St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Tavsiye Eder Misiniz

Gulsum

Bilgili
St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Tavsiye Eder Misiniz?
St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Güncel Fiyatı 119000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Ürün Özellikleri

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima ürününü 119000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
119000.0 Tl ye satışta olan St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: İş yerimiz için aldık memnunuz güzel ısıtıyor.
İsim: m** l**
Tarih: 30 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport

Yorum: Süper ürün satıcıya teşekkür ederim
İsim: B** A**
Tarih: 23 Haziran 2023

Yorum: Ürün baya iyi 85 m kare yer için aldım çok güzel soğutuyor kurulum hızlı ve ilgi güzel ısparta vestel bayi için diyorum hızlı kurulum 👍
İsim: E** A** E**
Tarih: 24 Haziran 2023

Yorum: Gayet başarılı ve bu satıcıda çok uygun rakam
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ocak 2023
Satıcı: Tekno

Yorum: Şirket için aldık. Sorun yok şimdilik
İsim: Seyfettin K.
Tarih: 11 Haziran 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün güzel fakat servisten hiç memnun kalmadım. Bir sürü delik deldiler ve kapatmadan gittiler. Ürünün dış ünitesi için hazırlanan yere koyduklarında dengesizlik oldu ve bunun için ekstra parça getirmeleri gerekirken bir şey sıkıştırıp gittiler. Kısacası ürün evet güzel ama size kuracak olan servis iyi değilse maalesef böyle sıkıntılar yaşayabiliyoDevamını Oku
İsim: T** T**
Tarih: 25 Kasım 2023
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Paket elimize ulaştı servisin gelip kurmasını bekliyorum kurduktan sonra yorumumu guncellerim. Edit 1 hafta içinde sorunsuz kuruldu eczaneme aldım gayet memnunum bayilerdekinin aynısı ama 7 8 bin daha ucuz
İsim: Ş** T**
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok kötü bir hizmet en baştan yanlış yönlendirme yapılıyor ve çalışanlar çok ilgisiz muhattap bulamıyorsunuz bile asla tavsiye etmem
İsim: Ş** D**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: Bu ürünü satan firmadan alış veriş yapmayın kesinlikle 30 güne yakın zamanda iadeyi ancak aldı …böyle rezillik ömrümde görmedim..firma asla irtibata geçmeyi kabul etmedi
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2023
Satıcı: Yıldız Ticaret-Vestel Online Yetkili

Yorum: ELEKTRİK KESİLMELERİNDE ÇOK SIKINTI OLUŞUYOR, SERVİS GELMİYOR UZUN SÜRE SONRA GELİYOR YA DA.
İsim: D** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Şubat 2024

Yorum: bir ay önce 42499a aldığım ürün . sol taraf darbeli gelmiş sonradan farkettik. kurulum Vestel gerçekten kötü. hala borudan su kaciriyor
İsim: A** M**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Merak Edilenler

Soru: klima montaj ücretsiz mi
Cevap: ücretsiz efendim

Soru: elektrik aksamı ne şekildedir sanayi tipi midir
Cevap: Merhaba, teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten ve üretici firmadan öğrenebilirsiniz.

Soru: Merhaba! Bu ürün kaçm2 alana yeterli gelir
Cevap: efendim isterseniz yetkili servis çağırıp ücretsiz keşif yaptıra bilirsiniz

Soru: Odadan odaya kolay taşınabilir mi
Cevap: Merhabalar bu taşınabilir klima değildir dış ünitesi olan sabit klimadır

Soru: kaç metre boru ücretsiz ve neden bu kadar ucuz..spot malımı?
Cevap: Merhaba Efendim, Ürünlerimizin tamamı sıfır,kapalı kutu ve yetkili bayi ürünüdür. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: İki üç katlı yer için uygun olurmu
Cevap: Vestel servisine exper yaptırabilirsiniz

Soru: 1 adet mi var elinizde
Cevap: Merhaba, size kaç adet gereklidir.

Soru: Merhaba; Ürünle ilgili dönüş yapmanızı bekliyorum.
Cevap: Merhaba, sorunuzu detaylandırabilirmisiniz?

Soru: İYİ GÜNLER KLIMA NEZAMAN ELİMİZE GELİR BUNUN DIŞTAA MOTORU VAR BİLDİĞİM KADARI
Cevap: Evet efendim iç ünite ve dış ünite olarak geliyor 1 hafta içerisindede adresinizde olur

Soru: inventermi
Cevap: Merhaba, düzdür efendim.

Soru: ev elektriği ile çalışan bu tarz klimanız mevcut mu? iş yeri için değil evime almak istiyorum da
Cevap: Merhaba, bu konuyu yetkili servisle görüşmeniz daha uygundur.

Soru: iyi günler ben sizden daha önce televizyon almıştım çokta memnun kaldım şimdide normal klima ihtiyacım var kampanyaniz varmı
Cevap: Merhabalar; mevcut kampanyalar için ilanlarımızı incelemenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Kaç volt ile çalısıyor 220 mi 380 mi
Cevap: Merhabalar 144 kw ile çalışıyor efendim İyi günler dileriz.

Soru: Biraz indirim yaparsanız 2 adet alacağız
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün fiyatları ilan sitesindeki gibidir. Saygılarımızla

Soru: MERHABA ÖLÇÜLERİ NEDİR
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün İç Ünite Yükseklik ölçüsü 1870mm, Genişlik ölçüsü 580mm, Derinlik ölçüsü ise 380 mm'dir. Dış Ünite Yükseklik ölçüsü 340mm, Genişlik ölçüsü 950mm, Derinlik ölçüsü ise 1386 mm'dir. Saygılarımızla.

Soru: Merhabalar tek faz la çalışıyor mu
Cevap: Merhabalar; üründe klima teknolojisi adı altında On/Off özelliği bulunmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: ev elektirik le calisrrmi
Cevap: Merhaba, en detaylı bilgi için yetkili servisi aramanızı öneririz efendim. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar efendim köy evinde düşünüyoruz ısıtma ıcın eksı 10 derece de etkılı olurmu teşekkür ederim
Cevap: eksi 10 derecede verim alabileceğinizi düşünmüyorum.

Soru: Merhabalar iki faz ile çalışan var mı elinizde.
Cevap: Merhaba iki faz ile çalışan ürünümüz bulunmuyor. Bilginize

Soru: Kolay gelsin Kaç kW ?
Cevap: Merhaba, Yıllık Isıtma Güç Tüketimi (kWh)144 ve yıllık Soğutma Güç Tüketimi (kWh)144 tüketime sahiptir.

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

St4601 A 46500 Btu Salon Tipi Klima En Uygun Satış Linki