Kubra
Bilgili
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Mevcut Fiyatı 22850.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Detaylı Bilgi
GENEL ÖZELLİKLERKullanım TipiKapasiteTEKNİK ÖZELLİKLERKurutma SistemiKendi Sıcaklığı İleKazan MalzemesiMultitablet FonksiyonuDiğer ÖzelliklerAkıllı Dozaj Sistemi (dosageAssist)Ekstra DurulamaBLDC Motor teknolojisiHome ConnectWi-Fİ Bağlantısı10 Yıl Paslanmazlık GarantisiGÖSTERGELERKalan Süre GöstergesiPROGRAMLARProgramlarProgram SayısıProgram SeçimiElektronikEko Program SüresiÖn YıkamaYıkama ErtelemeMaksimum ErtelemePERFORMANSYıllık Enerji Tüketimi (100 yıkama)84 kWhEnerji Sınıfı (A-G)DSu Tüketimi9.5 ltSes Seviyesi48 dBSEPETLERAyarlanabilir Üst SepetYüklü AyarlanabilirÇatal Bıçak Sepeti3. Sepet (Çatal/Bıçak)YokSepet ÖzellikleriTASARIMRenkYükseklik845 mmGenişlik600 mmDerinlik600 mmAğırlık44.6 kgEMNİYETCam&Bardak KorumaSu Taşma EmniyetiÇocuk Kilidi
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 22850.0 Tl'den Satılmaktadır.
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullananlar
22850.0 Tl ye satışta olan Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: süper makine
İsim: G** k**
Tarih: 17 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Ve sepetleri kaç yıl garantiye giriyor
Cevap: 3 Yıl garantili
Soru: kurutma işlemini nasıl yapıyor. Özel kurutma sistemi var mı?
Cevap: standart özel programı yok efendim
Soru: Merhaba ben şimdi bu makineyi alsam garantisini manisada ki servis başlatır mı yani kurulumunu bizim buradaki servisler mi yapacak nasıl olacak bilgilendirirmisiniz beni
Cevap: manisa da bulunan servis kurulum ve garanti süreciyle ilgilenecektir.
Soru: Wi-fi varmı?
Cevap: Evet efendim mevcut
Soru: aynı ürünün beyazı varmi
Cevap: Maalesef efendim stok tükendi
Soru: dijital ekranmı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar. Bulaşıklar yıkanırken kalan süreyi gösteriyormu acaba
Cevap: Merhaba , evet efendim gösteritor kalan süreyi
Soru: merhaba eski adıyla enerji sinifi nedir
Cevap: Merhaba , A+ oluyor eski enerji etiketlerinde
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz paketleme sağlam yapiliyormu
Cevap: Merhabalar horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz kapalı kutu ambalaj olarak geliyor
Soru: kurulumunu istiyorum kardı sizmi açtıracaksınız yoksa ben mi açtırayım
Cevap: Merhaba isim soyisim nedir
Soru: Merhaba taban ı Çelik mi plastik mi
Cevap: Merhaba,taban çelikdir.
Soru: Merhaba üretim yeri neresi
Cevap: Merhaba,üretim yerini bilmiyoruz efendim.
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Mevcut Fiyatı 22850.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Detaylı Bilgi
GENEL ÖZELLİKLERKullanım TipiKapasiteTEKNİK ÖZELLİKLERKurutma SistemiKendi Sıcaklığı İleKazan MalzemesiMultitablet FonksiyonuDiğer ÖzelliklerAkıllı Dozaj Sistemi (dosageAssist)Ekstra DurulamaBLDC Motor teknolojisiHome ConnectWi-Fİ Bağlantısı10 Yıl Paslanmazlık GarantisiGÖSTERGELERKalan Süre GöstergesiPROGRAMLARProgramlarProgram SayısıProgram SeçimiElektronikEko Program SüresiÖn YıkamaYıkama ErtelemeMaksimum ErtelemePERFORMANSYıllık Enerji Tüketimi (100 yıkama)84 kWhEnerji Sınıfı (A-G)DSu Tüketimi9.5 ltSes Seviyesi48 dBSEPETLERAyarlanabilir Üst SepetYüklü AyarlanabilirÇatal Bıçak Sepeti3. Sepet (Çatal/Bıçak)YokSepet ÖzellikleriTASARIMRenkYükseklik845 mmGenişlik600 mmDerinlik600 mmAğırlık44.6 kgEMNİYETCam&Bardak KorumaSu Taşma EmniyetiÇocuk Kilidi
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 22850.0 Tl'den Satılmaktadır.
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullananlar
22850.0 Tl ye satışta olan Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: süper makine
İsim: G** k**
Tarih: 17 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Ve sepetleri kaç yıl garantiye giriyor
Cevap: 3 Yıl garantili
Soru: kurutma işlemini nasıl yapıyor. Özel kurutma sistemi var mı?
Cevap: standart özel programı yok efendim
Soru: Merhaba ben şimdi bu makineyi alsam garantisini manisada ki servis başlatır mı yani kurulumunu bizim buradaki servisler mi yapacak nasıl olacak bilgilendirirmisiniz beni
Cevap: manisa da bulunan servis kurulum ve garanti süreciyle ilgilenecektir.
Soru: Wi-fi varmı?
Cevap: Evet efendim mevcut
Soru: aynı ürünün beyazı varmi
Cevap: Maalesef efendim stok tükendi
Soru: dijital ekranmı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar. Bulaşıklar yıkanırken kalan süreyi gösteriyormu acaba
Cevap: Merhaba , evet efendim gösteritor kalan süreyi
Soru: merhaba eski adıyla enerji sinifi nedir
Cevap: Merhaba , A+ oluyor eski enerji etiketlerinde
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz paketleme sağlam yapiliyormu
Cevap: Merhabalar horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz kapalı kutu ambalaj olarak geliyor
Soru: kurulumunu istiyorum kardı sizmi açtıracaksınız yoksa ben mi açtırayım
Cevap: Merhaba isim soyisim nedir
Soru: Merhaba taban ı Çelik mi plastik mi
Cevap: Merhaba,taban çelikdir.
Soru: Merhaba üretim yeri neresi
Cevap: Merhaba,üretim yerini bilmiyoruz efendim.
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri
Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
Siemens Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Siemens Sn23ıı62kt 6 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.