Gulsah
Bilgili
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk En Düşük Fiyat Nerede?
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Şu Anki Fiyat Aralığı 285.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Teknik Açıklamalar
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk ürününü 285.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Kullanıcı Geri Bildirimleri
285.0 Tl ye satışta olan Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Eşim için aldım süper
İsim: S** Y**
Tarih: 23 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mistirik
Yorum: Dokusu kumaşı harika bir beden büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: R** T**
Tarih: 18 Mart 2023
Beden: Beden:S
Yorum: cok begendim .
İsim: Mustafa ö.
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Boy:177cm
Yorum: Yumuşacık ürün çok güzel
İsim: b** S**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Babam 130 kilo 3xl oldu
İsim: N** H** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Haziran 2023
Yorum: Her rengini stok yapıcam gercekten cok güzel bir ürün
İsim: Y** U**
Yorum: çok güzel ferah ve estetik bir görünüm kazandırıyor
İsim: **** ****
Yorum: kaliteli, almanızı tavsiye ederim
İsim: B** n**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:3XL
Yorum: kumaş kalitesi beklentimi karşıladı.kargo cok hizliydi
İsim: Y** s**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: guzel urun
İsim: D** O**
Tarih: 08 Haziran 2023
Beden: Boy:190cm
Yorum: Ürün çok güzel toparlaması iyi fazla rahatsız etmiyor fiyatına göre çok iyi
İsim: Z** K**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Beden: Boy:178cm
Yorum: ürün gelmiş ama şu an evde olmadığım için bakamıyorum.. dün sipariş verdim bugün teslim edilmiş, kargo çok hızlı. teşekkürler
İsim: S** Ç**
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: göbek sorunu olanlar düşünmeden almalı harika gösteriyor
İsim: s** i**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Çok dar kalıbı
İsim: A** D**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: Gayet güzel ve kullanışlı. Göbeğim birden kayboldu sanki
İsim: S** B**
Beden: Boy:175cm
Yorum: Çok efektif ve konforlu değildi, denedim ve iade ettim.
İsim: K** K**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: cokda iyi degil
İsim: F** A**
Tarih: 02 Haziran 2023
Beden: Boy:176cm
Yorum: görselle bi ilgisi yok !!
İsim: T** K**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Yorum: Yarım kollu olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum... Dolu olsan... koltuk altından vücudunun bazı kısımlarının çıktığını görürdün.
Tarih: 11 Ekim 2023
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba 1.83 95 kg
Cevap: Merhaba efendim L beden tercih edebilirsiniz
Soru: kaç derecede yıkanır
Cevap: 30 derecede yıkayabilirsiniz efendim
Soru: 180 87 kilo?
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba 178 boy 86 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Merhabalar L Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: göğüsede daraltma oluyomu
Cevap: Merhaba efendim ürün sıkılaştırıcı ve toparlayıcıdır
Soru: 177 boy 96 kg
Cevap: Xl beden alabilirsiniz daha rahat olsun isterseniz bir beden büyük tercih edebilirsiniz
Soru: 168 boy kilo 78 hangi beden tercih edilmeli
Cevap: Merhabalar M Bedeni tercih edebilirsiniz
Soru: 1.65 boy 65 kğ yum ama göbek hariç fitim hangi beden uyar ? teşekkürler.. sırf göbek var hafif onun için kullanıcam
Cevap: sıkı olsun isterseniz S beden rahat olsun isterseniz M beden alabilirsiniz efendim
Soru: 180 boy 125 kg hangi beden
Cevap: Merhabalar 3XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: 163 boy ve 78 kiloyum yah renk istiyorum sizce kaç beden
Cevap: Merhabalar M Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: 108 kiloyum bana hangisi uygundur
Cevap: 2xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: 3 tane geliyor dimi satın aldıkta 1 ürün diye yazılmış?
Cevap: Kaç tane sipriş verirseniz o kadar gelir efendim
Soru: rahat da alabilirsiniz demişsiniz yani M beden göbegimi yinede gizlermi
Cevap: TOPARLAR efendim
Soru: merhaba bunun bej renki yokmu?
Cevap: Stokları en kısa sürece açılacaktır
Soru: merhaba 1.79 boy 129 kilo hangi beden alınmalı
Cevap: Merhabalar en büyük Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: Sayın yetkili ,Atlet korseleriniz hiç bir renginde M beden yok . Stoklara ne zaman girer. ? Talep fazla ise neden M beden daha fazla üretilmiyor.
Cevap: Merhaba efendim en kısa sürede bütün stokları güncelleyeceğiz efendim ürünü favoriye alırsanız size özel bildirim gelecektir. elimizden geldiğince daha fazla Üretmeye çalışıyoruz zaten
Soru: kilo 67 boy173 hangi beden olur cok sıkmasini istiyorum
Cevap: Merhabalar S Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: Merhaba, beyaz renk istiyorum. nasil ala bilirim onu?
Cevap: Renk varyantı mevcut efendim trentyol mağazamızda beyaz rengi de mevcut
Soru: bende biraz jinekomasti var futbolcuyum futbol oynarken belli oluyor bunu formanın altına giyersem olur mu yani rahatsız eder mi lütfen durust cevaplayin
Cevap: Merhaba efendim ürün normalde sıkılaştıracak ve toparlayacaktır sizi jinekomati yapanlarada tavsiye ediyoruz ama futbol oynayabilirmisiniz bilemem
Soru: merhaba kolay gelsin, bu ürün hem göğüs hemde bel simit kısımlarını toparlar mı. boy 183 kilo 127 biraz sıkı olsun ve iyi toparlasın istiyorum. Hayırlı işler dilerim.
Cevap: Ürün bel göbek basen ve simit bölgenize etki ederek seni sıkılaştırcak ve toparlayacaktır en büyük bedeni tercih edebilirsiniz
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Detaylı Resimler
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Şu Anki Fiyat Aralığı 285.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Teknik Açıklamalar
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk ürününü 285.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Kullanıcı Geri Bildirimleri
285.0 Tl ye satışta olan Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Eşim için aldım süper
İsim: S** Y**
Yorum: Dokusu kumaşı harika bir beden büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: R** T**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: cok begendim .
İsim: Mustafa ö.
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Boy:177cm
Yorum: Yumuşacık ürün çok güzel
İsim: b** S**
Yorum: Babam 130 kilo 3xl oldu
İsim: N** H** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Haziran 2023
Yorum: Her rengini stok yapıcam gercekten cok güzel bir ürün
İsim: Y** U**
Yorum: çok güzel ferah ve estetik bir görünüm kazandırıyor
Yorum: kaliteli, almanızı tavsiye ederim
İsim: B** n**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: kumaş kalitesi beklentimi karşıladı.kargo cok hizliydi
İsim: Y** s**
Yorum: guzel urun
İsim: D** O**
Tarih: 08 Haziran 2023
Beden: Boy:190cm
Yorum: Ürün çok güzel toparlaması iyi fazla rahatsız etmiyor fiyatına göre çok iyi
İsim: Z** K**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Beden: Boy:178cm
Yorum: ürün gelmiş ama şu an evde olmadığım için bakamıyorum.. dün sipariş verdim bugün teslim edilmiş, kargo çok hızlı. teşekkürler
İsim: S** Ç**
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: göbek sorunu olanlar düşünmeden almalı harika gösteriyor
İsim: s** i**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Çok dar kalıbı
İsim: A** D**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: Gayet güzel ve kullanışlı. Göbeğim birden kayboldu sanki
İsim: S** B**
Beden: Boy:175cm
Yorum: Çok efektif ve konforlu değildi, denedim ve iade ettim.
İsim: K** K**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: cokda iyi degil
İsim: F** A**
Tarih: 02 Haziran 2023
Beden: Boy:176cm
Yorum: görselle bi ilgisi yok !!
İsim: T** K**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Yorum: Yarım kollu olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum... Dolu olsan... koltuk altından vücudunun bazı kısımlarının çıktığını görürdün.
Tarih: 11 Ekim 2023
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba 1.83 95 kg
Cevap: Merhaba efendim L beden tercih edebilirsiniz
Soru: kaç derecede yıkanır
Cevap: 30 derecede yıkayabilirsiniz efendim
Soru: 180 87 kilo?
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim
Soru: Merhaba 178 boy 86 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Merhabalar L Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: göğüsede daraltma oluyomu
Cevap: Merhaba efendim ürün sıkılaştırıcı ve toparlayıcıdır
Soru: 177 boy 96 kg
Cevap: Xl beden alabilirsiniz daha rahat olsun isterseniz bir beden büyük tercih edebilirsiniz
Soru: 168 boy kilo 78 hangi beden tercih edilmeli
Cevap: Merhabalar M Bedeni tercih edebilirsiniz
Soru: 1.65 boy 65 kğ yum ama göbek hariç fitim hangi beden uyar ? teşekkürler.. sırf göbek var hafif onun için kullanıcam
Cevap: sıkı olsun isterseniz S beden rahat olsun isterseniz M beden alabilirsiniz efendim
Soru: 180 boy 125 kg hangi beden
Cevap: Merhabalar 3XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: 163 boy ve 78 kiloyum yah renk istiyorum sizce kaç beden
Cevap: Merhabalar M Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: 108 kiloyum bana hangisi uygundur
Cevap: 2xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: 3 tane geliyor dimi satın aldıkta 1 ürün diye yazılmış?
Cevap: Kaç tane sipriş verirseniz o kadar gelir efendim
Soru: rahat da alabilirsiniz demişsiniz yani M beden göbegimi yinede gizlermi
Cevap: TOPARLAR efendim
Soru: merhaba bunun bej renki yokmu?
Cevap: Stokları en kısa sürece açılacaktır
Soru: merhaba 1.79 boy 129 kilo hangi beden alınmalı
Cevap: Merhabalar en büyük Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: Sayın yetkili ,Atlet korseleriniz hiç bir renginde M beden yok . Stoklara ne zaman girer. ? Talep fazla ise neden M beden daha fazla üretilmiyor.
Cevap: Merhaba efendim en kısa sürede bütün stokları güncelleyeceğiz efendim ürünü favoriye alırsanız size özel bildirim gelecektir. elimizden geldiğince daha fazla Üretmeye çalışıyoruz zaten
Soru: kilo 67 boy173 hangi beden olur cok sıkmasini istiyorum
Cevap: Merhabalar S Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: Merhaba, beyaz renk istiyorum. nasil ala bilirim onu?
Cevap: Renk varyantı mevcut efendim trentyol mağazamızda beyaz rengi de mevcut
Soru: bende biraz jinekomasti var futbolcuyum futbol oynarken belli oluyor bunu formanın altına giyersem olur mu yani rahatsız eder mi lütfen durust cevaplayin
Cevap: Merhaba efendim ürün normalde sıkılaştıracak ve toparlayacaktır sizi jinekomati yapanlarada tavsiye ediyoruz ama futbol oynayabilirmisiniz bilemem
Soru: merhaba kolay gelsin, bu ürün hem göğüs hemde bel simit kısımlarını toparlar mı. boy 183 kilo 127 biraz sıkı olsun ve iyi toparlasın istiyorum. Hayırlı işler dilerim.
Cevap: Ürün bel göbek basen ve simit bölgenize etki ederek seni sıkılaştırcak ve toparlayacaktır en büyük bedeni tercih edebilirsiniz
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Detaylı Resimler
Toscana Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk En Uygun Satış Linki
MİSTİRİK Torenova Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MİSTİRİK Torenova Model Göbek Düzleştirici Spor Korse Atlet Fit Gösteren Atlet Siyah Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.