Merve
Bilgili
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Şu Anki Satış Fiyatı 599.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Gerçekten İyi Mi?
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Teknik Bilgiler
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Ürününün Satıcısı, Voground Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası ürününü 599.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Kullanıcı Yorumları Nasıl?
599.9 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Cok guzeeel yapiyo ortami kargolamasida cok guzeldi
İsim: Z** A**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Voground
Yorum: Hediye almıştım o kadar beğendim ki kendime ve kardeşime de alıyorum
İsim: Arda O.
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: guzel bsya
İsim: a** M**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Coook guzel bence alinmali
İsim: E** Ş**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: plastiği kalitesiz ve hafif, ama işlevi mükemmel. bence olur, bozulsa daalırım bi tane daha ışık gücü güzel. ben beğendim.
İsim: N** D**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: saticiya cok tesekkur ederim. uzun kablosu var. isigi saga solakaydirmak cok basit. ve acil kargolanmasi gerektigini soylemistim 1gunde elime ulasti cokkkk tesekkurler

İsim: i** a**
Tarih: 29 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel
İsim: N** F** K**
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: Soft gün batımı renklerinin olduğunu söyleyemem ama başarılı. Alt tabanısağlam bir plastik değil. Karanlıkta çekim yapacaksanız ve canlı renklerarıyorsanız tercih edilebilir.
İsim: Y** D**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: gerçekten çok güzel
İsim: Y** Ş**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Kırık geldi
İsim: M** A** K**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: Bir türlü anlam veremedim şimdi gelen kargo ne sipariş verdim ne geldipes doğrusu
İsim: E** T**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Ürün harika kaliteli ve vaadettikleri gibi gerçekten.
İsim: F** V**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: İLGİSİZ SATICI
İsim: İ** Ç**
Tarih: 07 Şubat 2023
Yorum: ürünü 15 temmuzda sipariş vermiştim. Kargoya verilmesine rağmen Hiçbirşekilde teslim edilmedi. İadesi oluşturuldu.
İsim: G** K**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: Ürün kaliteli fakat hediye paketi yapar mısınız diye sormuştum evetdedikleri halde yapmamışlardı o yüzden puan kırdım sadece güneş ışığıiçin alacaksanız tavsiye etmem sarı rengi tam bir güneş ışığı değil amadiğer renkler güzel kumandalı dandik bir ürün değiş
İsim: E** ç**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Bu kadar para verip böyle dandik bir ürün daha önce almadım
İsim: Selin A.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: resimdeki kadar guclu degil led
İsim: E** k**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Camı çizik geldiği için lekeli gözüküyor görüntü kalitesini etkilemiş
İsim: A** K**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: ürün uzaktan kumandalı değil. içine sadece farklı renklerde lens görevigörecek ince filtreler eklenmiş. kesinlikle vaad edilen ürün değil.yanlış bilgilendirilen bir ürün.
İsim: A** C** B**
Tarih: 03 Aralık 2023
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Işığın aydınlatma gücü kumandadan kısılıp açılabiliyor mu
Cevap: Merhaba maalesef
Soru: Efekt değişimi lensler aracılığıyla mı oluyor yoksa lenssiz mi?
Cevap: Merhaba kumanda ile değişim sağlamaktadır
Soru: Sipariş ettim ama uzun süredir gelmiyor lütfen ilgilenirmisiniz
Cevap: Merhaba ürün kargo ile ilgili problem var
Soru: Urun usb ile mi calisiyor yoksa prize takilabiliyor mu?
Cevap: Merhaba USB girişi şarj başlığı ve powerbank calismaktadir
Soru: merhaba boy kc cm
Cevap: Merhaba kısa 24 uzatınca 32 cm
Soru: merhaba, bu 16 renkli olan ürün uzayabiliyor mu?
Cevap: Merhaba 30 cm uzuyor
Soru: Kaç adet lensi var?
Cevap: Merhaba kumandalı lensli değil 16 renk
Soru: Merhaba ürünü birleştirdim prize taktım fakat kumandası çalışmadı rengarenk ışıklar geldi sadece nasıl düzeltebilirim
Cevap: merhabalar pilini kontrol edersenizsize zahmet
Soru: Merhaba lens olmasını mı daha çok önerirsiniz kumandalı şekilde olan ürününüzü mü(yurt dısına götüreceğim)
Cevap: Merhaba kumandalı daha idaal hem hafif hemde 16 renk var sipariş hemen veririseniz 1 saat kargolanir
Soru: merhaba, bu lambaların çabuk ısındığı yazılmış bazı yorumlarda, sizinki de öyle mi? tüm gece açık olarak kullanmaya uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim ürün metal başlık olduğu için ısınma yapabiliyor ama aşırı derecede olmadı söz konusu degil
Soru: Merhaba acaba aldığım ürün yerine neden rende gönderdiğizi anlayamadım
Cevap: Merhaba rende derken
Soru: Ürünün görselinde gün batımı rengi var benim aldığımda yok , benim bunu başta alma nedenim zaten gün batımı tonlarıydı ama yok
Cevap: Merhaba 16 renk
Soru: Kaç renkten oluşuyor kumandası var mı
Cevap: Merhaba 16 renk kumandalı
Soru: İade datasıyla gönderdiğiniz ve teslim alamadığım ürünün üstünden 1 hafta geçti. Bugün bana teslim alabilirsiniz gel al noktasında mesajı geldi ama ürün yine yok piyasada. Durum nedir? Yeni ürünümü kargoladınız mı?
Cevap: MERHAB SİZ İADE TALEBİ OLUŞTURMADINIZMI
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Ürün Resimleri
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Şu Anki Satış Fiyatı 599.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Gerçekten İyi Mi?
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Hakkında yaklaşık 28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Teknik Bilgiler
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Ürününün Satıcısı, Voground Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası ürününü 599.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Kullanıcı Yorumları Nasıl?
599.9 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
28 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: Cok guzeeel yapiyo ortami kargolamasida cok guzeldi
İsim: Z** A**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Yorum: Hediye almıştım o kadar beğendim ki kendime ve kardeşime de alıyorum
İsim: Arda O.
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: guzel bsya
İsim: a** M**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: Coook guzel bence alinmali
İsim: E** Ş**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: plastiği kalitesiz ve hafif, ama işlevi mükemmel. bence olur, bozulsa daalırım bi tane daha ışık gücü güzel. ben beğendim.
İsim: N** D**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: saticiya cok tesekkur ederim. uzun kablosu var. isigi saga solakaydirmak cok basit. ve acil kargolanmasi gerektigini soylemistim 1gunde elime ulasti cokkkk tesekkurler
İsim: i** a**
Tarih: 29 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel
İsim: N** F** K**
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: Soft gün batımı renklerinin olduğunu söyleyemem ama başarılı. Alt tabanısağlam bir plastik değil. Karanlıkta çekim yapacaksanız ve canlı renklerarıyorsanız tercih edilebilir.
İsim: Y** D**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: gerçekten çok güzel
İsim: Y** Ş**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Kırık geldi
İsim: M** A** K**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: Bir türlü anlam veremedim şimdi gelen kargo ne sipariş verdim ne geldipes doğrusu
İsim: E** T**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Ürün harika kaliteli ve vaadettikleri gibi gerçekten.
İsim: F** V**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: İLGİSİZ SATICI
İsim: İ** Ç**
Tarih: 07 Şubat 2023
Yorum: ürünü 15 temmuzda sipariş vermiştim. Kargoya verilmesine rağmen Hiçbirşekilde teslim edilmedi. İadesi oluşturuldu.
İsim: G** K**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: Ürün kaliteli fakat hediye paketi yapar mısınız diye sormuştum evetdedikleri halde yapmamışlardı o yüzden puan kırdım sadece güneş ışığıiçin alacaksanız tavsiye etmem sarı rengi tam bir güneş ışığı değil amadiğer renkler güzel kumandalı dandik bir ürün değiş
İsim: E** ç**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Bu kadar para verip böyle dandik bir ürün daha önce almadım
İsim: Selin A.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: resimdeki kadar guclu degil led
İsim: E** k**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Camı çizik geldiği için lekeli gözüküyor görüntü kalitesini etkilemiş
İsim: A** K**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: ürün uzaktan kumandalı değil. içine sadece farklı renklerde lens görevigörecek ince filtreler eklenmiş. kesinlikle vaad edilen ürün değil.yanlış bilgilendirilen bir ürün.
İsim: A** C** B**
Tarih: 03 Aralık 2023
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Işığın aydınlatma gücü kumandadan kısılıp açılabiliyor mu
Cevap: Merhaba maalesef
Soru: Efekt değişimi lensler aracılığıyla mı oluyor yoksa lenssiz mi?
Cevap: Merhaba kumanda ile değişim sağlamaktadır
Soru: Sipariş ettim ama uzun süredir gelmiyor lütfen ilgilenirmisiniz
Cevap: Merhaba ürün kargo ile ilgili problem var
Soru: Urun usb ile mi calisiyor yoksa prize takilabiliyor mu?
Cevap: Merhaba USB girişi şarj başlığı ve powerbank calismaktadir
Soru: merhaba boy kc cm
Cevap: Merhaba kısa 24 uzatınca 32 cm
Soru: merhaba, bu 16 renkli olan ürün uzayabiliyor mu?
Cevap: Merhaba 30 cm uzuyor
Soru: Kaç adet lensi var?
Cevap: Merhaba kumandalı lensli değil 16 renk
Soru: Merhaba ürünü birleştirdim prize taktım fakat kumandası çalışmadı rengarenk ışıklar geldi sadece nasıl düzeltebilirim
Cevap: merhabalar pilini kontrol edersenizsize zahmet
Soru: Merhaba lens olmasını mı daha çok önerirsiniz kumandalı şekilde olan ürününüzü mü(yurt dısına götüreceğim)
Cevap: Merhaba kumandalı daha idaal hem hafif hemde 16 renk var sipariş hemen veririseniz 1 saat kargolanir
Soru: merhaba, bu lambaların çabuk ısındığı yazılmış bazı yorumlarda, sizinki de öyle mi? tüm gece açık olarak kullanmaya uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim ürün metal başlık olduğu için ısınma yapabiliyor ama aşırı derecede olmadı söz konusu degil
Soru: Merhaba acaba aldığım ürün yerine neden rende gönderdiğizi anlayamadım
Cevap: Merhaba rende derken
Soru: Ürünün görselinde gün batımı rengi var benim aldığımda yok , benim bunu başta alma nedenim zaten gün batımı tonlarıydı ama yok
Cevap: Merhaba 16 renk
Soru: Kaç renkten oluşuyor kumandası var mı
Cevap: Merhaba 16 renk kumandalı
Soru: İade datasıyla gönderdiğiniz ve teslim alamadığım ürünün üstünden 1 hafta geçti. Bugün bana teslim alabilirsiniz gel al noktasında mesajı geldi ama ürün yine yok piyasada. Durum nedir? Yeni ürünümü kargoladınız mı?
Cevap: MERHAB SİZ İADE TALEBİ OLUŞTURMADINIZMI
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Ürün Resimleri
Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası En Uygun Satış Linki
Voground Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Voground Uzaktan Kumandalı Gün Batımı 16 Renkli Gökkuşağı Rgb Atmosfer Projeksiyon Lambası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.