Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Ürün Alınmaya Değer Mi

Cansel

Bilgili
Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Alınmaya Değer Mi?
Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Güncel Fiyatı 399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Hakkında yaklaşık 49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Ürün Hakkında Bilgi

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Ürününün Satıcısı, Delta Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası ürününü 399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Kullanıcı Geri Dönüşleri
399.0 Tl ye satışta olan Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: 👍
İsim: H** Ç**
Tarih: 06 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Delta Spor

Yorum: Aşır sağlam ve konforlu kapımada takarken bir sorun yaşamadım hafif yada orta kilolu birisiyseniz aşır rahatlikla kullanabilirsiniz
İsim: M** B**
Tarih: 12 Ocak 2022

Yorum: Çok kaliteli.
İsim: a** g**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Eylül 2024

Yorum: ürün anlatıldığı gibi sağlam ve çok güzel tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: Çok iyi, hem de diğer markalara göre daha uygun fiyatlıydı. Memnun kaldım .
İsim: a** K**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: Ürün gayet iyi kuruluma da kolay. 75 kiloyum rahatlıkla taşıyor
Tarih: 25 Nisan 2022

Yorum: Güzel ürün. Kapılarda sağlamsa 80 kg kadar rahat taşır gibi
İsim: G** B**
Tarih: 18 Eylül 2023

Yorum: henüz kullanmadım kaliteli duruyor kullanınca güncellerim
Tarih: 03 Ekim 2021

Yorum: Tavsiye ederim düşünmeden alın derim
İsim: C** C**
Tarih: 09 Ekim 2022

Yorum: 72 kiloyum asılıp yukarı asagi one arkaya salınıyorum yani tahmini 100 kg civarında çekme kuvveti olusturuyorumdur bu sekilde hiçbir sıkıntı olmadı gayet sağlam duruyor
İsim: Y** E**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Kaliteli ürün teşekkür ediyorum
İsim: H** Y**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: urun f/p urunu.
İsim: a** a**
Tarih: 01 Ekim 2022

Yorum: güzel kullanışlı ve ucuz
İsim: A** E** D**
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: sağlam ürün, fp ürünü
İsim: A** G**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: ürün çok sağlam koridora istediğim için iade edip daha büyük boyunu alıyorum
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Ürün çok kaliteli neredeyse her yeri süngerle kaplı paketleme de güzeldi ama boyu kısa kaldığı için üzülerek iade ediyorum
İsim: c** a**
Tarih: 20 Eylül 2023

Yorum: Ürünün kalitesine lafım yok gerçi kullanmadığım için kalitesine yorum yapmam doğru değil. Kapınızın kasasının sağlam olduğundan emin değilseniz asla satın almayın ürüne iç camaşırıymış yada özel siparişle üretilmiş gibi davranarak iade almıyorlar. Kapımda kullanmak için aldım sağlamlığını test etmek için vidalamadan kendi mekanizmasını kullanarak kDevamını Oku
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: duvara yapismadı sevmedim
Tarih: 17 Şubat 2023

Yorum: Koridor duvarına taktık çok sağlam
İsim: K** A**
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: Ürünü kapıya vakumladım ama tutmadı,aşağıya kaydı asılınca. Daha sonra kapıya vidaladım gönderdikleri aparatı öyle taktım şu an sağlam oldu vidayla .Alırken bunu göz önünde bulundurun vidalayamayacaksanız cok önermiyorum
İsim: Y** e** D**
Tarih: 18 Eylül 2023

Yorum: iki senedir kullanıyoruz çok sağlam güzel Benim çocuklar iyi kullanamadığı için sanırım dış kaplama kauçugu çabuk yırtıldı
İsim: B** Ö**
Tarih: 21 Mayıs 2022

Yorum: çok çabuk kayıyor. azıcık asılsa çocuğumun kafasına düşüyor. sürekli sıkıştırma gerekiyor.
İsim: a** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Ocak 2022

Yorum: Tek puanı farklı bir model gönderildiği için kırıyorum. Yine de işimi görecek gibi duruyor.
İsim: B** B**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Ürün çok güzel ama kapınız sağlam değilse kesinlikle almayın, benimkisinin başına bunlar geldi.
İsim: B** T**
Tarih: 20 Ağustos 2022

Yorum: Sağlam ancak iyi sıkıştırın ve bir de kullanırken dönmemesine dikkat ederseniz kaymaz
Tarih: 20 Haziran 2022

Yorum: Ürün kalitesi orta,Birde ayaktan sürekli çıkıyor satıcıya sorduğumda silikonlu dedi fakat değil,olur olmadik yerde topuklar çıkıp toplanıyor ayağımda hiç sevmiyorum ya/guncelliyorum:tavsiye etmiyorum olur olmadık yerde rezil ediyor çıkıyor ayaktan
İsim: K** K**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: Ürün sorunlu çıktı test etmiyor musunuz gönderirken ?
Tarih: 13 Haziran 2022

Yorum: Ürün çok güzel.kaliteli.ama kurulum çok dikkatli yapılmalı.sağlamlığı kontrol edilmeli.yerinden çıkması sonucu 18 yaşındaki kızım düştü.Lütfen dikkatli olun
İsim: Gülşen M.
Tarih: 26 Eylül 2023

Yorum: hiç beğenmedim çok dandik
İsim: R** Ö**
Tarih: 29 Ocak 2022

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: kapıya takilurmi
Cevap: Ürün amacına uygun olarak üretilmiş olup kapı-koridor barfiksidir. Delta Spor

Soru: Fiyatı 0.10 arttırabilir misiniz :)
Cevap: Merhaba, Sayfanızı yenileyerek güncel fiyatımızı görüntüleyebilirsiniz. Sizin için güncelleme gerçekleştirilmiştir. Delta Spor

Soru: Duvara olurmu
Cevap: İlgili ürün kapı ve koridor kullanıma uygundur. Delta Spor

Soru: Ürün vidalımıdır
Cevap: Merhaba, Ürünümüzü ister vidalı ister vidasız kullanabilirsiniz.

Soru: 65 kiloyum taşırmi
Cevap: Merhaba, max. 100 kg taşıma kapasitesi vardır. Herhangi bir problem olmaz. Teşekkürler. Delta Spor

Soru: 60 100 bu ürün ayarlanabilir mi
Cevap: Merhaba, evet ayarlanabilmektedir. 60-100 Cm arasında ayarlama yapabilirsiniz. İlginize teşekkürlerimizle. Delta Spor

Soru: merhaba hangi kargo ile gonderiyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, MNG, Aras ve bazı bölgelerde Trendyol Ekpress Kargo ile anlaşmamız bulunmaktadır. Kargo firması seçeneği, Trendyol tarafından otomatik olarak belirlenmektedir. Buna ek olarak masa tenisi masası gibi büyük hacimli ürünlerimizin gönderimlerini Horoz Kargo ile gerçekleştirmekteyiz. Delta Spor

Soru: Ürün vidalı mıdır vidalı ise kaç vida kullanılır
Cevap: Merhaba, Ürünümüzü vidalıda vidasızda kullanabilirsiniz. Delta Spor

Soru: Merhaba kapı kasası çelik bizim sıkıntı olur mu birde alıncak sallamak için alacağız dayanır değil mi
Cevap: Merhaba, çelik kapıda kayma yapabilir. Sabitlemek için vida ve somonlar gönderilmektedir lakin çelik kasayı delme şansınız düşüktür. Delta Spor

Soru: merhabalar duvara monte oluyor mu benim evim duvarlar arası 112 cm geliyor
Cevap: Merhaba, Sizin için şu ürün uygundur : https://www.trendyol.com/delta/90-140-cm-arasi-ayarlanabilir-kapi-koridor-bari-barfiksi-p-52519

Soru: Şimdi sipariş edeceğim adıma olan siparişi aras kargoyla gönderirseniz memnun olurum.
Cevap: Merhaba, Sipariş gönderimlerinin çok büyük çoğunluğu Trendyol Express Kargo ile sağlanmaktadır. Trendyol Express'in henüz hizmet vermediği noktalar ile bazı hacimli ürünlerde gönderimler Aras ve Mng Kargo ile yapılmaktadır. Masa tenisi masası gibi çok büyük hacimli istisnai bazı ürünlerde kargo hizmeti Horoz Kargo ile verilmektedir. Sipariş vermeniz durumunda, kargo firmanız Trendyol tarafından siparişiniz ile eş zamanlı olarak belirlenmektedir. İlginize teşekkürlerimizle, Delta Spor

Soru: Kum torbası taşıyabilir mi ?
Cevap: Merhaba, ürün kum torbası taşır. Teşekkürler. Delta Spor

Soru: Sadece vidalayarak mı oluyor ben sıkıştırarak kullanmak istiyorum ama uyar dimi
Cevap: Merhaba, ürün sıkıştırılarak da kullanıma uygundur. Teşekkürler. Delta Spor

Soru: Vidalama islemi yapılmadı sadece kasaya mekanizmasini kullanarak sıkıştırma islemi yapıldı. Agirligimi verip barfiks cekmeye bile çalışmadım 😶
Cevap: Üzgünüz... Ürünü bu şekilde başka müşteriye satma imkanımız olamıyor.

Soru: Bizimkiyle vida gelmedi, unutuldu mu acaba?
Cevap: Merhaba, Lütfen Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek eksik ürün kaydı oluşturunuz. Bu kayıt oluşturulurken lütfen faturanızın tam görselini de Trendyol ile paylaşınız. Devamında gereken kontroller gerçekleştirilerek işlemleriniz sürdürülecektir. Delta Spor

Soru: merhaba kolay gelsin ürün vidalı kullanım için mi yoksa uçları silikonlu mu bunu öğrenmek istiyorum. Ürün İNŞAALLAH sağlamdır para veriyoruz sonuçta.
Cevap: Merhaba, Döndürülerek, yapışacağı yere iyice sıkıştırıldıktan sonra vidalanarak kullanılır. Yanlarındaki siyah plastik destekler sayesinde ürün kapınıza asla zarar vermez. Delta Spor

Soru: vidasız kullanımda sorun yaşarsak, vidalı şekilde de monte edebiliyor muyuz ? iki türlü kullanımada uygun mu ?
Cevap: Merhaba, ürün vidasız şekilde monte edilmektedir. Mengene usulü sıkıştırılarak monte edilmektedir. Teşekkürler. Delta Spor

Soru: ürünün ağırlığı kaç kilo barfix demirinden bahsediyorum
Cevap: Merhaba, depomuzda yaşanan yoğunluk sebebi ile ürün ağırlığı ölçümü yapılamadı. Sizden ricamız yarın tekrar bizimle iletişime geçmeniz. İlginize teşekkürlerimizle. Delta Spor

Soru: merhaba ben kapıya monte ettim o gönderdiğiniz vidalarla yanliz cocuk asildikce gevşedi nasıl onu daha sağlam yapabilirim koridora duvara vidalasam daha sağlam olur mu kapıda sağlam olmadı cocuk sallanırken döndürüyor o sungerleri ve gevsiyor
Cevap: Merhaba, koridora yaptığınız takdirde daha sağlam olacaktır. Barfiksi tam sıkıştırmayı unutmayın, en sağlıklısı bu şekilde olacaktır. İlginize teşekkürlerimizle. Delta Spor

Soru: kapıya zarar veriyor mu
Cevap: Merhaba, Arzu ederseniz vidasız şekilde montajlayabilirsiniz. Teşekkürler...

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

Uzun Süngerli Kapı Barı Koridor Barfiksi 60 - 100 Cm Arası En Uygun Satış Linki