tekel kime ait ?

Bahar

Bilgili
TEKEL kime ait?
2008 yılında özelleştirilerek marka British American Tobacco'ya devredildi. 2009 yılında TEKEL fabrikaları kapatıldı. Régie sonrası TEKEL, Türkiye'deki tüm alkol ve tütün ürünlerinin tek üreticisi ve dağıtıcısı haline gelmiştir.

TEKEL kime ait?
2008 yılında özelleştirilerek marka British American Tobacco'ya devredildi. 2009 yılında TEKEL fabrikaları kapatıldı. Régie sonrası TEKEL

Herkese iyi günler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bahar

Belki kullanırsın diye düşündüm

TEKEL kime ait?
2008 yılında özelleştirilerek marka British American Tobacco'ya devredildi. 2009 yılında TEKEL fabrikaları kapatıldı. Régie sonrası TEKEL

İyi günler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bahar

Belki sana yardımcı olur

TEKEL kime ait?

İyi sabahlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Bahar

İşine yararsa sevinirim

TEKEL kime ait?

Günaydın

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

İşine yarayacağını düşündüm

benzerkonular_benzer_konular