sisi hangi dilde ?

Ayca

Bilgili
Sisi hangi dilde?
Sisi (Elisabeth), İmparator I. Franz Joseph'in karısı, Avusturya imparatoriçesi Elisabeth'in yakın çevresinde kullanılan lâkabı.

Sisi hangi dilde?
Sisi (Elisabeth), İmparator I. Franz Joseph'in karısı, Avusturya imparatoriçesi Elisabeth'in yakın çevresinde kullanılan lâkabı

İyi akşamlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Mısır İngilizcede “Egypt” olarak adlandırılıyor . Bu isim ilk bakışta ülkenin Arapça adı “Misr” ile hiçbir bağ kurmuyor

İşine yararsa yeter bana

Sisi hangi dilde?
Sisi (Elisabeth), İmparator I. Franz Joseph'in karısı, Avusturya imparatoriçesi Elisabeth'in yakın çevresinde kullanılan lâkabı

Merhaba

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ayca

Bir başka husus olarak

- Elisabeth ismi İbranice kökenlidir ve "Tanrı'ya adanmış" veya "Tanrı'nın yemini" anlamına gelir. Sisi ismi, özellikle Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth'in (Sisi) popülerliği sayesinde tanınmıştır
- Muhammed'i son peygamber olarak görür. Mısır Sünni İslam'ın en eski merkezlerinden biridir

İşe yaraması dileğiyle sundum

Sisi hangi dilde?

Herkese selam

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu çerçevede

- Abdülfettah Said Hüseyin Halil es-Sisi, daha yaygın bilinen adıyla Mareşal Sisi (Arapça: عبد الفتاح سعيد حسين خليل السيسي; d. 19 Kasım 1954, Kahire), 2014'ten beri Mısır devlet başkanı olarak görev yapan Mısırlı siyasetçi ve emekli subay
- Muhammed'i son peygamber olarak görür. Mısır Sünni İslam'ın en eski merkezlerinden biridir

İşine yararsa sevinç duyarım

Sisi hangi dilde?

Selam herkese

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ayca

Bir not daha

- 1.werimî, perçivî. 2. şiş . biraştiya şîşê. belor, şûşe

İşine yararsa ne güzel olur

Sisi hangi dilde?

Merhaba, iyi çalışmalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ayca

Bu hususta ek olarak

- Arapça cilbāb جلباب " tüm gövdeyi örten bir kadın giysisi " sözcüğünden alıntıdır

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Sisi hangi dilde?

Selam ekip

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Elisabeth ismi İbranice kökenlidir ve "Tanrı'ya adanmış" veya "Tanrı'nın yemini" anlamına gelir. Sisi ismi, özellikle Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth'in (Sisi) popülerliği sayesinde tanınmıştır
- Kuzeydoğu Afrika'da Nil Nehri'nin denize ulaştığı yarısı çevresinde yayılmış antik bir uygarlıktır . Uygarlığın yayıldığı bölge, bugünkü Mısır toprakları içinde yer almaktadır

Kolay gelsin

benzerkonular_benzer_konular