**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: çok beğendim. teşekkür ederim
İsim: H** A**
Tarih: 07 Mart 2023
Yorum: Annemle birlikte çok severek kullanıyoruz. Kan dolaşımı için çok önemli
İsim: c** a**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Yorum: bence çok iyi hareket ettiriyo
İsim: A** K**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: Fiyatı yüksek olan markalarınkini de denedim çok bariz bir fark yok aralarında. Gayet sağlam ulaştı elime ve kullanışlı bir ürün.
İsim: y** i**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Babamin kas agrilari icin almistim her gun kullaniyo cok memnun kaldi!
İsim: begüm k.
Tarih: 24 Haziran 2023
Yorum: gayet özenle paketlenmisti ve elime çok hızlı ulaştı. termal tayt ile kullanıldığında inanılmaz bir etkisi oluyor.
İsim: Tenzile A.
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: paketleme iyi sağlam elime ulaştı. kullanışlı rahatlatıcı bir ürün
Tarih: 31 Mart 2024
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Kumandalımı
Cevap: Merhaba evet efendim kumandası mevcut.
Soru: seslimi çalışiyor
Cevap: Merhaba efendim ürün oldukça sessiz çalışmaktadır.
Soru: Merhaba ürünler farklı farklı 2d3d olanlar var bundan farkı nedir 2800 olan malzeme ABS mi
Cevap: Merhaba efendim 3D boyutu daha büyüktür, 2D tek motorlu, 3 modludur. 3D çift motorlu, 5 modludur.
Soru: pembesi ne zaman stoga girer acaba
Cevap: Merhaba süreçler belli değildir maalesef.
Soru: Merhaba titreşimli spor aleti ürünleri arasında en son model ve gelişmiş olan hangisi karar veremedim. Link ya da model no verebilir misiniz. Teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim 4D modeldir.
Soru: 220 ilemi çalışıyor
Cevap: Merhaba, 1-99 hız aralığı bulunmaktadır.
Soru: garantili urunmu
Cevap: Merhaba efendim ürünün 2 yıl garantisi bulunmaktadır.
Soru: 10 dakika çalıştıktan sonra makine ne kadar dinlendikten sonra çalışabilir. çünkü evde birden çok kişi kullanacak
Cevap: merhaba efendim, 1 saat kadar efendim
Soru: titreşim isatege göre artırılabiliyor mu acaba
Cevap: Merhaba efendim titreşim hızını arttırabiliyorsunuz.
Soru: 2 ay önce doğum yaptım. fazla kilolarımı vermek istiyorum. zaman sıkıntım var. Bu alet işime yarar mı?
Cevap: Merhaba evet efendim, tüm vücut etkilidir.
Soru: Çift motorlumu
Cevap: Merhaba efendim tel motorludur.
Soru: merheba ürünün el tutmma lastiği varmı bide elektirikli mi pillimi
Cevap: Merhaba efendim ürün elektriklidir. Elcik bu ürünümüzde bulunmuyor.
Soru: merhaba hizli kilo verdiğim icin sarkma olustu bacak ve kollarda bu ürün isimi görürmu
Cevap: Merhaba efendim ürün sıkılaşmaya yardımcıdır.
Soru: Ürünü kullanmaya başladım. Günde kaç defa yapılabilir 15 er dakikalık programlarla
Cevap: Merhaba efendim sabah akşam kullanım sağlayabilirsiniz.
Soru: merhaba önümüzdeki zamanda indirime giricekmi acaba
Soru: merhaba bu ürün kaç d özellikli
Cevap: Merhaba efendim, ürün düz ürünlerlerimizdendir.
Soru: merhaba ben aleti masaj için almak istiyorum uygunmu
Cevap: Merhaba hayır efendim masaj etkili değildir.
Soru: titreşim olayının sağlığa zararı var mı kalbe vs
Cevap: Merhaba efendim hayır herhangi bir sağlık açısından zararı bulunmuyor.
Soru: merhaba ürünün belli bi kilo sınırı var mı kaç kilo üstündekiler kullanamaz
Cevap: Merhaba efendim 120kg taşıma kapasitesi bukunmaktadır.
Soru: Bu fiyat dan daha düşermi
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Ürüne Ait Fotoğraflar
Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı En Uygun Satış Linki
Relax Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Relax Vibro Vibration Plate Egzersiz Fitness Ve Titreşimli Basen Karın Kol Bacak Spor Aleti Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.