Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6- Notebook En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

KumRuhu

Bilgili
Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Fiyatına Göre Alınır Mı?
Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Şu Andaki Fiyatı 5999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Detaylı Açıklama

Technopc Tı15N33, ve temel kullanım ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir dizüstü bilgisayardır. İşte bazı özellikleri:İşlemci: Intel Celeron N3350E. Bu işlemci, temel işlemler için uygun bir performans sunar. Ancak yüksek talepleri olan işlemlerde veya oyunlarda sınırlamaları olabilir.Bellek: 4GB RAM. Bu bellek miktarı, günlük işler ve internet tarama gibi temel görevler için yeterlidir. Ancak daha yoğun uygulamalar ve çoklu görevlerde performans sınırlamaları yaşanabilir.Depolama: 128GB SSD + 240GB SSD. İki SSD depolama birimi, hızlı veri aktarımı ve daha hızlı başlatma süreleri sunar.Ekran: 15.6 inç boyutunda bir ekran. Çözünürlük ve panel teknolojisi hakkında belirtilen bir bilgi bulunmamaktadır.İşletim Sistemi: Freedos. Bu, işletim sistemi olmadan gelir, bu nedenle kullanıcılar kendi tercihlerine göre işletim sistemini yüklemeleri gerekmektedir.Technopc Tı15N33, temel kullanım ihtiyaçlarını karşılamak için uygun bir seçenek olabilir. Ofis işleri, internet tarama, belge düzenleme gibi basit görevler için kullanılabilir. Ancak yüksek performans gerektiren işlemler, oyunlar veya grafik yoğun uygulamalar için yetersiz kalabilir.

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Ürününün Satıcısı, Technopc Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook ürününü 5999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Kullanıcı Geri Bildirimleri
5999.0 Tl ye satışta olan Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: çok güzel bir ürün memnun kaldım hemen geldi ürünüm tavsiye ederim gayetiyi çalışıyor rengi biraz korkutmustu açıkçası gri kullanmıştım dahaönce emin olamadım alırken ama çok güzel bir renk bayıldım müthiş birfarklılık 👍💫
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EVKOLİK

Yorum: arada takılıyor ama bu fiyata göre çok iyi.
İsim: T** O**
Tarih: 11 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EVKOLİK

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: oğluma 1ay sonra alıcamda acaba kaç bit
Cevap: merhabalar ürün 32bit efendim

Soru: oyun indirilir mi
Cevap: Merhaba evet

Soru: Merhabalar, işlemci çekirdek sayısını öğrenebilir miyim lütfen?
Cevap: merhabalar ürün İşlemci Çekirdeği 2 Adettir efendim

Soru: Merhabalar bunda. Oyun oynanabilirmi? Valorant filan
Cevap: merhabalar oynayabilirsiniz efendim

Soru: Windows kaç
Cevap: merhabalar windows programını tarafınızca dilediğiniz windows seçeneğini yükleyebilmektesiniz efendim

Soru: sadece mavi rengi mi var
Cevap: merhabalar siyah ve beyaz renk seçenekleride mevcuttur efendim

Soru: merhaba efendim ürün sıfırmı
Cevap: merhabalar evet efendim

Soru: merhaba ev interneti baglana biliyormu wifi Buleetoth

Soru: Merhaba benim için önemli olan not tutmak office programlarını yükleyebiliriz değil mi? Bir de her yere taşımam gerekiyor ağırlığı ve büyüklüğü nasıldır? Taşıması yorucu olur mu? çok yer kaplıyor mu?
Cevap: merhabalar office proglamlarını yükleyebilirsiniz ve ürün 2 kg ve altı ağırlığındadır taşıması kolaydır efendim keyifli alışverişler dileriz

Soru: kaç işlemci
Cevap: intel celeron işlemciye sahiptir

Soru: şarj giriş yerinin ismi nedir acaba? telefonda typc ise bununkinin ismi nedir
Cevap: laptop adaptör ve şarj cihazı diye geçmektedir efendim

Soru: Optik okuyucu mevcutmu

Soru: Merhaba tıp okuyorum Tus dershanemin ders videoları için alicam dershane portal kurulumu buna oluyor demi
Cevap: merhabalar evet efendim istediğiniz kurulumu sağlayabilirsiniz

Soru: Metin 2 kaldırır mı?
Cevap: merhabalar ürün detayına bakarak öğrenebilirsiniz efendim

Soru: Rengi mavi mi? Garantisi ne kadar ?
Cevap: Merhabalar ürünümüz mavi renklidir 2 yıl garantisi mevcuttur.

Soru: dahli ekran kartının marka modeli nedir?
Cevap: Merhabalar efendim bilgisayarın teknik donanımlarıyla alakalı Intel N3350 İşlemci 2.4 GHZ Intel HD Graphics (Gen8) bilgileri mevcuttur.

Soru: Yanında şarj aleti vs geliyor mu
Cevap: Merhabalar efendim evet ürün aksesuarları olarak şarj aleti gönderim sağlanmaktadır.

Soru: Volorant oynanır mı ve kaç bit
Cevap: sıfır ürün açılmadığından net cevap dönemiyoruz

Soru: Merhaba çağrı merkezi işinde kullanıcam sarjı kaç saat gider bide winodws yüklü mü yüklenir mi
Cevap: merhabalar 2 saate kadar şaj ömrü bulunmamaktadır efendim windows yüklenebilir

Soru: Bu ürünü almak istiyorum programlar üstünde yüklü geliyor mu? Yoksa ekstra para verip yakın Bi bilgisayarcıya program yükletmem gerekiyor mu?
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüz freedos olarak tarafınıza gönderim sağlanmaktadır.

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Tı15n33 N3350e 4gb Ram 128gb 240gb Ssd Freedos Mavi 15.6" Notebook En Uygun Satış Linki