ST-5090 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Alınmaya Değer Mi-

Seyda

Bilgili
ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Şu Anki Fiyat Aralığı 15688.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Detaylı Açıklama

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Skytech ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV ürününü 15688.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Ürün Hakkındaki Yorumlar
15688.0 Tl ye satışta olan ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: Kullanışlı ben memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 12 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Muve Çarşı

Yorum: urun cok guzel begendim ozellikle kumandasi harika kargo saglamdi birsıkınti yasamadim
Tarih: 16 Ekim 2022
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: gayet güzel bukadar kaliteli olacağını düşünmemiştim. ama güzel
İsim: U** K**
Tarih: 01 Şubat 2022

Yorum: güzel fiyat performans ürünü
Tarih: 12 Haziran 2023
Satıcı: Tütüncü AVM

Yorum: Güzel ürün parası na göre çok iyi
İsim: Turan t.
Tarih: 29 Eylül 2022

Yorum: ürün gayet iyi çok güzel tek eksiği Q LED olmaması diyebilirim onunharicinde 10 numara
İsim: S** y**
Tarih: 12 Nisan 2022
Satıcı: Atriko

Yorum: Ürün 5040 olarak geldi, ve ben bunu kurulumdan baya sonra fark ettim.. yazık
İsim: d** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Mart 2022
Satıcı: İdeal Grup Ticaret

Yorum: Ürün elime ulaştı yanlız benim sipariş ettiğim ürün ve kesilmiş faturada yazan St-5090 127 ekran 4k ultra HD uhs webos smart Led TV ama elimeulaşan kutuda yazan webos olmayan model st-5040 USC modeli ayak oyunuyapıyorlar kutuyu açmadım iade edecem ideal grup ticaret kadar berbatbir firma yok almayın sakın farklı düşük ürün gönderiyorlar.
İsim: Mücahit K.
Tarih: 05 Mart 2022
Satıcı: İdeal Grup Ticaret

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Merak Edilen Konular

Soru: yetkili servis var mi
Cevap: Merhaba 2 yıl disbiritör garantimiz vardır servis için skytech ile iletişime geçebilirsiniz

Soru: kumandası sihirli olanmı acaba
Cevap: Merhaba, kumandası akıllı kumandadır. İyi günler.

Soru: Servis nasıl gelecek bilgi alabilir miyim
Cevap: Servisi arayarak çağırabilirsiniz

Soru: 5 g uyumlumu
Cevap: ürün özellikleri teknik özelliklerinde belirtildiği gibidir

Soru: Slm urunde webos sistem varmi bide sesli komut ve mauslu kumanda varmi kurulum nasil olacak
Cevap: skytech servisine sormanız gerekiyor

Soru: YouTube bağlantı var mı
Cevap: Merhaba var efendim

Soru: iyi günler ürün webos demissiniz ama açıklamada android yazıyor birde kurulum ücretli mı oluyor
Cevap: merhaba ; android efendim kurulum ücretsiz bir şekilde skytech yetkili servis tarafından yapılıyor

Soru: Kutusunda duvar aski aparatı mevcut mu birde hdr özelliği varmı yoksa onun muadili başka özelligi mevcut mu uhd gibi
Cevap: Sayın Müşterimiz,Duvar askı aparatı yoktur kutu içerisinde. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: merhaba garanti kaç yıl
Cevap: Merhaba, 2 yıl garantilidir.

Soru: Ürünün 2022 üretim yılı olan elinizde mevcutmu
Cevap: Merhabalar bu ürünler 2022 de başladı üretime

Soru: Bire bir aynı ürün st 5090 gelecek weboslu çerçevesiz olan demi sipariş verecem ama farklı ürün gelmesinden korkuyorum
Cevap: İyi geceler efendim ürün bire bir aynısı gönderilecektir

Soru: iyi günler bu tv webos mu android mi
Cevap: Sayın Müşterimiz, Webos İşletim Sistemi mevcuttur. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: merhaba ürünün aynısı gelicek degilmi 5090 weboslu düşük kalitede ürün gelmez sanirim
Cevap: ürün teknik özelliklerindeki gibidir

Soru: Enerji verimlilik sınıfı nedir?
Cevap: Merhaba Değerli müşterimiz Enerji verimlilik sınıfı yeni standartlara göre G olarak geçmektedir. Sağlıklı günler dileriz

Soru: şifre çözme özelliği var mi örnek tanberg vb.... .
Cevap: Merhaba, hayır

Soru: Merhaba bu cihaz kaç hz.. 50 hz mi yoksa 60 hz mi..
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim

Soru: Ürünün kurulumunu kim yapıyor, kurulum ücretli mi
Cevap: Merhabalar, ücretsiz efendim

Soru: air mause özellikli kumanda var mıdır?
Cevap: Sayın Müşterimiz, Markanın müşteri hizmetlerinden Bilgi almanızı rica ederiz . Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: tv de duvara asmak için aparat varmı veya aparat bağlamak için vida yeri varmı
Cevap: merhaba, asma aparatı ürün üzerinde yok, ama aparat takılabilir, ürün servis kurulumu gerektiriyor,servis tarafından montajı ücretsiz yapılır ama aparat ücreti ekstradan alınır. iyi günler

Soru: Ürün gelince kurulumu nasıl olucak kim yapıcak acaba
Cevap: Değerli müşterimiz ürün tarafınıza teslim olduktan sonra, ürünü açmadan kutu üzerindeki çağrı merkezi numarasını arayarak en yakın yetkili servis tarafından kurulum gerçekleşecektir. Kesinlikle yetkili servis gelmeden kutu açılmayacaktır.

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV Görseller

1_org_zoom.jpg

ST-5090 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Webos Smart LED TV En Uygun Satış Linki