Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Alınır Mı

Sennur

Bilgili
Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Şu Anki Satış Fiyatı 57882.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Kaç Kişi Memnun?

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Detaylı Açıklama

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Ürününün Satıcısı, Toshiba Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima ürününü 57882.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Kullanıcı Yorumları
57882.0 Tl ye satışta olan Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Toshiba kalitesi, biz soğutma için aldım bakalım yazın umarım sorun yaşamayız ama ısıtma süper ve çok sessiz
İsim: Y** Ç**
Tarih: 11 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SB KLİMA

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Merak Edilenler

Soru: İyi günler diliyorum. Ara kat. Batı. Dış cephe izolasyon var. 16.50 m2, yükseklik 2.50 metre. Soğutma için A+++, R32 gazlı olmak üzere bana Toshibanın hangi modeli uygun olur acaba? Bilgi verirseniz sevinirim...
Cevap: İyi günler efendim. Yatak odası ise 10 luk,Oturma odası ise 13 lük model klima yeterli gelecektir.bir klima alacak iseniz Shorai edge modelimiz A+++ enerji sınıfına sahiptir.İki klima ya ihtiyacınız var ise multı klima tek dış üniteli cihazımızda A+++ ve 8.7 SEER değerine sahiptir.

Soru: ic unite eni nedir
Cevap: merhabalar yükseklik 29.3 cm genişlik 79.8 cm derinlik 23 cm dir.

Soru: merhabalar kaç metra kareye uygundur
Cevap: Merhabalar son kat ve salon mutfak bir olmamak kaydıyla evde salon da 30-33 m2 arası yeterli gelir

Soru: Montaj varmı incertılmı
Cevap: Merhabalar 5mt bakır boru tesisatı konsol ve Montaj dahildir. A++sınıfı İnverter olup japon seğment tir. Sağlıklı günler dileriz

Soru: Isıtma 2 ++ soğutma da 2 ++ mı
Cevap: Merhaba , Soğutma A++, ısıtma A+ dır.

Soru: Merhaba, bu klima içten besleme olarak monte edilebiliyor mu?
Cevap: Merhabalar İç ünite besleme olarak çalışır Fakat doğru olan ve firmanın istediği dış ünite beslemedir. iyi günler

Soru: 22 metre kare Amerikan mutfak salon için kaçlık klima gerekiyor
Cevap: Merhabalar 18 btü yeterli gelir edendim Sağlıklı günler

Soru: 45 metre kare işyeri ofisi kaclik klima yeterli olacaktır
Cevap: 18 lik klimamız 45 metrekare ofis için yeterli olur 45-50 metreyekadar ısıtır ve soğutur

Soru: Ben Didim de yaşıyorum.Ürünün montaşını hangi firma yani anlaşmalı olduğunuz hangi firma yapacak
Cevap: Merhaba Toshıba yetkili servisi montajı yapmaktadır.

Soru: Fiyatta biraz daha indirim oldu sanıyorum ?
Cevap: Trendyol kampanyaya dahil etti

Soru: yorumlarda yazıyordu...iç besleme dış besleme bilmiyordum?Siz bilgi verirseniz sevinirim...iç besleme kötü bir özellik mi?yoksa bu klimayı beğendim sonuçta toshiba...
Cevap: MERHABALAR BU BİR ÖZELLİK DEĞİL ELEKTRİK BAĞLANMA ŞEKLİ.DIİ ÜNİTEDE BULUNAN İNVERTER KART OLDUĞUNDAN

Soru: Isıtma A ++ mi yazıldığı gibi
Cevap: cihazımız hem ısıtma hem soğutmada A+++ dır

Soru: ölçüleri nedir?
Cevap: merhabalar Boyutlar (yxgxd)mm 293 x 798 x 230 iç ünite boyutları Boyutlar (yxgxd)mm 550 x 780 x 290 dış ünite boyurları

Soru: ısıtma ve soğutma A++ diyor siz a+ diyorsunuz
Cevap: Merhaba, Katalog değeri soğutma A++ ve ısıtma A+ dır.

Soru: Merhaba model kodu RAS-24J2KVG-TR mi a acaba?
Cevap: merhaba, Model kodu RAS-18J2KVG-TR yani 18.000 btu klima dır. Sizin kodunuz 24.000 btu klimaya aittir. iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba iç ünite ve dış ünite db ne kadar
Cevap: Merhabalar iç ünite 48/26 db(A) aralığında fan kademesine göre dış ünite 50/44 db(A) kumandada daha sessiz modu bulunmaktadır

Soru: Merhaba, toshiba 1 dış ünite 2 iç ünite 13.000 + 13.000 elinizde var mıdır?
Cevap: Merhaba efendim stoklarımızda mevcut ürünler

Soru: Bu kac taksitle yaparsın ve cep telefonları gunder anlaşırız fiyati
Cevap: Merhaba, Trendyol’un verdiği taksit ile siteden alım yapabilirsiniz.

Soru: 20mt kare odaya kaç buton bakmam gerekiyor
Cevap: merhabalar arakat bir daire ise oturma,çocuk ve yatak odası ise 13 lük model oturma odası mutfak bir ise 18000 btü uygun olur

Soru: Wi-Fi modülü kaç para öğrenebilirmiyim kolay gelsin hayırlı işler
Cevap: Merhaba, Wi-Fi modülü şu anda Toshiba firmasının stoklarında bulunmadığı ve stoklara Temmuz sonu gireceği için büyütün fiyatı hakkında sağlıklı ve doğru bir bilgi şu anlık veremiyoruz. Syg.

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Toshıba Inverter Seıya Ras-18-j2kvg-tr 18.000 Btu Duvar Tipi Splıt Klima En Uygun Satış Linki