Nihan
Bilgili
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Fiyatına Göre Alınır Mı?
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Şu Anki Satış Fiyatı 52000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Detayları
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Mitsubishi Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 52000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
52000.0 Tl ye satışta olan Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Kaliteli marka, hızlı teslimat teşekkürler
İsim: İ** Ü**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇENKLİMA
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba iç ünite ses desibeli nedir? Sessiz mıdır?
Cevap: 38 desibel
Soru: gaz r32 mi yada nedir acava
Cevap: 410 gaz efendim
Soru: wifi varmı ? uzaktan kontrol...
Cevap: Yok efendim sadece sigma plus serilerde var
Soru: merhaba.heavy mi electric mi bu?
Cevap: Hevy efendim
Soru: rahatsız edici motordan ses geliyor disardan
Cevap: Servisle irtibata geç
Soru: Bu klima r32 gazı ile çalışır mı?
Cevap: r410 gazlı cihazlarımız
Soru: bazı satıcı firmalar yazıyor yıllık tüketimi
Cevap: Bende hesap yok
Soru: Kurulum dahil mi?
Cevap: Evet kurulum dahil
Soru: Kaç m2 alanı soğutuyor
Cevap: 25-28 metrekare
Soru: 18000 Mitsubishi premium serisi kullanıyorum 2adet 12000 lik premium serisi almak istiyorum görselde dış ünite iki farklı ürün gösteriliyor premium serisi olması için hangisi gönderiliyor
Cevap: Srk35zs modeli
Soru: Merhaba. Isıtma derecesi - 15 ile 24 derece arası diye belirtilmiş.. 24 dereceden yukarı ısıtmıyor mu demek bu.
Cevap: Yok efendim -10 dış otmosfwr +50 şerde çalışır
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Görselleri
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Şu Anki Satış Fiyatı 52000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Detayları
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Mitsubishi Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 52000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
52000.0 Tl ye satışta olan Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Kaliteli marka, hızlı teslimat teşekkürler
İsim: İ** Ü**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇENKLİMA
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba iç ünite ses desibeli nedir? Sessiz mıdır?
Cevap: 38 desibel
Soru: gaz r32 mi yada nedir acava
Cevap: 410 gaz efendim
Soru: wifi varmı ? uzaktan kontrol...
Cevap: Yok efendim sadece sigma plus serilerde var
Soru: merhaba.heavy mi electric mi bu?
Cevap: Hevy efendim
Soru: rahatsız edici motordan ses geliyor disardan
Cevap: Servisle irtibata geç
Soru: Bu klima r32 gazı ile çalışır mı?
Cevap: r410 gazlı cihazlarımız
Soru: bazı satıcı firmalar yazıyor yıllık tüketimi
Cevap: Bende hesap yok
Soru: Kurulum dahil mi?
Cevap: Evet kurulum dahil
Soru: Kaç m2 alanı soğutuyor
Cevap: 25-28 metrekare
Soru: 18000 Mitsubishi premium serisi kullanıyorum 2adet 12000 lik premium serisi almak istiyorum görselde dış ünite iki farklı ürün gösteriliyor premium serisi olması için hangisi gönderiliyor
Cevap: Srk35zs modeli
Soru: Merhaba. Isıtma derecesi - 15 ile 24 derece arası diye belirtilmiş.. 24 dereceden yukarı ısıtmıyor mu demek bu.
Cevap: Yok efendim -10 dış otmosfwr +50 şerde çalışır
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Görselleri
Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki
Mitsubishi Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mitsubishi Srk35zs-ws Mıtsubıshı Premium Seri Inverter A++ 12000 Btu Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.