Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd-Sdhc-Sdxc hafıza kartı Alanlar Memnun Mu-

Sedef

Bilgili
Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Anlık Fiyatı 185.78 Tl'den Satılmaktadır.

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Kullanıcılar Memnun Mu?

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Teknik Bilgiler

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Ürününün Satıcısı, FototekFotograf Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı ürününü 185.78 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
185.78 Tl ye satışta olan Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Madem görseldekinin aynısını göndermeyeceksiniz görselini değiştirin
İsim: T** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Eylül 2024
Satıcı: Fototek

Yorum: fiyat performanz guzel ürün
İsim: İ** A**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: ürün son derece çok iyi ve güzel ,satıcıya teşekür ederim🙏
İsim: Mehmet S. T.
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Gelen ürün siyah görseldekinden farklı geldi. Kullanıcıyı yanıltmamakgerekir. Satın alırken gri olarak gördüm üzerinde marka da yazmıyordu,gelenin üzerinde kocaman marka yazıyor ve siyah. 199TL ye aldım fiyatperformans olarak düşündüm ama gelen üzdü.
İsim: A** Ö** İ**
Tarih: 03 Eylül 2024

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: SD kart küçük ve büyük mi
Cevap: Merhaba hem SD kart hem de daha küçüğü mikro sd kart da koyabiliyorsunuz aynı anda

Soru: Görseldekinden farklı bir ürün gönderdiğinizi iddia ediyorlar. Satın alırsak görseldeki mi gelecek yoksa başka görselden farklı bir ürün mü gelecek
Cevap: Merhaba Efendim görseldeki ürün gelmektedir

Soru: kaç tane SD kart takılabiliyor
Cevap: Merhaba 8 adet sd kart yuvası var her bir yuvanın altında da 8 tane micro sd yuvası var aynı anda takabiliyorsunuz 16 kartı

Soru: içi silikonlu mu sünger mi
Cevap: Merhaba Efendim içi sert plastik

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

Taşınabilir hafıza kartı saklama kutusu 16 yuvaları (8 + 8) için mikro Sd Sd/Sdhc/Sdxc hafıza kartı En Uygun Satış Linki