Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur-

Merve

Bilgili
Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Mevcut Fiyatı 19500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Memnun?

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürün Detayları

_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 19500.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
19500.0 Tl ye satışta olan Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Markayi anlatmaya gerek yok
İsim: İ** T**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Argos Elektronik

Yorum: çok beğendik
İsim: a** d**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Gayet sağlam iyi performans teşekkür ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: Kargolama hızlıydı sağlam geldi.
İsim: C** Ş**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: Yeditepe Teknoloji

Yorum: Piyasaya göre gayet uygun bir fiyatta bir ürün. Henüz 2 kere kullandımşimdilik yıkaması falan güzel.
İsim: N** K**
Tarih: 21 Eylül 2023

Yorum: memnunum marka ve kalite belli satıcı firma teslim ve kurulum içinirtibata geçiyorlar ve hızlı bir şekilde teslim edip kurulum sağlanıyorsatıcının servisi ve hizmetinden çok memnun kaldım teşekkür ederim
İsim: İ** S** Ö**
Tarih: 04 Şubat 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: Ürün geldi ama heryeri vuruk kırık darbeli bir şekilde geldiservisten gelen arkadaşlar tutanak tuttu tekrar sarıp gönderdikama ne olur sonuç bilmiyorum....
İsim: Y** Y**
Tarih: 07 Eylül 2023

Yorum: 0 OLSA SIFIR VERİRDİM. SAKIN ALMAYIN. SADECE PARA TUZAĞI SERVİS İŞİ.ESKİSİNİ SÖKMEK İÇİN 295 TL YENİSİNİ TAKMAK İÇİN HORTUM SATMALARIGEREKİYORMUŞ 600 TL TEZGAHIN ÜSTÜNDE OCAK OLMASIN MIŞ . TAKTIRMADIM.ÇÖZÜM BULUNMAZSA İADE EDECEĞİM.
İsim: A** K**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: Buybuy

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: E 24 hatası nedir
Cevap: cihaz içideki su boşaltılmadığı anlamına gelir

Soru: Kaç günde gelir tahminen aydına gelecek
Cevap: Ortalama 4 5 gun

Soru: İyi akşamlar iç haznesi plastik mi acaba
Cevap: İçi komple çelik efendim

Soru: Cihazları direkt kullanmayacağım garantisi hemen başlıyor mu yoksa kurulum yapıldığı zaman mı başlıyor?
Cevap: Merhabalar, Kurulum yaptıktan sonra garanti başlar. Ancak Kurulum içinde Her markanın kendine özel kurulum süresi vardır. Kurulum süresi için markanın müşteri hizmetleri ile görüşmenizi tasfiye ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün hangi yıl üretimi?
Cevap: merhaba ,ürün güncel üründür , fabrika çıkışlı olduğu için makina depoda olduğundan 2021 ya da 2022 arasındadır

Soru: yeniden değerleme ürünümü
Cevap: Hayır efendim kapalı kutulu sıfır üründür

Soru: Merhaba su tüketimi ve enerji sınıfını öğrenebilir miyim??
Cevap: Enerji tüketimi eski tabir ile A+ Yeni tabir ile F yılda 102 kW enerji tüketiyor su 12 LT 52 dB dir.

Soru: d sınıfı enerji tüketimi,eskisine göre neye denktir
Cevap: Merhaba Eskiden A+ idi

Soru: merhaba,makinanin programlarinin yalnizca calisma dakikalarini öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim ayrıntılı bilgi için sizi Siemens müşteri hizmetlerine yönlendirebiliriz (ürünün adı/kodu ile müşteri hizmetlerini ararsanız size ayrıntılı bilgi verirler). İyi günler dileriz.

Soru: asansör sistem var mı
Cevap: Evet var efendim

Soru: Merhaba hangi lojistikle çalışıyorsunuz. Evin içine kadar taşıyorlarmı
Cevap: Horoz veya ceva lojistik ile katınıza ve kapınıza kadar garantili getiriliyor efendim.

Soru: Ürün taban kısmı plastik mi çelik mi
Cevap: Merhabalar efendim ürün tabanı 10 yıl paslanmaz çelik garantisi vardır

Soru: Merhaba! , variospeed özelliği var mı?
Cevap: Merhabalar efendim 44 dk ve 59 dk kısa programlar vardır ayrıca 1/2 tuşuna bastığınızda uzun programlarda süreyi düşürebilir siniz

Soru: Merhaba, paneli dahil her yeri beyaz olan bunun gibi bulaşık makinelerinde çatal kaşık koyma yeri üstte olan modeller var mı? Sepetsiz olanlardan istiyorum fakat o modelin tuşları siyah
Cevap: Maalesef komple beyazi yok efendim

Soru: mrb wifi varmi , catal kasik sepeti hareket ediyormu ?
Cevap: Merhaba, wifi özelliği mevcut değildir. Çatal kaşık bölmesi için sabit alan mevcuttur.

Soru: banka kartına taksit oluyormu
Cevap: Oluyor elbette

Soru: sn234w01dt 4 program bu modeli düşünüyoruz bu model mi yoksa başka bir model mi önerirsiniz. sn234w01 üretim yılı nedir. 2022 üretim yılı istiyorum mümkün mü
Cevap: 01 kodlu olanlar en son üretimdir. En fazla satan modeldir.

Soru: Ürün d sınıfı değil mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün D enerji sınıfındadır. Saygılarımızla

Soru: Merhaba nerede üretilmiş bu ürün
Cevap: Merhaba alman markasıdır ama üretim yerini bilmiyoruz

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Sn234w01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki