Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Alınır Mı

Goksu

Bilgili
Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk En Ucuzu Nerede Bulunur?
Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Güncel Satış Fiyatı 499.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Memnuniyet Oranı Nedir?

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Hakkında yaklaşık 765 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Ürün Bilgisi

_x000D_
Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gami,ng Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk. _x000D_
VOOKA TOGO G9000 Kafa Bantlı Gaming Oyuncu Kulaklık VOOKA Games Serisi Gaming Oyuncu Kulaklıkları,, güçlü ses ve bass kalitesiyle tüm dijital müzik çalarlar ile uyumludur. _x000D_
Sesli sohbetler, video konferanslar ve çevrimiçi oyunlar için idealdir. Gürültüyü engelleyen hareket edebilir mikrofon arka plan gürültülerini azaltı.r. _x000D_
VOOKA Games Serisi Gaming Oyuncu Kulaklıkları, sistemi, oyun tarzı ve kişisel tarzı ne olursa olsun herkesin oyun kulaklık ihtiyacını karşılarken konfor sunarak, oyunlarınızda daha uzun süre önde olmanızı sağlamak üzere tasarlandı., _x000D_
VOOKA Games Serisi Oyuncu Kulaklıkları, kristal berraklığında ses sunar ve kapalı kulak kapakları sizi tamamen oyunun içine almak için dışarıdan gelen gürültüleri ortadan kaldırır. _x000D_
Suni deri yastıklı kafa bandı ve konforlu kulak yastıkları Yumuşak deri kulak yastıkları ile suni deri kaplı ve tamamen ayarlanabilir kafa bandı ile uzun saatler konforlu kullanım için tasarlanmıştır. _x000D_
Çoklu platform uyumu PC, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR vs. mobil cihazlarda oyun oynayacağınız her yer için uyumlu olarak tasarlanmıştır. _x000D_
Hareketli mikrofon 120° hareket edebilir mikrofonu yakınlaştırabilir, uzaklaştırabilirsiniz. Kablo üzeri ses kontrol butonu _x000D_
Mikrofonun sesini kapatmak veya ses seviyesini ayarlamak için konsol ve pc menüleri arasında kaybolmaktan kurtarır. _x000D_
Hafif tasarım En iyi konfor ve dayanıklılık için güçlü ve hafif malzemelerden üretilmiştir. Uyarlanabilir teleskopik kafa kiriş, _x000D_
çift yüksek mukavemetli çelik kiriş. _x000D_
Cilt dostu yükse,k proteinli kulaklıklar, _x000D_
50MM telaffuz ünitesi. _x000D_
360 derece çok yönlü mikrofon, _x000D_
serin atmosfer ışığı. _x000D_
Şartname: Hoparlör çapı: 50mm Empedans: 32 (?) Hassasiyet: 84 (dB) Yönlülük: çok yönlü Frekans yanıtı: 20Hz-20KHz _x000D_
Çıkış ses basıncı: 105dB _x000D_
Kablo uzunluğu: 2m _x000D_
Kulaklık tipi: rekabetçi oyun kulaklığı _x000D_
Ağırlık: 300g _x000D_
Kulak pedleri: protein benzeri kulak pedleri _x000D_
Kafa bandı malzemesi: titanyum alaşımlı kafa bandı _x000D_
Hoparlör ünitesi: 50mm _x000D_
büyük hoparlör ünitesi Baş yastık: dekompresyon kafa yastık _x000D_
Kulaklıklar: ses geçirmez ve nefes alabilir _x000D_
_x000D_
_x000D_

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Ürününün Satıcısı, VOOKA Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk ürününü 499.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Ürün Hakkındaki Yorumlar
499.99 Tl ye satışta olan Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
765 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: kardeşime aldım baya iyi bir ürün tavsiye ederim
İsim: A** D**
Tarih: 16 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAPALIÇARŞI

Yorum: Fiyatına göre performans harika ben kardeşim için almıştım kargoda elimeçabuk ulaştı
İsim: **** ****
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: ürün çok güzel herkesin almasi lazım hediyeler için teşekkürler
İsim: A** U** S**
Tarih: 10 Haziran 2023

Yorum: ogluma aldım çok memnun
İsim: H** H**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: Çok güzel paketlenmiş ve çok hızlı geldi teşekkürler 💯
İsim: M** Ö**
Tarih: 23 Nisan 2023

Yorum: dostum ürünü 2 ocakda almisim hala sorunsuz bir sekilde kullaniyorum
İsim: E** A** P**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: ürün gayet iyi pc ve kulaklığın sesini fulleyince telefondan daha sesverio takmadığınız halde hedoye içinde tessekurler
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: ürün gayet guzel memnun kaldim herhangi bi sorun yok kutulama harikaşeker için teşekkürler ♥️
İsim: muhammed a.
Tarih: 21 Mart 2023

Yorum: oğlum için aldık çok beyendi tavsiye ederim
İsim: Ş** E**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: ürünü gerçekten çok beğendim sağlam bir şekilde paketlenmiş ses kalitesimikrefonu falan hepsi çok iyi hediyeleriniz içinde teşekkür ederimelinize sağlık
Tarih: 26 Ocak 2023

Yorum: indirimli fiyatıyla aldık çok memnunuz hızlı kargo ve özenli paketiylegeldi teşekkür ederiz.karanlikta ışıkları harika duruyo ses kalitesi defiyatına göre oldukça iyi..
İsim: Z** s**
Tarih: 25 Ocak 2023

Yorum: ürün 2 günde elime ulaştı daha deneme fırsatım olmadı denemediğim içinbir yıldızı kırdım paket sağlam geldi hediye için teşekkürler.
Tarih: 15 Aralık 2022

Yorum: Ses kalitesi bakımından çok hoşuma gitti. Ürün gayet hızli bir şekildeelime ulaştı. küçük ve tatli hediyeler için de teşekkür ederim.
Tarih: 12 Aralık 2022

Yorum: Gayet kaliteli bir ürün ses çıkışı falan çok iyi fiyat performans değilfiyat üst düzey performans çok beğendim tam bir oyuncu tasarımı gayethediyeniz için de ayrıca teşekkürler.
İsim: B** E**
Tarih: 29 Kasım 2022

Yorum: Yeğenime hediye almıştım çok beğendi teşekkürler trendyol
İsim: recep y.
Tarih: 28 Kasım 2022

Yorum: gayet sağlam ve ambalajı özenli geldi. içindeki küçük hediyeleriniziçinde ayrica teşekkürler
İsim: n** y**
Tarih: 19 Kasım 2022

Yorum: kardeşime aldım çok sevdi çok güzel
Tarih: 18 Kasım 2022

Yorum: ürün az önce elime ulaştı gerçekten aşırı kaliteli ve rahat bi ürünbayıldım tavsiye ederim kesinlikle küçük hediye için teşekürler
İsim: m** ö**
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: sevgilime aldim çok memnun kaldi biz bayıldık ses kalitesi aşırı iyi ben190 tlyken almistim fazla bir şey artmamış bence kaçırmayın derim;⁠)
İsim: e** g**
Tarih: 11 Kasım 2022

Yorum: arkadaşıma aldım kesinlikle alabilirsiniz çok beğendim çok sağlamyollamışlar ve şekerler içinde teşekkür ederim gerçekten çok güzel.
İsim: f** n** b**
Tarih: 09 Eylül 2022

Yorum: oğlum için almıştım kulaklık harika ışıkları ayrı cezbediyor
İsim: e** t**
Tarih: 10 Ağustos 2022

Yorum: güzel ve kullanışlı
İsim: M** E**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: ses kalitesi çok iyi
İsim: emine o.
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: ürün daha bir hafta olmadan bir şeyler oldu akşam hiçbirşey yoktu sabahbir baktık çalışmıyor pc hiç görmüyor satıcıya söylüyorum hiç cevap bilevermıyor bilerek iade gününü beklediler iade günü geçince cevap verdileriade edin diyorlar günü geçti edemiyorum değiştirin diyorumdeğiştirmiyor lar zaten bir iki kere yazdılar birdaha yazmadılartavsiyem buDevamını Oku
İsim: Ö** B**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: kulaklık harika🙏👏👍 oğlum için aldım ama bayıldık👍 hızlı ve özenlikargo🙏👍 satıcı çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor bu da müşterimemnuniyetine özen gösterdiği anlamına gelir👍🙏👏 herkese tavsiyeederim biz memnun kaldık 👏🙏👍
İsim: G** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Temmuz 2024

Yorum: Mikrofonu da sesi de gayet iyi 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun çımadı
İsim: S** Ö**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Satıcı: SOMIC

Yorum: Kardeşim için aldım çok beğendi. Kulağa oturması kablonun kalınlığı vemikrofon yeri çok sağlam sesi de güzel iletiyor fazla yüksek sestekullanmafığında da dışarıya ses vermiyor.kısacası çok beğendim
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: oyun için oğluma aldım çok memnun
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: oğluma aldık çok memnun ve kaliteli durusu bizi mest etti
İsim: E** A**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: çok iyi
İsim: T** K**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: xbox series s ile uyumlumudur
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet efendim % 100 uyumludur .

Soru: sağolun iyi günler 🥰
Cevap: Merhabalar efendim bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz 😎

Soru: Bu üründe bir arada çıktığı zaman nereye başvuracağız
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , nasıl yani efendim sorunuzu anlayamadık😇

Soru: Telefona olurmu
Cevap: Merhaba efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz evet efendim uyumludur ama RGB LED’leri yanmaz USB girişi gereklidir ☺️

Soru: büyüklük ölçüsü ne kadar acaba kafam biraz büyük olur mu acaba
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , uygundur efendim

Soru: kafa bandı varmı
Cevap: Merhaba efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz evet efendim mevcuttur ☺️

Soru: mac girişi varmı yada mikrofon için farklı USB bulunuyomu
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet

Soru: kasalı bilgisayar karın kasaları için uyumlumudur .
Cevap: evet uyumludur efendim

Soru: tablete takilirmi
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , USB Girişlidir efendim tablete olmaz 😎

Soru: Boyu ayarlanıyor mu
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet efendim 😊

Soru: Ses kasma var mı
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , tabiki efendim

Soru: merhaba Telefon için uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz evet efendim uyumludur fakat RGB LED’leri USB girişlidir ışıklar yanmaz ☺️

Soru: merhaba öncelikle çağrı merkezinde çalışıyorum bilgisayara takacağım onun için lazım ikinci olarak arada telefona takarım önerir misiniz
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ,tabiki efendim , otg kablosu ile kullanabilirisiniz 😊

Soru: Xbox series s için uygun mudur acaba
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , uygundur efendim

Soru: Ürün orijinalmi acaba?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , tabiki efendim

Soru: İyi günler Leptop için alıcam leptoplar için uyumlumudur ?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet efendim % 100 uyumludur .

Soru: kulaklıktan en ufak ses bile gelmiyor nasıl iyade edebilirim?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , tex ile görüşebilirsiniz 😎

Soru: Merhaba ürün tek USB Girişli midir
Cevap: Merhaba efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz evet efendim tek USB girişlidir profesyoneldir 😎

Soru: abi kulaga gelen kisimin ortasi kac cm
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 5 cm tahmini efendim

Soru: yanında dönüştürücü veriyor musunuz?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , tek çıkış USB efendim herhangi bir dönüştürücüye ihtiyacınız yoktur

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Togo 7.1 A Rgb Profesyonel Gaming Mikrofonlu Gamer Oyuncu Kulaklığı Pc Ps Xbox Işıklı Rengarenk En Uygun Satış Linki