Selin
Bilgili
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Güncel Fiyatı 49399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Teknik Açıklamalar
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Ürününün Satıcısı, Sharp Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. ürününü 49399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Kullanıcı Değerlendirmeleri
49399.0 Tl ye satışta olan Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Çok güzel bir dolap. Bu markanın dolabını görümcem uzun yıllardırkullandığı için tereddüt etmeden aldım pişman değilim. Çok işimi gördü
İsim: B** Ş**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Çok güzel ve kaliteli bir ürün. İklimsa teslim edildiği gün hemen kurdu.Kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: haydiAL
Yorum: ürün kaliteli ve kullanışlı iklimsa garantili
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Nasıl bir oyuna geldim..? Ürünü bina girişine bıraktılar, servisdaşrenize çıkaracak dediler gittiller. servis arıyorum; İKLİM SAolmadığı söyleniyor; SHARP yetkili servisi arıyorum " bizbakmıyoruz VESTEL' İ arayın" deniyor.!!

GÜVENİLİR FİRMA DİYESİZİ TERCİH ETMİŞTİM..!

Çabuk bir çözüm bulun ALLAH RIZASIİÇİN
RAHATSIZIM, İYİ DEĞİLİM

İsim: Ş** B**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: S** D**
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Merak Edilenler Neler?
Soru: Buzdolabının buz yapma özelliği var mı
Cevap: Evet mevcuttur.
Soru: merhaba renk yeşil diye yazıyor gri olarak resimde görülüyor
Cevap: Merhaba, renk gri
Soru: Merhaba, Genişlik 795mm diyor. 830mm geniş bir yerde kapıların açılmasında bir sorun yaşar mıyım?
Cevap: GxYxD 820x1,870x740 (mm) GENİŞLİĞİ B U ŞEKİLDEDİR SIKINTI OLMAYACAKTIR.
Soru: servis her ilde varmı kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhaba, kurulmu İklimsa yapmaktadır.
Soru: Görselde buz yapma yerini göremedim. Nereden buz yapıyor bilgi verir misiniz
Cevap: Merhabalar buzmatik fonksiyonu mevcut değildir. Sadece dondurucu bölümünden buz yapmak için kalıp yeri mevcuttur. iyi günler dileriz
Soru: merhaba bu modelin beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba bu model mevcuttur
Soru: merhaba, ürün inox mu?renk yeşil yazıyor ama!
Cevap: Merhaba inox dur.
Soru: buzdolabını getiren firmami kuruyor
Cevap: Merhaba, iklim sa garantilidir.
Soru: Merhaba teknikte 80 cm girilmiş, derinlik 70 genişlik 80 boy 190 yerim uygun mu?
Cevap: Net Kapasite/ Toplam 421 Lt Net Kapasite/ Soğutucu 271 Lt Net Kapasite/ Dondurucu 150 Lt Boyutlar/ Yükseklik 1800 mm Boyutlar/ Genişlik 795 mm Boyutlar/ Derinlik 700 mm
Soru: Merhaba dolabın eni boyu nedir
Cevap: Değerli müşterimiz yükseklik 1800 mm genişlik 795 mm derinlik 700 mm dir. Teşekkürler
Soru: Merhabalar mağazanı var mı bar ise nerde bu buzdolabını görerek almak istiyoruz
Cevap: Merhaba Adana dan gönderim yapmaktayız. Ürünler sıfır kapalı kutudur. Depodan gönderim yapıyoruz
Soru: iyi aksamlar uretim yeri neresi ?
Cevap: Merhaba, Japon teknolojisine sahiptir.
Soru: Peki motor kaç yıl garantisi var
Cevap: Merhaba garantisi 3 yıldır
Soru: Bodrumda kurulumu kim yapıyor? Iklimsa servisi yok sanırım? Yardımcı olur musunuz
Cevap: İklimsa servisi yapmaktadır. Numarası 0 850 222 55 46 dır aramanız yeterlidir
Soru: bı sorun olduğunda servis yada yedek parça buluna biliyomu
Cevap: Merhabalar, ürünümüz İklimsa Türkiye garantisi altındadır. Sabancı Grubu distribitördür. Yedek parça ve servis konusunda asla bir problem çekmezsiniz. Saygılarımızla,
Soru: merhaba efendim ürünün üretimi Kore mi yoksa çin mi,teşekkür ederim

Cevap: Merhaba, Japonyadır.
Soru: Merhaba bizim yerimiz 81 santim sıkıntı yaşarmıyız?
Cevap: Merhaba hayır yaşamazsınız
Soru: rengini öğrene bilirmiyim açıklamasında gri diye geçiyor diğer açıklamasında renk yeşil yazmakta
Cevap: Merhabalar silver yani gri renktedir. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba ürün stokta var mı?Satın alırsak gönderecek misiniz?
Cevap: Merhabalar, ürün stoklarımızda sıfır ve kapalı kutu olarak mevcut. Teknosa’nın deposundan Mars ya da Horoz Lojistik ile gönderiliyor. Ürünümüz Teknosa garantisindedir. Saygılarımızla,
Soru: Bu üründe WiFi özelliği var mı
Cevap: Merhaba wifi bulunmamaktadır
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Detay Resimler
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Güncel Fiyatı 49399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Teknik Açıklamalar
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Ürününün Satıcısı, Sharp Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. ürününü 49399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Kullanıcı Değerlendirmeleri
49399.0 Tl ye satışta olan Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Çok güzel bir dolap. Bu markanın dolabını görümcem uzun yıllardırkullandığı için tereddüt etmeden aldım pişman değilim. Çok işimi gördü
İsim: B** Ş**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Çok güzel ve kaliteli bir ürün. İklimsa teslim edildiği gün hemen kurdu.Kesinlikle tavsiye ederim.
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: ürün kaliteli ve kullanışlı iklimsa garantili
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Nasıl bir oyuna geldim..? Ürünü bina girişine bıraktılar, servisdaşrenize çıkaracak dediler gittiller. servis arıyorum; İKLİM SAolmadığı söyleniyor; SHARP yetkili servisi arıyorum " bizbakmıyoruz VESTEL' İ arayın" deniyor.!!
İsim: Ş** B**
Yorum: Güzel ürün
İsim: S** D**
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Merak Edilenler Neler?
Soru: Buzdolabının buz yapma özelliği var mı
Cevap: Evet mevcuttur.
Soru: merhaba renk yeşil diye yazıyor gri olarak resimde görülüyor
Cevap: Merhaba, renk gri
Soru: Merhaba, Genişlik 795mm diyor. 830mm geniş bir yerde kapıların açılmasında bir sorun yaşar mıyım?
Cevap: GxYxD 820x1,870x740 (mm) GENİŞLİĞİ B U ŞEKİLDEDİR SIKINTI OLMAYACAKTIR.
Soru: servis her ilde varmı kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhaba, kurulmu İklimsa yapmaktadır.
Soru: Görselde buz yapma yerini göremedim. Nereden buz yapıyor bilgi verir misiniz
Cevap: Merhabalar buzmatik fonksiyonu mevcut değildir. Sadece dondurucu bölümünden buz yapmak için kalıp yeri mevcuttur. iyi günler dileriz
Soru: merhaba bu modelin beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba bu model mevcuttur
Soru: merhaba, ürün inox mu?renk yeşil yazıyor ama!
Cevap: Merhaba inox dur.
Soru: buzdolabını getiren firmami kuruyor
Cevap: Merhaba, iklim sa garantilidir.
Soru: Merhaba teknikte 80 cm girilmiş, derinlik 70 genişlik 80 boy 190 yerim uygun mu?
Cevap: Net Kapasite/ Toplam 421 Lt Net Kapasite/ Soğutucu 271 Lt Net Kapasite/ Dondurucu 150 Lt Boyutlar/ Yükseklik 1800 mm Boyutlar/ Genişlik 795 mm Boyutlar/ Derinlik 700 mm
Soru: Merhaba dolabın eni boyu nedir
Cevap: Değerli müşterimiz yükseklik 1800 mm genişlik 795 mm derinlik 700 mm dir. Teşekkürler
Soru: Merhabalar mağazanı var mı bar ise nerde bu buzdolabını görerek almak istiyoruz
Cevap: Merhaba Adana dan gönderim yapmaktayız. Ürünler sıfır kapalı kutudur. Depodan gönderim yapıyoruz
Soru: iyi aksamlar uretim yeri neresi ?
Cevap: Merhaba, Japon teknolojisine sahiptir.
Soru: Peki motor kaç yıl garantisi var
Cevap: Merhaba garantisi 3 yıldır
Soru: Bodrumda kurulumu kim yapıyor? Iklimsa servisi yok sanırım? Yardımcı olur musunuz
Cevap: İklimsa servisi yapmaktadır. Numarası 0 850 222 55 46 dır aramanız yeterlidir
Soru: bı sorun olduğunda servis yada yedek parça buluna biliyomu
Cevap: Merhabalar, ürünümüz İklimsa Türkiye garantisi altındadır. Sabancı Grubu distribitördür. Yedek parça ve servis konusunda asla bir problem çekmezsiniz. Saygılarımızla,
Soru: merhaba efendim ürünün üretimi Kore mi yoksa çin mi,teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, Japonyadır.
Soru: Merhaba bizim yerimiz 81 santim sıkıntı yaşarmıyız?
Cevap: Merhaba hayır yaşamazsınız
Soru: rengini öğrene bilirmiyim açıklamasında gri diye geçiyor diğer açıklamasında renk yeşil yazmakta
Cevap: Merhabalar silver yani gri renktedir. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba ürün stokta var mı?Satın alırsak gönderecek misiniz?
Cevap: Merhabalar, ürün stoklarımızda sıfır ve kapalı kutu olarak mevcut. Teknosa’nın deposundan Mars ya da Horoz Lojistik ile gönderiliyor. Ürünümüz Teknosa garantisindedir. Saygılarımızla,
Soru: Bu üründe WiFi özelliği var mı
Cevap: Merhaba wifi bulunmamaktadır
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Detay Resimler
Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. En Uygun Satış Linki
Sharp Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sharp Sj-md580m-sl 4 Kapılı Nofrost Gardırop Buzdolabı 421 Lt. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.