Gulfem
Bilgili
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Tavsiye Eder Misiniz?
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Şimdiki Fiyatı Ile 47500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Detaylı Açıklama
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Ürününün Satıcısı, İKLİMSA Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 ürününü 47500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında Yapılan Yorumlar
47500.0 Tl ye satışta olan Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok memnunum gayet ve güzel
İsim: M** A**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: IKLIMSAMUGLA
Yorum: Satıcı ürünün neden halen teslim edilmediğini kargo firmasını arayıp sorgulayan , sattığı ürünün arkasında duran harika bir firma . Sonuna kadar güvenilir
bir mesajımda trendyola Aras kargo klimayı tam 3 gün şubede bekletip sonra gönderdi. Telefonlarına da ulaşılamıyor.
İsim: E** C**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: 140 metre kare eve uygun mudur hole kurulacak soğutma olurmu
Cevap: Çok derij bir soğuk elde edemezsiniz efendim ancak ortamın havasını kırar. Tam verimli çalışırsa ortamı 26 derecelerde tutar
Soru: Ürün de kullanılan gaz r32 mıdır acaba
Cevap: Evet bu üründe R32 gaz kullanılmıştır.
Soru: enerji tasarrufu soğutma da nasıl acaba
Cevap: Yeni nesil inverter olup oldukça tasarruflu tüketimi vardır.
Soru: iç ünite ölçüleri nedir
Cevap: İklimsanın sitesinde mevcuttur
Soru: merhaba klima. montaj ve bakır boru utresis kurulumu
Cevap: Merhaba 5 metre boru ve montaj ucretsiz
Soru: klima invertır diğilmi
Cevap: Evet İnverter
Soru: merhaba isitma ve soğutma da A+++ yazıyor ama ısıtma ve soğutma kalitesi nedir ? birde montaj kurulum ücretsiz mi ?
Cevap: Merhaba efendim, montaj kurulum ücretsizdir. A plus cihazdır
Soru: anladım kurulum montaj ücretsiz ama A plus demişsiniz anlamadım uygulamada A+++ yazıyor
Cevap: Soğutma A++ ısıtma A+
Soru: İnverter klima mıdır
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar ses düzeyi kaç desibel acaba ?
Cevap: 44-45 desibeldir
Soru: Sadece a sınıfı mı? Inverter yazmıyor açıklamalarda bilgi verir misiniz? Salonunda kullandığım klima sadece a sınıfı olduğu için yeni bir klima alırken inverter olmasın dikkat ediyorum
Cevap: İncedere klima efendim
Soru: merhaba kesin almak istiyor um salona kurdurmak istiyorum salon 20metre kapiyi açık birakip diyer odalara bir faydasi olurmu
Cevap: Merhaba efendim, evet faydası olur. Normal şartlarda 20 metrekare tek oda için 12 binlik yeterli olur ancak diğer odaları da etkilesin isterseniz on sekizlik cihazı tercih edebilirsiniz
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Resim Galerisi
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Şimdiki Fiyatı Ile 47500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Detaylı Açıklama
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Ürününün Satıcısı, İKLİMSA Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 ürününü 47500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında Yapılan Yorumlar
47500.0 Tl ye satışta olan Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok memnunum gayet ve güzel
İsim: M** A**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: Satıcı ürünün neden halen teslim edilmediğini kargo firmasını arayıp sorgulayan , sattığı ürünün arkasında duran harika bir firma . Sonuna kadar güvenilir
İsim: E** C**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: 140 metre kare eve uygun mudur hole kurulacak soğutma olurmu
Cevap: Çok derij bir soğuk elde edemezsiniz efendim ancak ortamın havasını kırar. Tam verimli çalışırsa ortamı 26 derecelerde tutar
Soru: Ürün de kullanılan gaz r32 mıdır acaba
Cevap: Evet bu üründe R32 gaz kullanılmıştır.
Soru: enerji tasarrufu soğutma da nasıl acaba
Cevap: Yeni nesil inverter olup oldukça tasarruflu tüketimi vardır.
Soru: iç ünite ölçüleri nedir
Cevap: İklimsanın sitesinde mevcuttur
Soru: merhaba klima. montaj ve bakır boru utresis kurulumu
Cevap: Merhaba 5 metre boru ve montaj ucretsiz
Soru: klima invertır diğilmi
Cevap: Evet İnverter
Soru: merhaba isitma ve soğutma da A+++ yazıyor ama ısıtma ve soğutma kalitesi nedir ? birde montaj kurulum ücretsiz mi ?
Cevap: Merhaba efendim, montaj kurulum ücretsizdir. A plus cihazdır
Soru: anladım kurulum montaj ücretsiz ama A plus demişsiniz anlamadım uygulamada A+++ yazıyor
Cevap: Soğutma A++ ısıtma A+
Soru: İnverter klima mıdır
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar ses düzeyi kaç desibel acaba ?
Cevap: 44-45 desibeldir
Soru: Sadece a sınıfı mı? Inverter yazmıyor açıklamalarda bilgi verir misiniz? Salonunda kullandığım klima sadece a sınıfı olduğu için yeni bir klima alırken inverter olmasın dikkat ediyorum
Cevap: İncedere klima efendim
Soru: merhaba kesin almak istiyor um salona kurdurmak istiyorum salon 20metre kapiyi açık birakip diyer odalara bir faydasi olurmu
Cevap: Merhaba efendim, evet faydası olur. Normal şartlarda 20 metrekare tek oda için 12 binlik yeterli olur ancak diğer odaları da etkilesin isterseniz on sekizlik cihazı tercih edebilirsiniz
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Resim Galerisi
Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 En Uygun Satış Linki
İKLİMSA Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İKLİMSA Sigma Klima Sgm18 Inv Dha Inverter Klima A Inverter Klima R32 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.