tv 8 degeri ne kadar ?

Cansel

Bilgili
TV 8 değeri ne kadar?
Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı. Bir yıl sonra kanalın değerinin 400 milyon dolar olduğunu söylemişti.

TV 8 değeri ne kadar?
Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı. Bir yıl sonra kanalın değerinin 400 milyon dolar olduğunu söylemişti

Selam değerli arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Cansel

Küçük bir not daha

- Acun Ilıcalı'nın kolundaki saat sıradan bir lüks değil. Richard Mille RM 11-03; flyback kronografı, skeleton kadranı ve ultra hafif Titanium/Carbon TPT kasasıyla adeta bir yarış makinesi. Fiyatı ise 180 bin ile 250 bin doların üzerinde

İşe yaraması ümidiyle

TV 8 değeri ne kadar?
Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı. Bir yıl sonra kanalın değerinin 400 milyon dolar olduğunu söylemişti

Selam millet

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Cansel

Ek bir açıklama olarak

- Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 TV Yayıncılık A.Ş., halka arz olmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda şirket hem sermaye artırımı hem de ortak satış yöntemiyle halka arz sürecini başlatmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu

İşine yararsa ne mutlu bana

TV 8 değeri ne kadar?

Selam dostlarım

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu minvalde

- TV8'i 70 milyon dolara satın alan Acun Ilıcalı kanalı 400 milyon dolara satışa çıkardığını belirtti - İş-Yaşam Haberleri

İşine yaraması beni memnun eder

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Dilan Gündem 0 86
GizliGözler34 Gündem 0 91
Yaren Gündem 0 84
Gulizar Gündem 0 111
Ayfer Gündem 0 111
Goksu Gündem 0 111
Ozlem Gündem 0 87
Pinar Gündem 0 87

benzerkonular_benzer_konular