SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Alınır Mı-

Gulfem

Bilgili
SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 20950.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 20950.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
20950.0 Tl ye satışta olan SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Çok temiz ve güzel yıkıyor
İsim: R** n** B**
Tarih: 04 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAYİDENUYGUN

Yorum: güzel ürün 10 numara
İsim: H** Ö**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: BAYİDENUYGUN-

Yorum: Cok memnun kaldık tafsiye ederim
İsim: Ş** A**
Tarih: 05 Eylül 2022

Yorum: çok memnun kaldım , evimdeki diğer Bosch marka ürünlerde olduğu gibi,satıcıya ve markaya teşekkür ediyorum, ve herkese tavsiye ediyorum.suna Özdıraz
İsim: S** Ö**
Tarih: 07 Aralık 2021

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Merhabalar şu an üretimde var mı stok durumu nasıl ?bi de 50t ile arasındaki fark ne
Cevap: Merhaba,ürün,stoklarımızda mevcutdur,bu ürün 6 programlıdır,50 T olan ürün ,5 programlıdır.Üretimdeki maliyet yüksekliği nedeniyle,Wi-fi olan tüm modeller,geçici olarak üretilmemektedir.Üretimi başladığında,fiyatı çok daha yüksek olacaktır.Bilginize sunarım

Soru: kolay gelsin wifi özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba,ürünün Wi-Fi özelliği vardır.Bilginize sunarım

Soru: kaşıklık üst rafta mı acaba
Cevap: Merhaba,bu üründe ,kaşıklık alt raftadır.Stoklarımızda,kaşıklığı üst rafta olan SGS4IMW60T modelidir,inceleyebilirsiniz.Bilginize sunarım

Soru: merhaba ürünü almak istiyorum ama 6 taksit seçeneği gözükmüyor hızlı dönerseniz sevinirim
Cevap: Merhaba,kredi kartı ve taksitlendirmeyi Trendyol belirliyor.Bilginize sunarım

Soru: Merhaba ürünün Wi-Fi özelliği var mı
Cevap: Evet, var.

Soru: Merhaba ürünün kaşık çatal için olan üst sepeti var mı ?
Cevap: Merhaba, bu modelde çatal-kaşık sepeti alt kısımdadır.

Soru: çatal bıçak sepeti alt sepette midir
Cevap: Merhaba, ürün detaylı özellikleri için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Soru: Merhaba resmî distribütör garantili demek, Bosch garantisi dışındamı tam anlamadım bilgilendirirmisiniz. İyi çalışmalar
Cevap: Merhaba,ürün,Bosch yetkili servis tarafından,kurulumu ücretsiz yapılır.Garantisi kurulum yapıldığı gün başlar, 3 yıldır.Bilginize sunarım

Soru: On yüzü cam mı acaba
Cevap: Merhaba, ürünün ön yüzü cam değildir. Bilgilerinize sunarım.

Soru: asansörlü mu çekmeceleri
Cevap: Merhaba, Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

SMS4IKW60T 6 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki