uefa kac yilda bir oluyor ?

Saadet

Bilgili
UEFA kaç yılda bir oluyor?
15 Temmuz 2024 tarihinde kontrol edilmiş kararlı sürüm gösterilmektedir. İnceleme bekleyen 1 değişiklik bulunmaktadır. Avrupa Futbol Şampiyonası, 1960'tan beri UEFA tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır.

15 Temmuz 2024 tarihinde kontrol edilmiş kararlı sürüm gösterilmektedir. İnceleme bekleyen 1 değişiklik bulunmaktadır. Avrupa

Hey

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bilgi olarak

- Türkiye (2008, 2012, 2016, 2020 ve 2024) aday olmuş ve hepsi reddedilmişti

Belki kullanırsın diye düşündüm

15 Temmuz 2024 tarihinde kontrol edilmiş kararlı sürüm gösterilmektedir. İnceleme bekleyen 1 değişiklik bulunmaktadır. Avrupa

Herkese iyi günler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Saadet

Kısaca eklemek gerekirse

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Merhaba, iyi çalışmalar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Saadet

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- İstanbul'un ev sahipliğini yapacağı 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali için hazırlıklar sürüyor. UEFA ve TFF heyetleri, maçın oynanacağı Beşiktaş Park Stadyumu 'nda organizasyon toplantısı yapıp, incelemelerde bulundu

İşine yarar diye gönderdim

Selam sevgili ekip

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Küçük bir not daha

- İstanbul'un ev sahipliğini yapacağı 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali için hazırlıklar sürüyor. UEFA ve TFF heyetleri, maçın oynanacağı Beşiktaş Park Stadyumu 'nda organizasyon toplantısı yapıp, incelemelerde bulundu

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Merhaba, iyi çalışmalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Saadet

Ek bir detay olarak

- UEFA EURO 2028 - Avrupa Futbol Şampiyonası'nın logosu (marka-kimliği) açıklandı. ▪️ Turnuva, İngiltere x İrlanda ortaklığında düzenlenecek

Faydalı olması dileğiyle

Selam millet

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Saadet

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- 2024-25 UEFA Uluslar Ligi, UEFA Uluslar Ligi'nin 4. sezonudur. UEFA üyesi 55 millî futbol takımından yasaklı Rusya hariç 54'ünün katıldığı turnuvanın grup aşaması 5 Eylül - 19 Kasım 2024, çeyrek finaller 20-23 Mart 2025 ve final aşaması ise 4-8 Haziran 2025 tarihleri arasında oynanmıştır
- Avrupa Futbol Şampiyonası, 1960'tan beri UEFA tarafından 4 yılda bir düzenlenen uluslararası bir futbol turnuvasıdır. Turnuvanın orijinal adı Avrupa Uluslar Kupası adıyla kurulmuş olup, 1968 yılında şu anki ismini almıştır

İşine yarar diye gönderdim

Merhaba herkese

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir dipnot olarak

- UEFA Ülke Puanı Sıralaması (Son Güncelleme 22 Oca 2026) Bu istatistik farklı ülkelerdeki takımları 5 yıllık bir dönem için karşılaştırır. Her ülkenin takımları tarafından son 5 yıl içinde Avrupa kupalarında kazanılan puanları görürsünüz

İşine yaraması için paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular