Taşınabilir Portatif Klima Alınması Gereken Bir Ürün Mü

PeriYolcu

Bilgili
Taşınabilir Portatif Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
Taşınabilir Portatif Klima Şu Andaki Değeri 12499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Taşınabilir Portatif Klima Kullanıcılar Memnun Mu?

Taşınabilir Portatif Klima Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.8 .

Taşınabilir Portatif Klima Ürün Detayları

Taşınabilir Portatif Klima Ürününün Satıcısı, Uno Tecnica Taşınabilir Portatif Klima ürününü 12499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Taşınabilir Portatif Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
12499.0 Tl ye satışta olan Taşınabilir Portatif Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.8

Yorum: karavanim için aldım. gayet başarılı
İsim: s** d** y**
Tarih: 05 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜVEN HOLDİNG

Yorum: ürünü karavanım için aldım. gelir gelmez evde çalıştırdım. beklentimi karşıladı.. kullandıkça yorumu güncelleyeceğim. fiyat gayet uygun tasarım güzel
İsim: N** Ö**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: sanırım bugüne kadar trendyoldan aldığım en hızlı kargoydu teşekkür ederim , ürün ideal arkadaşlar
İsim: **** ****
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: asla yeterli değil karavanlara aldım iki adet hem sesi rahatsız edici hem performansı vantilatörden bile az karavan müsterilerimize klimalı diyemiyoruz malesef kötü tepkiler aldık serinlik beklemeyin malesef elimde kaldi
İsim: E** Ö**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: edelvays shop gümrük ürünleri

Yorum: karavan için aldım kendini bile sogutamayan bir cihaz on dk çalışsa alev gibi yanıyor soğutma sıfır çıkardığı ses çektiğiniz baş ağrısı cabası
İsim: C** a**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: beğendim teşekkürler
İsim: T** T**
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: Ürünü araç için almıştım. Küçücük bir alanı bile serinletemiyor. Yüzünüzü önünde tutarsanız biraz serinletiyor. Vantilatör bile daha iyidir.
İsim: S** Ü**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: henüz kullanmadım ambalaj ve ürünün maozeme kalitesi gayet güzel
İsim: A** K**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: Soğutma başarılı. Isıtma seçeneği yok!
İsim: Selçuk G. O.
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: ürün vantilatör den çok küçük alanlarda belki ama mutfak için mümkün değil soğutmuyor üzülerek iade etmek zorunda kaldım
İsim: M** Ö**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: soğutmuyor. iki üç denemeden sonra bozuldu. Satıcıdan ve Una Tecnica dan yardım yok. Garanti iki sene, kimin tamir edeceği belli değil. ASLA ALMAYIN.
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: calismayan makina göndermisler
İsim: i** ç**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: Ürün çalışmıyor, gösterge işıkları yanıyor fakat devreye girmiyor.
İsim: H** Y**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Taşınabilir Portatif Klima Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba, Ürününün ebatları en x boy x yükseklik kaç cm
Cevap: 46 /28.5/23 ebatinda

Soru: merhaba. restaurant mutfağına koyacağım. kapalı alan bulunmuyor. tepe kısmı kapalı bazı yerler açık. açık mutfak düşünün. nasıl sizce uygun mu ?
Cevap: Efendim bu ürün 12 m2 altında verim verir bacasını dışarı çikarmak lazım baca acmanız kazım

Soru: selam bunun 220v trafosunu 12v trafoya cevirebilrmiyim calisirmi
Cevap: 1500 luk invertorle calistirabilirsinz

Soru: Karavan ölçülerim 390 uzunluk 2 küsür metre genişlik
Cevap: 7.8 m2 icin ideal

Soru: slm klimanın sıcak çıkış hortumunun çapı 17 cm insanlar soruyorda
Cevap: Merhaba, 2mt uzunluğu çapı 10×12 cm

Soru: uzunluğu genişliği yüksek liği kaç cm
Cevap: Ürün ebatları :460x285x230mm dir.

Soru: Selam 3.90 boyunda 2.10 metre eninde 2.40 yüksekliğinde bir karavanla ne kadar etkili olur
Cevap: Efendim yaklaşık olarak yeterli olur ama ürün uyku kliması gibidir, havayı çevirerek soğutur, salon kliması gibi bir anda soğutmaz

Soru: Bunu toros otomobilde kullanabilirmiyiz
Cevap: 220 ile calisiyor ürün intertör olması lazım baca acmsn lazım sıcak havayı dısarı atmasi icin tajsiye etmem

Soru: Normal ev elektiriği ile direk fişe takınca çalışırmı her hangi dönüştürücü kullanılıyormu
Cevap: Tabiki çalışır Efendim, 220 volt fişi var. ürün hem sıcak hem soğuk hava üflüyor, kullanılmayacak tarafı ortam dışına çıkarmak gerekiyor.

Soru: merhaba ben ev için düşünüyorum ama biraz bilgi verin lütfen çünkü çok anlamam soğutması salon için yeterli mi ne kadar sürede soğutuyor çok elektrik yakıyor mu cihaz ne kadar sürede bir dinlenmeli teşekkürler
Cevap: Merhaba Efendim, Salon için uygun değil, karavan gibi 10 m2 kapalı alanlar için tasarlanmıştır.

Soru: merhaba bu ürünün dışarıya çıkacak hortum için karavana uyumlu menfez mevcutmu
Cevap: Merhaba, uyumlu menfez satışımız yok ama yapı marketlerden bulunabilir.

Soru: 4de 3 odam var yeterli olurmu pencereye koyacam
Cevap: Yeterli olmaz efendim

Soru: kurulum yok direkt prize takip çalıştırıyor muyuz
Cevap: Ewet arkasinda sıcak hava cikisi var onu dışarı çikarmaniz lazim 220 ile çalısıyor maksimum 10 m2 sovutur 3600 btu

Soru: Merhaba ürün nem tahliyesini nasıl nereden yapmakta?
Cevap: küçük bir hortumu var ordan tahliye ediyor efendim minimal

Soru: Merhaba ıyi günler dilerim hocam bu klima sicak soğukmu.
Cevap: Sovuk sadece ama cihazi ters çevirip sıcak da üflüyor önüne de cata takma yeri yapmışlar

Soru: 36000 BTU doğrumu anladım motor invertermi
Cevap: 3600 btu gazlı klima 10 m2 altı icin ideal

Soru: Tır da 2000 vatt modifiye sinüs İnverterle kullanılabilir mi ?
Cevap: 1.000 watt tam sinüs inverter yeterli oluyor

Soru: pencere asmayacagim icerde calisirmi
Cevap: Merhaba, Efendim kullanılabilir fakat hava hortumu ve kullanılmıyacak kısım dışarı çıkarılmalı

Soru: Merhabalar 750 kg altı tam elektrik donanımlı karavan ım var. Bu Ürünü alırsam elektrik ile mi çalışıyor ? Yoksa gaz la mı? Elektrik le çalışıyorsa karavanın elektrik gi yeterli mi. Teşekkürler
Cevap: Karavanda kullanırsan invertör ihtiyaç gaz derken cihaz gazlı 220 ev elektirigi ile direk çalışır

Soru: Kamyonette 3koltuğu olan çakmaklıktan enerji alıp soğutur mu aracımız İveco daily
Cevap: Araç için uygun değil efendim Invertör lazım bacasını çıkartman lazım sıcak havayı dışarı atması için

Taşınabilir Portatif Klima Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Taşınabilir Portatif Klima En Uygun Satış Linki