Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Gulcan

Bilgili
Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Şu Andaki Değeri 29199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi ürününü 29199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
29199.0 Tl ye satışta olan Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Çok teşekkür ederim. Kargo da sorunsuz geldi.
İsim: N** A**
Tarih: 07 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Fiyat çok Uygun’a aldım tertemiz yapıyor
İsim: E** E** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Ağustos 2024
Satıcı: YTM GRUP

Yorum: Bosch kalitesi!
İsim: B** C** Ç**
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Paketli lojistik teslimatı gayet sağlam geldi ürünü sorunsuz servistarafından montaj sonrası kullandık home connect ile uyumlu gayet şık tasarımlı
İsim: M** T**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Mükemmel çok sevdik
İsim: S** c** A**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: boş kalitesi çok güzel görseli de çok güzel dışarı göre Fiyatı çok daha uygun
İsim: C** Ö** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ağustos 2024
Satıcı: Aslanbey DTM

Yorum: ürünü kurduk ama bir parçası yamuk gelmis iletişime gecebilir misiniztemin edilmesini istiyorm
İsim: y** a**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.

Yorum: Ürün geldiğinde içi ıslaktı acaba deneme amaçlı mı çalıştırıyorsunuzöğrenebilirmiyim? Bunun dışında dış görüntüsünde herhangi problem yoktuzaten şimdi kullanmayacağım 1 sene içinde kurup kullanacağım
İsim: M** M** S**
Tarih: 07 Nisan 2024
Satıcı: ÇİÇEKLER DTM

Yorum: Satıcı çok ilgiliydi bayiyi aradığımda hemen ilgilendiler çok memnunkaldım çok teşekkür ederim harika ürün 🌸
İsim: K** A**
Tarih: 15 Eylül 2023
Satıcı: Türker Home Dtm

Yorum: Ürünü alırken 2 yıl ek garanti yaptırdım, toplam 5 yıl garanti olmasılazımdı ama bana verilen garanti belgesinde 3 yıl yazıyor neden.
İsim: M** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Satıcı: Alicandanal

Yorum: Ürünü bu gün kurmak nasip oldu ama bütün hevesimiz kırıldı kutuyu serviselemanı açtığında üst kapağın kırık olduğunu gördük şimdi teslimalırken kontrol etseydin diyile bilir ama bu seferde garanti kapsamınagirmez diye kurcalamadık geri göndermek süreciyle uğraşmamakİhtiyacımızda olduğu için kurulumu yaptırdık .
İsim: Mutlu C.
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: Ürün güzel daha kurmadım yalnız horoz lojistik firması hiç iy değildiadam manayı yerden sürükleyerek getirdi paketi açıp bakmadık inşallah sağlamdır
İsim: Barış M.
Tarih: 15 Kasım 2023

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: kaşıklık var mı altta
Cevap: Maalesef efendim

Soru: Merhaba çatal bıçak kısmı için ayrı fıskiye var mı 3 fıskiye mi var makinede
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: A sınıfı mı ?
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: merhaba 60t... 62t ... arasındaki fark nedir acaba
Cevap: En temel fark elektrik tüketimi efendim, onun dışında büyük ölçüde aynı

Soru: wifi varmi
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÖNCELİKLE BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ÜRÜNMÜZDE WİFİ ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR

Soru: Bunun beyazı varmı bu makine yeni ürünmü yoksa eski serimi
Cevap: Merhaba yeni ürün beyazı da mevcuttur

Soru: peki yikama bittiginde kapak buhar cikisi icin kendiliginden aciliyor mu?
Cevap: Açılıyor efendim

Soru: merhaba kapagi yikama bitince otomatik açılıyor mu?yikama esnasinda icine bulasik koyunca bastan mi sureyi baslatiyor?
Cevap: Merhaba baştan başlamaz, kapak açılır efendim home connect ile telefonunuzdan da takip edebilirsiniz

Soru: İç kısmında ki düğmeleri dokunmatiği sudan zarar görüyor mu
Cevap: MERHABALAR EFENDİM İÇ KISIMDAKİ TUŞLAR DOKUNMATİK DEĞİL TUŞLUDUR. SU HİÇ BİR ŞEKİLDE TUŞLARA TEMAS ETMEMEKTEDİR

Soru: merhabalar yeni ambalajı açılmamış ürünün altindan az miktarda su akması normal mi
Cevap: Merhaba, bu durum normaldir. Fabrika çıkışında bulaşık makineleri test amacıyla çalıştırılırlar. Bu sebepten içinde veya borularında bir miktar su kalması normaldir.

Soru: kendini temizleyen filtre hangi modelde var
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: Merhaba, ürünü alıp 1 sene sonra kullanmaya başlayacağım garantiyi kurulumda mı yapıyorsunuz? Yoksa gelir gelmez başlıyor mu?
Cevap: Merhaba ürün garantisi montajdan itibaren başlıyor efendim

Soru: merhaba gri rengi çıktı sizde mevcut mu
Cevap: Maalese henüz stoklarımızda yoktur.

Soru: Ürün serie6 değil mi?

Soru: 60t olan daha azmı elektirik yakıyor
Cevap: MERHABALAR EFENDİM İKİ ÜRÜNDE D SINIFI ENERJİ SINIFINA AİTTİR. 62T 14 KİŞİLİK 60T 13KİŞİLİKTİR.

Soru: Bu ürünü Azerbeycana gondere bilirsiz? 🤔
Cevap: Merhabalar maalesef gonremiyoruz

Soru: Merhaba kapı siyah cam, doğru mu?
Cevap: Merhaba, cam değildir. cam görünümlü mika malzemeden yapılmıştır.

Soru: Merhabalar gri cam modeli var mı elinizde
Cevap: Hayır sadece siyah ve beyaz modelleri var.

Soru: Merhaba ürünün kullanımı nasıl oluyor
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: Merhaba ankastre yerine olur mu bu? Standart boy mu
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ANNKASTRE BULAŞIK MAKİNESİ YERİNE UYGUN DEĞİLDİR

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Sms4hmb62t 6 Programlı Siyah Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki