St-5032us 50- 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Alınır Mı-

Ela

Bilgili
St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Bu Ürünü Almalı Mı?
St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Güncel Satış Fiyatı 15499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Kaç Kişi Memnun?

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Detaylı Bilgi

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Skytech St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv ürününü 15499.0 Tl'den Satılmaktadır.

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
15499.0 Tl ye satışta olan St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Ürün güzel ama YouTube girildiği zaman ekran kararıyor.
İsim: **** ****
Tarih: 16 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: indirim butonu

Yorum: ramazan sancar avm adlı satıcıdan 27 ocak 2020 günü bu tv sipariş verdimST-5030US 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yifakat firma bana ST-5040US 50 modelini göndermiş gönderdiği model 2019yılı modeli ve android 7 işlemcili sipariş verdiğim ise android 9işlemcili 2020 model yılı .satıcıyı aradım (ramazan sancar avm yitelefonu yüzümDevamını Oku
Tarih: 31 Ocak 2022
Satıcı: RAMAZAN SANCAR AVM

Yorum: Leş gibi bi tv, netflix sertifikası yokmuş yeni öğrendim ultra hdyayınlasa bile 480 p gibi görünüyor, googledan ise donuyor takılıyorizlenmiyor, renkler canlı değil, görüntü net değil, heba edilen para...
Tarih: 08 Mart 2022
Satıcı: SANCARPARK

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Merak Edilenler

Soru: taksit seçenekleri var mı, varsa taksitli fiyatı değişiyor mu , son olarak paraf Kart var?
Cevap: Merhaba 🙂 trendyol müşteri hizmetleriyle irtibatta geçmeniz gerekiyor.

Soru: Ürünün yanında kumandası var mı
Cevap: Merhaba, ürün üzerinde kumandası mevcuttur

Soru: tv ölçuleri nedir
Cevap: Merhabalar 127 ekran efendim

Soru: Merhaba, hdmi 2.1 girişi mevcut mu acaba televizyonda? Yoksa bütün girişler “2.0” olarak mı mevcut?
Cevap: Sayın Müşterimiz, 3x HDMI girişi mevcuttur. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: Merhaba, hdmi 2.1 girişi var mı acaba?
Cevap: Evet 1 ve 2 hdmi mevcut

Soru: Kırılmaz cam var mı ?
Cevap: İçerisinde bulunmuyor

Soru: YouTube Netflix uygulamaları kullanılıyor mu
Cevap: Sayın Müşterimiz, Uygulama indirebilrisiniz. Saygılarımızla DİJİSEPET

Soru: Sihirli kumanda varmı
Cevap: Merhabalar malesef efendim

Soru: Ürünün detaylı özellikler nedir acaba? Birde işletim sistemi webos mu?
Cevap: Merhaba efendim hayır webos değil.

Soru: iyi günler üründe wifi varmı
Cevap: Merhabalar efendim evet mevcut wifi özelliğimiz

Soru: ekran yansıtma android ful olanimi internetlimi
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim

Soru: Sizinle nasıl iletişime geçebilirim birşey sormam lazım aldıgım tv yle alakalı
Cevap: Buyrun yardımcı olalım

Soru: ürün kurulumu servis mi yapıyor takma üretili mi tşk
Cevap: Kurulumu ücretsiz olarak servis yapıyor efendim

Soru: üründe webos özelliği ve air kumanda var mıdır?
Cevap: bu modelde saydığınız 2 özellik maalesef yok efendm

Soru: Merhaba başka bi sitede aynı televizyonun açıklamasında andiroid yaZıyor acaba farklı mı smart yazması ne demek
Cevap: Smart efendim urun

Soru: ekran yansitma yapilabiliyor mu
Cevap: merhaba programını yüklerseniz olur efendim

Soru: kumandasi var mi
Cevap: Merhabalar yedek parça mevcut değildir üretici firmadan tecil edebilirsiniz

Soru: üründe netfiliks özelliği varmidir
Cevap: Merhabalar ürünümüz için sizi üretici firma tarafından destek almanızı tavsiye ediyoruz. İyi günler dilerim

Soru: merhaba üründe apk dosya indirip kuruluyor mu ve telefondan yansıtma özelliği var mı
Cevap: Merhabalar ekran yansıtma var ama APK dosyadan anlamadım android olduğu için yükleme yapabilirsiniz

Soru: paketleme niz nasıl oluyor acaba ürün herhangi bir şekilde zarar görmeden elime ulaşabilir mi fiyatta yardımcı olabiliyor musunuz
Cevap: ÜRÜN EKSRTA TAHTA KORUMALI GÖNDERİLMEKTEDİR.

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

St-5032us 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Android Smart Led Tv En Uygun Satış Linki