uyumsuz 4 kimdir ?

Gulsum

Bilgili
Uyumsuz 4 kimdir?
Oyuncular ve Rolleri Hakkında Four rolünde izlediğimiz Theo James, filmdeki korku temasına değinip korkusuz olmanın güzel bir şey olduğunu, bu filmle birlikte kendisinde korkunun tanımının değiştiğini, asıl korkusuzluğun korkuyla nasıl başedebileceğini bilmekle ilgili bir durum olduğunu belirtiyor.

Uyumsuz 4 kimdir?
Oyuncular ve Rolleri Hakkında Four rolünde izlediğimiz Theo James, filmdeki korku temasına değinip korkusuz olmanın güzel bir şey

Gününüz güzel geçsin

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Gulsum

Bu başlıkla ilgili

- Bu iptalin nedeni, serinin yönetmeni Robert Schwentke'nin, üst üste iki film yönetmenliğinin kendisine nefes alma şansı vermemesi nedeniyle projeden ayrılmasıdır
- Ancak yakında gösterime girecek devam filmi The Matrix Resurrections için yalnızca Lana geri döndü . Konusu hâlâ gizliliğini koruyan yeni filmde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss Neo ve Trinity rollerini yeniden canlandırırken, onlara Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henwick gibi yeni isimler de katılacak

İşe yaraması dileğiyle

Uyumsuz 4 kimdir?
Oyuncular ve Rolleri Hakkında Four rolünde izlediğimiz Theo James, filmdeki korku temasına değinip korkusuz olmanın güzel bir şey

Günaydın

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Gulsum

Bir başka detay olarak

- The Wrap'te yer alan habere göre serinin 2. ve 3. filmlerinin yönetmen koltuğunda oturan Robert Schwentke 'nin serinin ikiye bölünen 3. halkasının son filminde yönetmenliği üstlenmeyeceği açıklandı. Yönetmenin seriden ayrılmasının sebebi ise üst üste 2 filmin kendisine nefes alma olanağı tanımamış olması
- Theo James . Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis (d. 16 Aralık 1984, High Wycombe), İngiliz oyuncudur. Bedlam'da Jed Harper'ı, suç draması Golden Boy'da Walter William Clark, Jr.'yi ve The Divergent Series'in film uyarlamalarında Tobias "Four" Eaton'ı canlandırdı

İşine yaramasını umuyorum

Uyumsuz 4 kimdir?

Merhabalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Gulsum

Ek bir örnek olarak

- The Wrap'te yer alan habere göre serinin 2. ve 3. filmlerinin yönetmen koltuğunda oturan Robert Schwentke 'nin serinin ikiye bölünen 3. halkasının son filminde yönetmenliği üstlenmeyeceği açıklandı. Yönetmenin seriden ayrılmasının sebebi ise üst üste 2 filmin kendisine nefes alma olanağı tanımamış olması
- Theo James . Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis (d. 16 Aralık 1984, High Wycombe), İngiliz oyuncudur. Bedlam'da Jed Harper'ı, suç draması Golden Boy'da Walter William Clark, Jr.'yi ve The Divergent Series'in film uyarlamalarında Tobias "Four" Eaton'ı canlandırdı
- Prime Video : The Divergent Series: Insurgent

Faydalı olur umarım

Uyumsuz 4 kimdir?

İyi akşamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Gulsum

Diğer bir açıdan bakarsak

- 🚨 Matrix evreni geri dönüyor! Beşinci filmde Lana Wachowski yönetmen değil, Drew Goddard gibi yeni isimler gündemde; Keanu Reeves'in Neo rolüne dönmesi bekleniyor

İşine yararsa sevindim

Uyumsuz 4 kimdir?

Herkese selam

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Gulsum

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Bu iptalin nedeni, serinin yönetmeni Robert Schwentke'nin, üst üste iki film yönetmenliğinin kendisine nefes alma şansı vermemesi nedeniyle projeden ayrılmasıdır

Paylaşmak istedim

Uyumsuz 4 kimdir?

Hey

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ek bir perspektiften bakarsak

- Prime Video : The Divergent Series: Insurgent

İşine yarar umarım, kolaylıklar

Uyumsuz 4 kimdir?

Selamlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Gulsum

Konuya dair bir ekleme daha

- Four aynı zamanda onun uyumsuz olduğunu bilip yardım eden ilk kişidir. Kuralsız: Tris ve arkadaşları kendilerini ve ailelerini kurtarmak için büyük bir mücadele yaşarlar

Umarım beğenirsin

benzerkonular_benzer_konular