Stıck Contour Cold Tavsiye Eder Misiniz ?

Ozge

Bilgili
Stıck Contour Cold Alınmaya Değer Mi?
Stıck Contour Cold Güncel Fiyatı 239.0 Tl'den Satılmaktadır.

Stıck Contour Cold Memnuniyet Oranı Nedir?

Stıck Contour Cold Hakkında yaklaşık 2982 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Stıck Contour Cold Ürün Hakkında Bilgi

Stıck Contour Cold Ürününün Satıcısı, S'GLAM Stıck Contour Cold ürününü 239.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Stıck Contour Cold Kullanıcı Geri Bildirimleri
239.0 Tl ye satışta olan Stıck Contour Cold Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2982 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Bu ürüne bayılmayacak bir kadın tanımıyorum mükemmell kızlarr. Arkadasımdan görüp stok bekledim haftalarca. Soğuk alt tonlu mükemmel paketlemeside çok sağlamdı gerçekten. Lokum içinde sağolunnn🤍
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SGLAM

Yorum: Ben çok. Fazla makyaj yapmam ama bayıldım soğuk olanını almıştım kumralım ve çok rahat kullanılıyor süper süper süper başka diyeceğim yok hediyeniz lokum içinde çok teşekkür ederim.
İsim: G** C**
Tarih: 17 Mayıs 2023

Yorum: Ya kusursuz bir ğeün bana sapasağlam geldi oaketleme mükemmeldi hayatımda aldığım en iyi kargolanmış en kusursuz düşünülmüş üründü yanında lokum hediyesi vardı kargo da tam kahve içecekken geldi lokumu da afiyetle yedim bu arada beyaz tenliyim ama pembe alt tonlu cildim kusursuz oldu o kadar mükemmel ki ne desem az kalıcam elle bile o kadar güzel dDevamını Oku
İsim: N** T**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: baya iyi bir kontür elimdeki bitmeden yine stokladım
İsim: E** C**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: Merhabalar💞 ürün bugün elime ulaştı teşekkür ediyorum. Çok kaliteli çok sağlam paketlenmiş ve hediyeniz için size minnettarım 💞 Ürünün kalitesi kesinlikle 5 yıldızdan fazlasını hakediyor. İyi günler ve kolaylıklar dilerim çok sağolun🫶
İsim: Amina A.
Tarih: 13 Temmuz 2023

Yorum: Kesinlikle stoklanması gereken bir ürün
İsim: Seda K.
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: aylardir soguk kontur ariyorum. ben pembe alt tonlu ve gercekten beyaz tenli biriyim. bu urun cuk oldu bana. yaninda da lokum yollamislar cok mutlu oldum. kargo da cok ozenli ve korkunakliydi.. ellerinize saglik cok guzel bir urun ve surecti.
İsim: E** P**
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: Kargom geldiği gibi denedim tek kelimeyle muhteşemmmm müberya sağlam yapmış yapacağını 🤩
Tarih: 14 Nisan 2023

Yorum: Çok beyaz bir tene sahibim yüzüme çamur gibi olur diye çok korkuyordum soğuk tonunu aldım denedim ve efsane oldu . Eklemek isterim ki çok özenle güzel paketlenmiş minik hediyesiyle elime ulaştı teşekkürler S’GLAM ailesi
İsim: A** K**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: 3 stok yaptım harika bir urun sürümü dagılımı çok kolay kesinlikle alın aldırın
İsim: M** S**
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: Gerçekten çok beğendim %100 tavsiye ediyorum her zaman ki gibi mükemmel 🫶🏻♥️ bi kaç ürün birden sipariş ettim ve hiç üşenmeden hepsini değerlendirip yorumluycam harikasınız!!!
İsim: H** B**
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: HARİKA COK GÜZEL DAGİLİYOR YUZDE COK DOGAL DURUYOR BEYAZ TENLİYİM CAMUR GİBİ DURMUYOR
İsim: E** D**
Tarih: 07 Temmuz 2023

Yorum: Müberya Sağlam’ın işine olan sevgisine ve saygısı için değil, gerçekten vizyonuna, disiplinine, insani yönüne de bayıldığım için ürünlerine şans vermek istedim…Sonuç…Gerçekten muhteşem f/p açısından, ilk defa ten rengime ve cildime uyumlu bir kontür stick…
İsim: D** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Şubat 2023

Yorum: küçük kutuda lokum vardi 😊🧸 Gerçekten çok tatlısınız teşekkür ederim. Cok memnun kaldım diger ürünlerini de denemek istiyorum
İsim: Ö** B**
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Ürün harika bir şey küçük jestiniz içinde çok tşk ederim. 🥰
İsim: Yasemin D.
Tarih: 06 Temmuz 2023

Yorum: Az önce teslim aldım mükemmel paketleme ile geldi, kahvemi yaptım yanında da hediye gelen lokumu yiyorum teşekkür ederim 🩷🤝
İsim: E** a** T**
Beden: 23 Ekim 2023

Yorum: Şık çanta ile gönderilmiş yanındaki lokum için teşekkürler . Kontüre söylenecek söz yok kullandığınız an verdiği etkiyi görürsünüz .
İsim: S** E** D**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: S'GLAM farkı diyorum gözüm kapalı aldım en güvendiğim sorunsuz ulaştı çok teşekkür ederim sevgiler. :)
İsim: d** g**
Tarih: 06 Eylül 2023

Yorum: beyaz tenliyim cold bana daha iyi oldu kesinlikle tavsiye ediyorum. yapısı ve dağıtması çok iyi
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: Hızlı kargo. Kaliteli ürün. Zaten uzun zamandır Müberya Hanım’ı takip ediyordum. Hediye için de ayrıca teşekkürler. Özel hissettirdiler. Ürünlerinizin takipçisiyim
İsim: E** A**
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: Ürün yumuşacık ve çok güzel kokuyor .Paketleme çok iyi . Bayıldım 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: Ürünü çok beğendim çok şık bir çanta içersinde ekstra korunaklı göndermişler yanında müşteri hediye ve teşekkür karşılar emeğinize sağlık
İsim: s** k**
Tarih: 21 Eylül 2022

Yorum: lokum göndermişler yanında yaa çok mutlu oluyorum 🤗kargo güzel sağlam geldi ayy hadi inş beğenirim.birseyi beğenmeye de korkar olduk hemen fiyatı uçuyor
İsim: h** ö**
Beden: 27 Şubat 2024

Yorum: Harika bi ürün çok doğal duruyor
İsim: M** S**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Beyaz tenli biri olarak normalde sürekli kullandığım sıcak tonlu contour cold olanını tercih ettim çok koyu durur mu diye düşündüm ama denedim soğuk ton tavsiye ederim gayet güzel mükemmel duruyor lokum içinde teşekkür ederim🩷✨
İsim: S** G**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: Yapısı kokusuna bayıldım beyaz tenliyim bu rengini tercih ettim.
İsim: İ** N** Y**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Yorum güncellemesi yapıyorum renk tonu harika ama içinde sert bişeyler var ve sürerken suratımı çiziyor kullanamıyorum yetkililerin yorumumu görüp yenisini göndermesini talep ediyorum
İsim: İrem Ş.
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: kargom sorunsuz bir şekilde elime ulaştı çok teşekkür ederim notunuz ve küçük hediyeniz beni çok mutlu etti lokumu yemek için iftarı sabırsızlıkla bekliyorum ❤️😁
İsim: A** T**
Tarih: 19 Nisan 2023

Yorum: Çok begendim harika müberya hanım zaten bir numara
İsim: C** b** G**
Tarih: 19 Haziran 2023

Yorum: Hediyye icin cok teshekkur ederim :)
İsim: A** M**
Tarih: 10 Nisan 2023

Stıck Contour Cold Merak Edilenler Neler?

Soru: koyu buğdaya sıcak mı soguk mu öneriyorsunZ
Cevap: MERHABALAR. Merhabalar Hot rengimizi öneririz NET KONTÜR GÖRÜNÜMÜNÜ SEVİYORSANIZ SICAK RENGİMİZ DAHA SOFT KONTÜR GÖRÜNÜMÜNÜ SEVİYORSANIZ COLD RENGİMİZİ SEÇEBİLİRSİNİZ. SEVGİLER

Soru: merhabalar beyaz tenliler için hangi tonu almaliyim
Cevap: MERHABALAR. NET KONTÜR GÖRÜNÜMÜNÜ SEVİYORSANIZ SICAK RENGİMİZ DAHA SOFT KONTÜR GÖRÜNÜMÜNÜ SEVİYORSANIZ COLD RENGİMİZİ SEÇEBİLİRSİNİZ. SEVGİLER

Soru: beyaz ten pembe alt ton için sıcak mı yoksa soğuk tonlu olanı mı önerirsiniz
Cevap: MERHABALAR. NET KONTÜR GÖRÜNÜMÜNÜ SEVİYORSANIZ SICAK RENGİMİZ DAHA SOFT KONTÜR GÖRÜNÜMÜNÜ SEVİYORSANIZ COLD RENGİMİZİ SEÇEBİLİRSİNİZ. SEVGİLER

Soru: Merhaba buğday tenliyim hangisini tercih etmeliyim 🙄

Soru: Merhaba pudrası ne zaman stoga girer
Cevap: Merhabalar. Ortalama 15 20 güne stoklarımız yenilenecektir. Sağlıklı günler dileriz. Sevgiler🤍

Soru: merhaba pudra ne zaman gelecek uzun zamandır stok bekliyorum
Cevap: Merhabalar. Ortalama 7 güne stoklarımız yenilenecektir. Sağlıklı günler dileriz. Sevgiler🤍

Soru: merhaba stick kontür ürününün stokları ne zaman yenilenecek acaba mezuniyetimde kullanmak istiyorum da
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz satıştadır. Keyifli alışverişler dileriz 🤍

Soru: İki ucu var amacı ne beyaz ucunun
Cevap: Merhabalar. Beyaz tarafı aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz . Keyifli alışverişler dileriz. Sevgiler 🤍

Soru: Transparan pudra ne zaman gelir lütfen tekrar gelsin uzun bi süredir onu bekliyorum sglam transparan pudrayı
Cevap: Merhabalar. Ortalama 25 güne stoklarımız yenilenecektir. Sağlıklı günler dileriz. Sevgiler🤍

Soru: Merhaba, chok beyaz tenliyim hangi rengini onerirsiniz acaba?
Cevap: Merhabalar. Cold renginizi öneririz. Sevgiler 🤍

Soru: Ben beyaz tenli biri olarak kontörü de seviyorum soğuk mu almalıyım sıcak mı
Cevap: Merhabalar. Beyaz tenli kullanıcılarımıza Cold rengi öneriyoruz. Keyifli alışverişler dileriz 🤍

Soru: soğuk ton mu daha koyu sıcak olan mi
Cevap: Merhabalar. Hot rengimiz daha koyudur. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Merhaba transparan pudra neden hâlâ stokta yok?
Cevap: Merhabalar. Sayfamızda olmayan ürünlerimiz üretim aşamasındadır anlayışınız için teşekkür ederiz 🤍

Soru: Beyaz tenliyim kontörün çok koyu durmasını istemiyorum hangisini almalıyım
Cevap: MERHABALAR. COLD RENGİMİZİ ÖNEREBİLİRİZ. SEVGİLER

Soru: Esmer tenliyim sizce hangisi?

Soru: Pudra Süngeri ve fondöten sünger seti ne zaman stoğa girer
Cevap: Merhabalar. Ortalama 15 güne stoklarımız yenilenecektir. Sağlıklı günler dileriz. Sevgiler🤍

Soru: buğday tenli esmerlere hangi kontur uyumlu olur. hot ve cold arasinda kararsız kaldım , tesekkurler :)
Cevap: Merhabalar. Hot rengimizi tavsiye ederiz. Sevgiler 🤍

Soru: merhaba sıcak ton mu sopuk ton mu daha koyu beyaz tenliyim koyu istiyorum
Cevap: Merhabalar. Hot rengimiz koyudur. Keyifli alışverişler dileriz. Sevgiler 🤍

Soru: Merhaba acaba ürünün beyaz kısmı nasıl ve nerede kullanılıyor ?
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz çift taraflıdır. Bir tarafı kontür uygulaması İçin olup Açık renk tarafı Aydınlatıcı olarak Kullanabilirsiniz keyifli alışverişler dileriz 🤍

Soru: merhaba beyaz tenliler için hangi yönü uygun olur

Stıck Contour Cold Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

Stıck Contour Cold En Uygun Satış Linki