Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Alınır Mı

Muazzez

Bilgili
Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk En Ucuzu Nerede Bulunur?
Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Şimdiki Fiyatı Ile 189.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Detaylı Açıklama

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk ürününü 189.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Kullanıcı Değerlendirmeleri
189.0 Tl ye satışta olan Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok beğendim çok güzel toparlıyor
İsim: K** Ö**
Tarih: 21 Eylül 2023
Beden: Boy:157cm
Satıcı: Bibax

Yorum: güzel bir ürün bide içine girebilsem daha iyi olur😅😂
İsim: E** G**
Tarih: 14 Ekim 2023
Beden: Beden:2XL/3XL

Yorum: Teşekkürler
İsim: Zaur Z.
Tarih: 24 Kasım 2023
Beden: Boy:182cm

Yorum: Fiyatına göre çok iyi beğendim
İsim: M** S**
Tarih: 04 Eylül 2023
Beden: Boy:173cm

Yorum: İdare eder fiyat
İsim: G** H**
Tarih: 04 Mart 2024
Beden: Boy:171cm

Yorum: korse toplanıyor. ayrıca sirt kismindan etler dışarı taşıyor tavsiye etmem tasarım sebebiyle. onun yerine askılı korse tercih edilmeli
İsim: S** c**
Tarih: 25 Eylül 2023
Beden: Beden:L/XL

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: cevap yazdimi
Cevap: Sorunuzu tam olarak yazarsanız size daha hızlı cevap verebilirim

Soru: katlanma yapmıyor değil mi
Cevap: balenli ürün katlanma yapmaz efendim

Soru: esneme payı ne kadar korse sıkması lazım ya bir beden küçük almamız doğru mu sonuçta kullandıkça açılacak
Cevap: Bu model oldukça sıkıdır efendim esneme sağlıyor ama sıkı üründür

Soru: uzunluk genişlik kaç cm
Cevap: Merhaba efendim ürünün uzunluğu 35 cm civarındadır

Soru: 1.60 boyum kilom85 bana uygun kaç beden olur acaba
Cevap: 2xl beden alabilirsiniz efendim

Soru: 1.68 70 kilo için hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba Efendm; Göbek deliği hizasından en geniş yerinden mezuro ile ölcü alıp bizlere yazarsanız daha doğru beden tavsiyesinde bulunabiliriz efendm :)

Soru: Merhaba demir balenleri var mı
Cevap: demir balen kullanmıyoruz efendim vucuda batma yaptığı için plastik balen kullanıyoruz

Soru: Merhaba doğumdan sonrası için kullanılır mı? 1.60 boy, 55 kilo için hangi beden önerirsiniz?
Cevap: s-m beden alabilirsiniz efendim

Soru: Merhaba 50 kg ym hangi beden almaliyim?
Cevap: Merhaba Efendm; Göbek deliği hizasından en geniş yerinden mezuro ile ölcü alıp bizlere yazarsanız daha doğru beden tavsiyesinde bulunabiliriz efendm :)

Soru: spor icin kullanmak istiyorum halter vs kullanirken uygunmu 52 kiloyum hangi beden almaliuim
Cevap: Uygundur efendim 34 beden alabilirsiniz

Soru: esneme çok oluyor mu aynı beden mi almalıyız küçüğü mü?
Cevap: çok aşırı esneme sağlamaz efendim, Boy ve kilo söylerseniz beden konusunda yardımcı olabiliriz

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Ulyana Model Sporcu Latex Korse İnceltici Ve Toparlayıcı Latex Korse Siyah Renk En Uygun Satış Linki