uefa avrupa ligi son 16 ne zaman 2024 ?

Nihal

Bilgili
UEFA Avrupa Ligi son 16 ne zaman 2024?
Turnuva takvimiAşamaTurKura tarihiEleme aşamasıSon 1623 Şubat 2024Çeyrek final15 Mart 2024Yarı finalFinal9 satır daha

Turnuva takvimiAşamaTurKura tarihiEleme aşamasıSon 1623 Şubat 2024Çeyrek final15 Mart 2024Yarı finalFinal9 satır daha

Hey

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nihal

Bir diğer bakış açısından

- Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda, Juventus, Sporting Lizbon, Sevilla, Bayer Leverkusen, M. United, Union Berlin, Roma ve Shakhtar Donetsk son 16 turuna çıktı. İtalyan temsilcisi Juventus, 1-1 sona eren ilk maçın rövanşında Fransız ekibi Nantes'a konuk oldu
- Avrupa Ligi'nde play-off'tan da 8 takım son 16 turuna yükseldi. Avrupa Ligi'nin son 16 turunun kura çekimi 21 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek ve TSİ 15.00'te başlayacak. Kura çekimi TRT Spor'dan ve UEFA'nın resmi sitesinden yayınlanacak

İşine yarar diye düşündüm

Selam, herkese iyi haftalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nihal

Bir diğer bakış açısından

- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Aston Villa, Dinamo Zagreb, Ferencvaros, Viktoria Plzen, Nice, FCSB, Stuttgart ve Brann ile eşleşti
- Galatasaray, Liverpool, Atletico Madrid, Bodo/Glimt ve Union SG ile sahasında, Manchester City, Eintracht Frankfurt, Ajax ve Monaco ile deplasmanda karşılaşacak
- Son 16 turunda ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak tarihlerinde, rövanşları ise 22, 23 ve 24 Ocak tarihlerinde oynanacak

İşe yaraması ümidiyle

Selam ekip

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turundaki Rakibi Shakhtar Donetsk Oldu!

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Hey

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nihal

Ek bir örnek olarak

- Son 16 turunda ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak tarihlerinde, rövanşları ise 22, 23 ve 24 Ocak tarihlerinde oynanacak

Belki işine yarar diye düşündüm

Selam, nasılsınız?

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nihal

Bir not daha

- Avrupa Ligi'nde play-off'tan da 8 takım son 16 turuna yükseldi. Avrupa Ligi'nin son 16 turunun kura çekimi 21 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek ve TSİ 15.00'te başlayacak. Kura çekimi TRT Spor'dan ve UEFA'nın resmi sitesinden yayınlanacak
- Play-Off etabında Anderlecht'i eleyen temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turunda İskoçya ekibi Rangers ile eşleşti. Sarı-lacivertli temsilcimiz ilk maçını 6 Mart'ta İstanbul'da, rövanşı ise 13 Mart'ta Glasgow'da oynayacak

İşe yaraması dileğiyle

Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turundaki Rakibi Shakhtar Donetsk Oldu!

İşe yararsa keyifli olur

benzerkonular_benzer_konular