Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Inci

Bilgili
Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Ürün Alınmaya Değer Mi?
Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Şimdiki Fiyatı Ile 489.9 Tl'den Satılmaktadır.

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Alanlar Memnun Mu?

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Hakkında yaklaşık 837 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Teknik Açıklamalar

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Ürününün Satıcısı, COMBİNE MİCHAİL Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon ürününü 489.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Kullananlar
489.9 Tl ye satışta olan Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
837 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Çok süper ama daha küçük bir beden de alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 27 Mart 2024
Beden: Boy:160cm
Satıcı: COMBINE MICHAIL

Yorum: Eşime aldım bayıldık gerçekten kumaşı çok kaliteli ve yokmuş gibi çok rahat dedi eşim duruşuda çok güzell boy 178 kilo 64 s beden aldık biz çok güzel durdu
İsim: Sedef Ç.
Tarih: 25 Mart 2024
Beden: Boy:167cm

Yorum: 1.83 74 kilo M beden aldım gayet güzel oldu fp ürünü bu fiyata bu kalite kâfi.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Beden: Beden:M

Yorum: güzel ama 1 beden küçük alın
Tarih: 11 Nisan 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Çok gözel pantalon.Abime aldım.Cok gözel yakışdıBen aldım məmnun kaldım. Herkese tövsiye ederim.Saygılar
İsim: S** H**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Tam yazlık çok güzel
İsim: Y** G**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: 1.80 boy 83 kilo L beden tam uygun oldu bol model zaten kaliteli güzel ürün
İsim: B** Ö**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Beden: Beden:L

Yorum: 130 KG 1.92 Yim 3XL aldım çok çok iyi oldu. Güzel ürün. Siyahından 3 adet daha alacağım. Güzel bir camel rengi olsa süper olurdu.
İsim: H** s** T**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Beden: Beden:3XL

Yorum: Ürün kumaşı çok ferah tam yazlık bir pantolon. Teşekkür ederim. Bir kaç tane daha sipariş vereceğim. Önerilerinden bir beden küçük alabilirsiniz.
Tarih: 19 Mayıs 2024

Yorum: Esime aldim cok begendi, severek giyiyor. Normalde L giyiyor, yanlislikla M beden gönderilmis ama iyi ki de öyle olmus cünkü M tam oldu. 185 boy 85 kilo. Baska renklerini de siparis verdik.
İsim: Ç** A**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: çok salaş bir beden küçük alin
İsim: N** G**
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: Tam oldu kardeşime
İsim: H** B**
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: Gönül rahatlığıyla Tam bedeninizi alabilirsiniz Mükemmel bi ürün aşırı rahat diğer renklerine bakmaya geldim hemen ulaştı elime güvenilir satıcı
İsim: İ** Y**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Beden: Boy:173cm

Yorum: Fiyatına göre mükemmel teşekkürler bedenler bire bir oluyor ..
İsim: Yaşar K.
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Boy:177cm

Yorum: Güzel kumaş kendi bedeninizi alabilirsiniz
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Boy:174cm
Satıcı: COMBINE

Yorum: tam kalıp beğendim
İsim: Z** G**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Beden: Boy:168cm

Yorum: bedeniniziden bir numara küçük almanızı tavsiye ederim.
İsim: h** k**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Ürün güzel fakat bedeni büyük geldi mecbur iade etmek zorundayım
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: göründüğü gibi aynı bedeninizi alin ama
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: babama m beden aldim boyu ve kalibi cok iyi geldi ayni fotodaki gibi kumasida tam yazlik
Tarih: 16 Haziran 2024

Yorum: rengi güzel fiyat performans teşekkürler tavsiye ederim
İsim: K** Y**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: İnce,rahat bir keten .Bol geliyor ,bilginiz olsun
İsim: S** Y**

Yorum: 3 pantolon istedim 3 de birbirinden alakasız 👎
İsim: V** G**

Yorum: beyendim kumaşı çok güzel
İsim: S** Y**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: daha ucuzlari varken sizi tercih ettim hatamı yaptım bu şekilde ürün yollanır mi siz müşteriye bu sekildemi değer veriyorsunuz
İsim: C** O**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Ürün çok güzel
İsim: M** c** Ç**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Boy:174cm

Yorum: bu tarz şeyleri seviyorsanız yerine şalvar almanızı tavsiye ederim hiçbir farkı yok çünkü
İsim: F** Y**

Yorum: kalitesi güzel geldi eşim için aldim
İsim: Z** D**

Yorum: çok güzel pantolon bedeninizi alın
İsim: N** Y**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: güncelleme kumaşı hemen tüylendi paçası yırtık geldi zamanım olmadığı için de iade ile uğraşamıyorum
İsim: m** ç**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Ürüne İlişkin Sorular

Soru: 176 boy kilo 55 hangi beden uygun olur
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, S beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. COMBINE MICHAIL.

Soru: 178 boy 70 kilo hangi beden olur acaba?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, M beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: 185 boy 90 kilo hangi beden uygundur acaba
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, XL beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: 1 78 boy 65 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. COMBINE MICHAIL.

Soru: Boy 172, 63 kilo kaç beden olacak?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, M beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: ??????????
Cevap: ..NNNJJJJJJJJ

Soru: 1.87 boy 87 kg hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, XL beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar efendim boy 174 kilo 118 kg 2xl beden uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba efendim. Belirttiğiniz ölçülere göre maalesef stoklarımızda ürün bulunmamaktadır.

Soru: merhaba boy 175. kilo 93

Soru: 175 boy , 85 kilo hangi beden almalıyım?
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 175 boy 71 kilo hangi beden önerirsiniz

Soru: 164 boy 52 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, S beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: 180 boy 70 kilo kaç beden uygundur acaba

Soru: 168 75 kilo

Soru: boy 1.67 kilo 112 ne beden olur tşk
Cevap: Efendim en büyük 3xl vardır elimizde olursa o beden olacaktır

Soru: Boy 1.87 kilo 70 ?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: boy 178 ,kilo96 kaç beden olur
Cevap: 3 xl uygundur efendim

Soru: 180 boy 70 kilo
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, L beden tercih edebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: Boy 1.66 kilo 70 civarı hangi beden olur

Soru: 178 boy 80 kilo bacaklarım kalın, hangi beden almalıyım?

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Siyah Renk Erkek Yazlık Keten Karışımı Relaxed Pantolon En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Siyah Renk Erkek Yazlık 329,90 TL ile mevcuttur.
Siyah Renk Erkek Yazlık 1023 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Siyah Renk Erkek Yazlık alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Popüler Siyah Renk Erkek Yazlık teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, üst düzey ve yorum dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Siyah Renk Erkek Yazlık gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Siyah Renk Erkek Yazlık 329,90 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Siyah Renk Erkek Yazlık kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.