Aylin
Bilgili
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Alınmaya Değer Mi?
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Mevcut Fiyatı 4779.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Kaç Kişi Memnun?
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Hakkında yaklaşık 357 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürün Detayları
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürününün Satıcısı, CASPER VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet ürününü 4779.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Kullanıcı Geri Bildirimleri
4779.0 Tl ye satışta olan VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
357 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: ürün şarj doluyken kendi kendine kapanıyor sürekli
İsim: N** T**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: yeğenim için aldım severek kullanıyor,sorun yaşamıyoruz
İsim: **** ****
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: CEPCOM
Yorum: gayet güzel ürün istenileni karşılıyor hiç kasmayok oyunlarda
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: 8 yaşındaki Oğlum için aldım performans açısından yeterli tasarımını beğendim
İsim: N** K**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: 1 haftadir kullanıyor.kızıma aldım.begendi.
Tarih: 30 Ocak 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: harika bir ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı oğlumda çok beğendi
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Ocak 2024
Yorum: Şuan için memnunum, indirimliyken aldım, inşallah uzun yıllarkullanırım. İncede olsa bir ekran koruyucu var üzerinde.
İsim: Hatice N. E. S.
Tarih: 06 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Oğlum için aldım pubg ve bir kaç oyun yükledik sorunsuz oynuyor donma vs yok
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2023
Satıcı: Casper
Yorum: Tablet beklediğimden güzel ve kaliteli Ayrıca kargo hızlı ve özenliydi Teşekkür
Tarih: 02 Ekim 2023
Satıcı: CEPTELEFONU.ONLİNE
Yorum: Hızlı ve sağlam paketlenmiş olarak geldi, hediye almıştık, çocuklar çok sevindi
İsim: M** Y**
Beden: 20 Eylül 2023
Yorum: Bu modeli genelde ofis dışındayken günlük işlerimi hallettmektoplantılara katılmak maillerime bakmak vs.vs. için tercih ettim veçokta memnun kaldım, sadece iş için değil film oyun gibi şeylerde de kullanışlı.
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: Performans açısından VIA S40 beni tatmin etti, işlemci iyi ve yeterlibellek de yeterli tablet akıcı bir şekilde çalışıyor. Uygulamalarıhızlıca açabiliyorum ve geçişler sırasında donma kasma gibi sorunlar yok.
Yorum: Dün teslim aldım anca deneyimleme fırsatım oldu, tabletin ekranıgerçekten etkileyici. Yüksek çözünürlük ve canlı renkler. Hem oyunoynamak hem de film izlemek gibi için biçilmiş kaftan.
Yorum: özenli paketleme hızlı teslimat
İsim: M** U**
Beden: 07 Eylül 2023
Yorum: çok güzel paketlenmiati ürün güzel ve kaliteli hızlı şekilde teslimedildi teşekkür ederim.
İsim: f** k**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Oğluma aldım gayet memnunum
İsim: M** P**
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: Çok teşekkür ediyorum, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ürün oğlum çokbeğendi. paketlemesi kargo iyiydi
Tarih: 21 Ağustos 2023
Yorum: Oğluma hediye aldık,çok beğendi
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: Nasa İletişim
Yorum: ürünü kısa bir süre kullandiktan sonra tablet kapanmaya başladı şarjıvarken şarj kablosunda izleyebiliyoruz
İsim: A** h**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: Tablet elime ulaştı açma kapama tuşu çalışmıyor ses kısma tuşuçalışmıyor ürün şarjı %85 ama güç tuşu çalışmadığı için açamıyorum iadeoluşturacam. İşinizi düzgün yapım lütfen koca Casper böyleyse. Aynışekilde laptop aldım ama o da bios ekranına attı onuda açamıyorum saçmalık.
İsim: H** G**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: en üstte görülsün diye 5 yıldız verdim almamanız gereken tek ürünparanıza yazık 1 gün bile kullanmadık garanti aynı şekilde gönderiyor almayin
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Ahidenal
Yorum: Pil sorunu var yüksek yüzdeki pil birden sıfıra düşüyor. Kendiliğindenaçılıp kapanıyor ve hatta zor açılıyor. Süreyi geçirdiğim için iadeedemedim . Garanti kapsamında ücretsiz bakım onarım istiiyeceğim..
İsim: Ö** B**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Üründen 2 tane almıştık. Daha 1 ay olmadı alalı bir tanesinin şarjıhemen bitiyor. %70 şarj varken bir anda bitip kapanıyor.
İsim: A** A**
Satıcı: YMZ İLETİŞİM
Yorum: ürünü yeni almama rağmen 100de 50 kalınca jarjı kapanıyor bu konuhakkında yardımcı olabilecek iletişim kurabileceğim bir yetkili varmı?Çocuklarımın ders çalışması için almıştım
İsim: V** D**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Yani güzel ama çok daha güzellerini uygun fiyata alabilirsiniz, yinede ideal
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: sıfır puan olsa sıfır puan vereceğim bir urun sozde Casper olmasınaragmen bana kusurlu ürün gonderildi şarjı 2 dk içinde 100 den 70 edusuyordu iade etmek istedim iademi kabul etmediler ve üstüne ürünütamir edip yolladılar bildiğiniz sözde sıfır diye aldığım ürünümkullanılmadan 2.el oldu
İsim: C** B**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: çok beğendi oğluma hediye aldım
İsim: Vedat N.
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Kesinlikle ürünü tavsiye etmiyorum.Tableti aldığım tarihten 2 ay sonrakendi kendine kapanmaya, şarjı %100 ken birden 0 a düşüpkapanmaya,donmaya başladı.Markanın adı var ama icraat yok.
İsim: M** D**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: teşekkür ederim
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: yigenime aldım aşırı güzel ekran kalitesi depolama alanı olarak gayetyeterli rengi çok güzel tavsiye ederim
İsim: N** a**
Tarih: 30 Temmuz 2024
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Bu tabletin yanında koruyucu cam ve kap yok mu
Cevap: Merhabalar, modelimizin kutu içeriğinde kırılmaz cam mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kasma sorunu varmi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Iyı gunler tabletı garantiye gondermek ıstıyorum
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba. ürün içinde dahili GPS var mıdır internete bağlı değilken de konum gösterir mi.
Cevap: Merhaba, Destekli GPS (A-GPS) mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sim kart varmı
Cevap: Merhaba, üründe SIM kart girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yerli malı nedemek merak ediyorum ve 2. el değil dimi 0 tablet
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürünün kulaklık girişi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, 3.5 Kulaklık girişi mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba, tablet ve şarj aleti mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: robloxu kaldırırmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: adaptor ile kablo değil mi
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde tablet ve şarj aleti mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe Sim kart girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ders çalışmak için kullanıcağım da boyutu uygun olur mu teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu 10,4 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün cambly vs gibi görüntülü konusma uygulamalarinda kasma yapar mi?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama ve programlarda kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hat takılabilirmi?
Cevap: Merhaba, üründe SIM kart girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tablet kılavyesi ile uyumlu mu kablolu olan ile
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde kalem mevcut değildir. Dilerseniz cihaza uyumlu dokunmatik kalemleri kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Mrh usta kulaklık girişi varımdır bunun
Cevap: Merhaba, 3.5 Kulaklık girişi mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: DJİ mini 2 dron için tablet bakıyorum boyut olarak yeterlimi yada idealmi başka önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün 10,4 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kalem desteği var mı alsam kullanabilir miyim
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde kalem mevcut değildir. Dilerseniz cihaza uyumlu dokunmatik kalemleri kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünü tamir için geri göndermem mi gerek
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye Garantilidir, yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kulaklık girişi Jack mı
Cevap: Merhaba, 3.5' Kulaklık girişi mevcut değildir.
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürünün Fotoğrafları
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Mevcut Fiyatı 4779.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Kaç Kişi Memnun?
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Hakkında yaklaşık 357 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürün Detayları
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürününün Satıcısı, CASPER VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet ürününü 4779.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Kullanıcı Geri Bildirimleri
4779.0 Tl ye satışta olan VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
357 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: ürün şarj doluyken kendi kendine kapanıyor sürekli
İsim: N** T**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: yeğenim için aldım severek kullanıyor,sorun yaşamıyoruz
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: CEPCOM
Yorum: gayet güzel ürün istenileni karşılıyor hiç kasmayok oyunlarda
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: 8 yaşındaki Oğlum için aldım performans açısından yeterli tasarımını beğendim
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: 1 haftadir kullanıyor.kızıma aldım.begendi.
Tarih: 30 Ocak 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: harika bir ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı oğlumda çok beğendi
Beden: 11 Ocak 2024
Yorum: Şuan için memnunum, indirimliyken aldım, inşallah uzun yıllarkullanırım. İncede olsa bir ekran koruyucu var üzerinde.
İsim: Hatice N. E. S.
Tarih: 06 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: Oğlum için aldım pubg ve bir kaç oyun yükledik sorunsuz oynuyor donma vs yok
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: Tablet beklediğimden güzel ve kaliteli Ayrıca kargo hızlı ve özenliydi Teşekkür
Tarih: 02 Ekim 2023
Satıcı: CEPTELEFONU.ONLİNE
Yorum: Hızlı ve sağlam paketlenmiş olarak geldi, hediye almıştık, çocuklar çok sevindi
İsim: M** Y**
Beden: 20 Eylül 2023
Yorum: Bu modeli genelde ofis dışındayken günlük işlerimi hallettmektoplantılara katılmak maillerime bakmak vs.vs. için tercih ettim veçokta memnun kaldım, sadece iş için değil film oyun gibi şeylerde de kullanışlı.
Yorum: Performans açısından VIA S40 beni tatmin etti, işlemci iyi ve yeterlibellek de yeterli tablet akıcı bir şekilde çalışıyor. Uygulamalarıhızlıca açabiliyorum ve geçişler sırasında donma kasma gibi sorunlar yok.
Yorum: Dün teslim aldım anca deneyimleme fırsatım oldu, tabletin ekranıgerçekten etkileyici. Yüksek çözünürlük ve canlı renkler. Hem oyunoynamak hem de film izlemek gibi için biçilmiş kaftan.
Yorum: özenli paketleme hızlı teslimat
İsim: M** U**
Beden: 07 Eylül 2023
Yorum: çok güzel paketlenmiati ürün güzel ve kaliteli hızlı şekilde teslimedildi teşekkür ederim.
İsim: f** k**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Oğluma aldım gayet memnunum
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: Çok teşekkür ediyorum, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ürün oğlum çokbeğendi. paketlemesi kargo iyiydi
Tarih: 21 Ağustos 2023
Yorum: Oğluma hediye aldık,çok beğendi
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: Nasa İletişim
Yorum: ürünü kısa bir süre kullandiktan sonra tablet kapanmaya başladı şarjıvarken şarj kablosunda izleyebiliyoruz
İsim: A** h**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: Tablet elime ulaştı açma kapama tuşu çalışmıyor ses kısma tuşuçalışmıyor ürün şarjı %85 ama güç tuşu çalışmadığı için açamıyorum iadeoluşturacam. İşinizi düzgün yapım lütfen koca Casper böyleyse. Aynışekilde laptop aldım ama o da bios ekranına attı onuda açamıyorum saçmalık.
İsim: H** G**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: en üstte görülsün diye 5 yıldız verdim almamanız gereken tek ürünparanıza yazık 1 gün bile kullanmadık garanti aynı şekilde gönderiyor almayin
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Ahidenal
Yorum: Pil sorunu var yüksek yüzdeki pil birden sıfıra düşüyor. Kendiliğindenaçılıp kapanıyor ve hatta zor açılıyor. Süreyi geçirdiğim için iadeedemedim . Garanti kapsamında ücretsiz bakım onarım istiiyeceğim..
İsim: Ö** B**
Yorum: Üründen 2 tane almıştık. Daha 1 ay olmadı alalı bir tanesinin şarjıhemen bitiyor. %70 şarj varken bir anda bitip kapanıyor.
İsim: A** A**
Yorum: ürünü yeni almama rağmen 100de 50 kalınca jarjı kapanıyor bu konuhakkında yardımcı olabilecek iletişim kurabileceğim bir yetkili varmı?Çocuklarımın ders çalışması için almıştım
İsim: V** D**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Yani güzel ama çok daha güzellerini uygun fiyata alabilirsiniz, yinede ideal
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: sıfır puan olsa sıfır puan vereceğim bir urun sozde Casper olmasınaragmen bana kusurlu ürün gonderildi şarjı 2 dk içinde 100 den 70 edusuyordu iade etmek istedim iademi kabul etmediler ve üstüne ürünütamir edip yolladılar bildiğiniz sözde sıfır diye aldığım ürünümkullanılmadan 2.el oldu
İsim: C** B**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: çok beğendi oğluma hediye aldım
İsim: Vedat N.
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Kesinlikle ürünü tavsiye etmiyorum.Tableti aldığım tarihten 2 ay sonrakendi kendine kapanmaya, şarjı %100 ken birden 0 a düşüpkapanmaya,donmaya başladı.Markanın adı var ama icraat yok.
İsim: M** D**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: teşekkür ederim
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: yigenime aldım aşırı güzel ekran kalitesi depolama alanı olarak gayetyeterli rengi çok güzel tavsiye ederim
İsim: N** a**
Tarih: 30 Temmuz 2024
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Bu tabletin yanında koruyucu cam ve kap yok mu
Cevap: Merhabalar, modelimizin kutu içeriğinde kırılmaz cam mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kasma sorunu varmi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Iyı gunler tabletı garantiye gondermek ıstıyorum
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba. ürün içinde dahili GPS var mıdır internete bağlı değilken de konum gösterir mi.
Cevap: Merhaba, Destekli GPS (A-GPS) mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sim kart varmı
Soru: yerli malı nedemek merak ediyorum ve 2. el değil dimi 0 tablet
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürünün kulaklık girişi mevcut mu ?
Soru: Kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba, tablet ve şarj aleti mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: robloxu kaldırırmı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: adaptor ile kablo değil mi
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde tablet ve şarj aleti mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, üründe Sim kart girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ders çalışmak için kullanıcağım da boyutu uygun olur mu teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ürün ekran boyutu 10,4 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün cambly vs gibi görüntülü konusma uygulamalarinda kasma yapar mi?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama ve programlarda kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hat takılabilirmi?
Soru: tablet kılavyesi ile uyumlu mu kablolu olan ile
Soru: Mrh usta kulaklık girişi varımdır bunun
Soru: DJİ mini 2 dron için tablet bakıyorum boyut olarak yeterlimi yada idealmi başka önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün 10,4 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kalem desteği var mı alsam kullanabilir miyim
Soru: ürünü tamir için geri göndermem mi gerek
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye Garantilidir, yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kulaklık girişi Jack mı
Cevap: Merhaba, 3.5' Kulaklık girişi mevcut değildir.
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Ürünün Fotoğrafları
VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet En Uygun Satış Linki
CASPER VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER VIA S40 4GB RAM 128GB 10.4" FHD Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.