Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Merve

Bilgili
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Şu Anki Satış Fiyatı 599.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Gerçekten İyi Mi?

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Teknik Bilgiler

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Ürününün Satıcısı, Voground Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası ürününü 599.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Kullanıcı Yorumları Nasıl?
599.9 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Cok guzeeel yapiyo ortami kargolamasida cok guzeldi
İsim: Z** A**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Voground

Yorum: Hediye almıştım o kadar beğendim ki kendime ve kardeşime de alıyorum
İsim: Arda O.
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: guzel bsya
İsim: a** M**
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: Coook guzel bence alinmali
İsim: E** Ş**
Tarih: 11 Kasım 2023

Yorum: plastiği kalitesiz ve hafif, ama işlevi mükemmel. bence olur, bozulsa daalırım bi tane daha ışık gücü güzel. ben beğendim.
İsim: N** D**
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: saticiya cok tesekkur ederim. uzun kablosu var. isigi saga solakaydirmak cok basit. ve acil kargolanmasi gerektigini soylemistim 1gunde elime ulasti cokkkk tesekkurler 🫶🏻🫶🏻
İsim: i** a**
Tarih: 29 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel
İsim: N** F** K**
Tarih: 26 Haziran 2022

Yorum: Soft gün batımı renklerinin olduğunu söyleyemem ama başarılı. Alt tabanısağlam bir plastik değil. Karanlıkta çekim yapacaksanız ve canlı renklerarıyorsanız tercih edilebilir.
İsim: Y** D**
Tarih: 27 Şubat 2022

Yorum: gerçekten çok güzel
İsim: Y** Ş**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Kırık geldi
İsim: M** A** K**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Bir türlü anlam veremedim şimdi gelen kargo ne sipariş verdim ne geldipes doğrusu
İsim: E** T**
Tarih: 28 Mart 2023

Yorum: Ürün harika kaliteli ve vaadettikleri gibi gerçekten.
İsim: F** V**
Tarih: 24 Şubat 2023

Yorum: İLGİSİZ SATICI
İsim: İ** Ç**
Tarih: 07 Şubat 2023

Yorum: ürünü 15 temmuzda sipariş vermiştim. Kargoya verilmesine rağmen Hiçbirşekilde teslim edilmedi. İadesi oluşturuldu.
İsim: G** K**
Tarih: 23 Temmuz 2022

Yorum: Ürün kaliteli fakat hediye paketi yapar mısınız diye sormuştum evetdedikleri halde yapmamışlardı o yüzden puan kırdım sadece güneş ışığıiçin alacaksanız tavsiye etmem sarı rengi tam bir güneş ışığı değil amadiğer renkler güzel kumandalı dandik bir ürün değiş
İsim: E** ç**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Bu kadar para verip böyle dandik bir ürün daha önce almadım
İsim: Selin A.
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: resimdeki kadar guclu degil led
İsim: E** k**
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: Camı çizik geldiği için lekeli gözüküyor görüntü kalitesini etkilemiş
İsim: A** K**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: ürün uzaktan kumandalı değil. içine sadece farklı renklerde lens görevigörecek ince filtreler eklenmiş. kesinlikle vaad edilen ürün değil.yanlış bilgilendirilen bir ürün.
İsim: A** C** B**
Tarih: 03 Aralık 2023

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Işığın aydınlatma gücü kumandadan kısılıp açılabiliyor mu
Cevap: Merhaba maalesef

Soru: Efekt değişimi lensler aracılığıyla mı oluyor yoksa lenssiz mi?
Cevap: Merhaba kumanda ile değişim sağlamaktadır

Soru: Sipariş ettim ama uzun süredir gelmiyor lütfen ilgilenirmisiniz
Cevap: Merhaba ürün kargo ile ilgili problem var

Soru: Urun usb ile mi calisiyor yoksa prize takilabiliyor mu?
Cevap: Merhaba USB girişi şarj başlığı ve powerbank calismaktadir

Soru: merhaba boy kc cm
Cevap: Merhaba kısa 24 uzatınca 32 cm

Soru: merhaba, bu 16 renkli olan ürün uzayabiliyor mu?
Cevap: Merhaba 30 cm uzuyor

Soru: Kaç adet lensi var?
Cevap: Merhaba kumandalı lensli değil 16 renk

Soru: Merhaba ürünü birleştirdim prize taktım fakat kumandası çalışmadı rengarenk ışıklar geldi sadece nasıl düzeltebilirim
Cevap: merhabalar pilini kontrol edersenizsize zahmet

Soru: Merhaba lens olmasını mı daha çok önerirsiniz kumandalı şekilde olan ürününüzü mü(yurt dısına götüreceğim)
Cevap: Merhaba kumandalı daha idaal hem hafif hemde 16 renk var sipariş hemen veririseniz 1 saat kargolanir

Soru: merhaba, bu lambaların çabuk ısındığı yazılmış bazı yorumlarda, sizinki de öyle mi? tüm gece açık olarak kullanmaya uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim ürün metal başlık olduğu için ısınma yapabiliyor ama aşırı derecede olmadı söz konusu degil

Soru: Merhaba acaba aldığım ürün yerine neden rende gönderdiğizi anlayamadım
Cevap: Merhaba rende derken

Soru: Ürünün görselinde gün batımı rengi var benim aldığımda yok , benim bunu başta alma nedenim zaten gün batımı tonlarıydı ama yok
Cevap: Merhaba 16 renk

Soru: Kaç renkten oluşuyor kumandası var mı
Cevap: Merhaba 16 renk kumandalı

Soru: İade datasıyla gönderdiğiniz ve teslim alamadığım ürünün üstünden 1 hafta geçti. Bugün bana teslim alabilirsiniz gel al noktasında mesajı geldi ama ürün yine yok piyasada. Durum nedir? Yeni ürünümü kargoladınız mı?
Cevap: MERHAB SİZ İADE TALEBİ OLUŞTURMADINIZMI

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası En Uygun Satış Linki

Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı RGB Atmosfer Projeksiyon Lambası Alınmalı Mı?

Eğer evde atmosfer yaratmayı seven biriyseniz, Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı RGB Atmosfer Projeksiyon Lambası, kesinlikle göz atmaya değer bir ürün olabilir. Özellikle romantik bir ortam oluşturmak veya fotoğraflar için harika bir arka plan arayışındaysanız, bu lambanın sunduğu renk seçenekleri işinizi görebilir.

Ancak, bu ürünü alıp almama kararını verirken bazı detaylara dikkat etmek önemli. 599,9 TL'lik fiyatı, diğer benzer ürünlerle kıyaslandığında ortalamanın biraz üzerinde olsa da, özellikleriyle de kendini belli ediyor. Bu fiyatın karşılığını alıp almayacağınızı anlamak için birkaç faktöre bakmak gerek.

Kullanıcı Yorumları Ne Söylüyor?

Trendyol’daki 28 değerlendirme ve 3.9 puan ortalaması, ürün hakkında karışık duygulara sahip olunduğunu gösteriyor. Yüksek puanlar, ürünün estetik ve işlevsellik açısından başarılı olduğunu belirten kullanıcılar tarafından verilmiş. "Işığı çok güzel, atmosfer yaratmada çok etkili" gibi yorumlar mevcut. Ancak bazı kullanıcılar da ürünün plastik kalitesini ve dayanıklılığını sorgulamış. "Camı çizik geldi, ışıklar görseldeki kadar parlak değil" gibi eleştirilerde bulunanlar da var.

Bu durumda, ürünün genel olarak tatmin edici olduğu söylenebilir, fakat kalite konusunda beklentilerinizi yönetmek önemli. Eğer ürünün sadece estetik amacınıza hizmet edeceğini ve çok yoğun bir kullanımda olmayacağını düşünüyorsanız, fiyat-performans açısından mantıklı bir seçim olabilir.

Özellikler ve Teknik Bilgiler: İyi Mi?

Bu lambanın teknik özellikleri, özellikle uzaktan kumandası ve 16 farklı renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. Kullanıcıların çoğu, kumandayı çok beğenmiş; ancak ürünün bazı versiyonlarında lens değişimi ve kumanda ile renk geçişi hakkında karışık açıklamalar mevcut. Kumandadan renk değiştirme özelliği olması, kullanıcı deneyimi açısından büyük bir avantaj. Yine de, bazı yorumlarda "lens değiştirerek renk efekti sağlanıyor" gibi ifadeler yer almakta, bu da kullanıcıların beklentilerini biraz karıştırabiliyor.

Işığın gücü ise genellikle yeterli. Karanlık ortamlar için ideal bir atmosfer sağlasa da, bazen görsellerdeki kadar güçlü olmayabiliyor. Fakat 16 renkli seçenek, özellikle fotoğraf çekimleri için ideal.

Almalı Mısınız?

Eğer evde bir atmosfer yaratmak, hoş bir ışık ve renk geçişi ile mekanınızı daha çekici hale getirmek istiyorsanız, bu lambayı alabilirsiniz. Fakat plastik kalitesi ve bazı teknik aksaklıklar göz önünde bulundurulmalı. Yani, eğer çok dayanıklı ve güçlü bir ürün bekliyorsanız, belki başka alternatiflere bakmakta fayda var. Ancak, görsellik ve atmosfer yaratma amacını gütüyorsanız, fiyat-performans açısından başarılı bir seçim olabilir.

Sonuç olarak, Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı RGB Atmosfer Projeksiyon Lambası evde güzel bir ambiyans yaratmak isteyenler için gayet uygun bir ürün. Fiyatı biraz yüksek olsa da, kullanıcılar genel olarak performansını beğenmiş. Yine de, ürünle ilgili bazı karışık yorumları göz önünde bulundurarak dikkatli bir karar vermekte fayda var.