PeriRüzgar
Bilgili
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer En Düşük Fiyat Nerede?
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Şu Anki Satış Fiyatı 173.54 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Memnuniyet Oranı Nedir?
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Teknik Bilgiler
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Ürününün Satıcısı, FIESSE Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer ürününü 173.54 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Kullananlar
173.54 Tl ye satışta olan Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: denemedim daha ama güzel gibi duruyor ve hediye için çok teşekkür ederim
İsim: Ş** Y**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Beden: Beden:Standart
Satıcı: SLM STORE
Yorum: boyum 185, kilom 85 bana uydu. güzel korse tavsiye ederim
İsim: H** F**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Ayrıca hediye telefon tutacağı gönderdikleri için teşekkürler ürün kaliteli ve çok terletiyor
İsim: E** D**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Ev işleri yaparken takıyorum. sırılsıklam terletiyo kesinlikle tavsiye ederim
İsim: G** Y**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: gayet guzel görünüyor bı yarım saatlik denemek amacıyla taktım oturduğum yerde bile diğer bölgelerime daha cok terletti ayrıca hediye için de cok teşekkür ederim
İsim: N** G**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: süper kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: terletiyor bayağı ama hemen yıprandı
İsim: C** a**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: kaliteli ve güzel
İsim: Malik Ş.
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: Çok iyi
ince olmasında çok iyi
hediye niz için çok teşekkürler
İsim: M** U**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: İsinizi görür cok yumusak ne kadsr dayanır bilmiyorum ama terlemeye yarıyor
İsim: D** B**
Yorum: bel bölgem incecik oldu baya kaliteli bir ürün tesekkkürler
İsim: H** K** K**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Kaliteli durmuyor
İsim: B** K**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: İç kısmı güzel terletiyor fakat dış astar kısmı çok kötü ilk yıkamada buruştu
İsim: C** E**
Tarih: 17 Haziran 2024
Yorum: 1,5 hafta kullanımda iç kısmı parçalandı iç kısımdaki gri olan kaplama çabuk bozuluyor sadece sünger olan kısmı kalıyor cırt cırtlı olan kısımda yırtılma oldu uzun ömürlü bir ürün değil
İsim: V** B**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Ürüne İlişkin Sorular
Soru: sarkan göbeği eritir mi
Cevap: Merhaba Egzersiz ve beslenme hassasiyeti ile beraber Mutlaka faydası olacaktır
Soru: eni kaç cm öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba 25 cm efendim
Soru: standart beden ya.. kac kiloya kadar alinabiliyor
Cevap: Merhaba Ürünümüz 120-125 cm uzunluğundadır
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Görseller
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Şu Anki Satış Fiyatı 173.54 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Memnuniyet Oranı Nedir?
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Teknik Bilgiler
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Ürününün Satıcısı, FIESSE Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer ürününü 173.54 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Kullananlar
173.54 Tl ye satışta olan Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: denemedim daha ama güzel gibi duruyor ve hediye için çok teşekkür ederim
İsim: Ş** Y**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: boyum 185, kilom 85 bana uydu. güzel korse tavsiye ederim
İsim: H** F**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Ayrıca hediye telefon tutacağı gönderdikleri için teşekkürler ürün kaliteli ve çok terletiyor
İsim: E** D**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Ev işleri yaparken takıyorum. sırılsıklam terletiyo kesinlikle tavsiye ederim
İsim: G** Y**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: gayet guzel görünüyor bı yarım saatlik denemek amacıyla taktım oturduğum yerde bile diğer bölgelerime daha cok terletti ayrıca hediye için de cok teşekkür ederim
İsim: N** G**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: süper kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: terletiyor bayağı ama hemen yıprandı
İsim: C** a**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: kaliteli ve güzel
İsim: Malik Ş.
Yorum: Çok iyi
İsim: M** U**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: İsinizi görür cok yumusak ne kadsr dayanır bilmiyorum ama terlemeye yarıyor
İsim: D** B**
Yorum: bel bölgem incecik oldu baya kaliteli bir ürün tesekkkürler
İsim: H** K** K**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Kaliteli durmuyor
İsim: B** K**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: İç kısmı güzel terletiyor fakat dış astar kısmı çok kötü ilk yıkamada buruştu
İsim: C** E**
Tarih: 17 Haziran 2024
Yorum: 1,5 hafta kullanımda iç kısmı parçalandı iç kısımdaki gri olan kaplama çabuk bozuluyor sadece sünger olan kısmı kalıyor cırt cırtlı olan kısımda yırtılma oldu uzun ömürlü bir ürün değil
İsim: V** B**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Ürüne İlişkin Sorular
Soru: sarkan göbeği eritir mi
Cevap: Merhaba Egzersiz ve beslenme hassasiyeti ile beraber Mutlaka faydası olacaktır
Soru: eni kaç cm öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba 25 cm efendim
Soru: standart beden ya.. kac kiloya kadar alinabiliyor
Cevap: Merhaba Ürünümüz 120-125 cm uzunluğundadır
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Görseller
Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer En Uygun Satış Linki
FIESSE Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FIESSE Unisex Termal Terletici Bel Göbek Inceltici Şekillendirici Yağ Yakıcı Kemer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.