MaviDeniz77
Bilgili
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Şu Anki Satış Fiyatı 1289.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Ürün Özellikleri
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Ürününün Satıcısı, Vince Camuto Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA ürününü 1289.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Yorum Ve Değerlendirmeler
1289.99 Tl ye satışta olan Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Cok şık bir ayakkabi. Ayaklarim normalde cok ince ve 37,5 numara 39 numara tam oldu. Kesinlikle buyuk numara alin. İndirimde 1760 liraya aldim
İsim: E** Ö** B**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Beden: Beden:39
Satıcı: BOYNER
Yorum: Modeli çok güzel ama burun kısmı o kadar dar ki 35 numara ayaklarıma olmadı tabanıda çok düz maalesef iade
İsim: S** I**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok hoş , derisi yumuşacık , burada yazılan yorumlarda bir numara büyük alınması tavsiye ediliyordu , ben yine de kendi numaramı aldım ve maalesef kendi numaram küçük oldu , örgülü kısmı dar çünkü
İsim: Mehtap K.
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Kutusu özenle geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Beden: 16 Haziran 2024
Yorum: Büyük beklentiyle almıştım ayağım taraklı olmamasına rağmen patlayacak gibi oldu iade
İsim: N** Ç**
Beden: 03 Eylül 2024
Yorum: Güzel ama Taraklı ayaklarıma dar geldi. İade etmek zorunda kalacağım.
İsim: n** k**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Ürün kalitesi ve fiyatı olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat taraklı ayaklar için bende olduğu gibi biraz sıkabilir ama güzel olduğu için iade etmedim
İsim: E** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Ürün güzel fakat satıcı bir tekini 37 diğerini 39 göndermiş değişim de ürün tedarik edilemediği için yapamıyormuş ben indirimden almıştım şu an fiyatı 2 katı ve 39 numarasını 2 katı fiyattan almak istersem stokta ama değişim talep edilince tedarik edilemiyor çok tuhaf!!!!!
Tarih: 10 Temmuz 2024
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Merak Edilenler
Soru: Merhablar , ayakkabı kalıbı ile ilgili geri bildirim yapabilir misiniz? 37.5 giyiyorum normalde
Cevap: Merhaba, ürün tam kalıptır.Kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.Güzel günler dileriz.
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Görsel Galerisi
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Şu Anki Satış Fiyatı 1289.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Ürün Özellikleri
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Ürününün Satıcısı, Vince Camuto Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA ürününü 1289.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Yorum Ve Değerlendirmeler
1289.99 Tl ye satışta olan Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Cok şık bir ayakkabi. Ayaklarim normalde cok ince ve 37,5 numara 39 numara tam oldu. Kesinlikle buyuk numara alin. İndirimde 1760 liraya aldim
İsim: E** Ö** B**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: Modeli çok güzel ama burun kısmı o kadar dar ki 35 numara ayaklarıma olmadı tabanıda çok düz maalesef iade
İsim: S** I**
Beden: 12 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok hoş , derisi yumuşacık , burada yazılan yorumlarda bir numara büyük alınması tavsiye ediliyordu , ben yine de kendi numaramı aldım ve maalesef kendi numaram küçük oldu , örgülü kısmı dar çünkü
İsim: Mehtap K.
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Kutusu özenle geldi teşekkürler
Beden: 16 Haziran 2024
Yorum: Büyük beklentiyle almıştım ayağım taraklı olmamasına rağmen patlayacak gibi oldu iade
İsim: N** Ç**
Beden: 03 Eylül 2024
Yorum: Güzel ama Taraklı ayaklarıma dar geldi. İade etmek zorunda kalacağım.
İsim: n** k**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Ürün kalitesi ve fiyatı olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat taraklı ayaklar için bende olduğu gibi biraz sıkabilir ama güzel olduğu için iade etmedim
İsim: E** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Ürün güzel fakat satıcı bir tekini 37 diğerini 39 göndermiş değişim de ürün tedarik edilemediği için yapamıyormuş ben indirimden almıştım şu an fiyatı 2 katı ve 39 numarasını 2 katı fiyattan almak istersem stokta ama değişim talep edilince tedarik edilemiyor çok tuhaf!!!!!
Tarih: 10 Temmuz 2024
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Merak Edilenler
Soru: Merhablar , ayakkabı kalıbı ile ilgili geri bildirim yapabilir misiniz? 37.5 giyiyorum normalde
Cevap: Merhaba, ürün tam kalıptır.Kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.Güzel günler dileriz.
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Görsel Galerisi
Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA En Uygun Satış Linki
Vince Camuto Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vince Camuto Siyah Kadın Deri Sandalet CELINA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.