sigara fiyatlari ne kadar oldu 2024 ?

Aylin

Bilgili
Sigara fiyatları ne kadar oldu 2024?
2024 YENİ SİGARA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU? Sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira oldu.

2024 YENİ SİGARA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU? Sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira oldu

Selamlar herkese

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Aylin

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- TÜİK'in açıkladığı tütün enflasyonu oranına göre yapılan hesaplamaysa, 2024 Ocak ayında bir paket sigaranın ortalama fiyatının 55,57₺ olduğunu gösterdi
- Temmuz ve Ağustos aylarında yapılan zamların ardından gelen bu güncelleme neredeyse tüm markalarda dikkat çekici seviyelere ulaştı. İşte 2025 yılı itibarıyla en pahalı sigaralar: Parliament Night Blue Pack / Long : 105 TL

Faydalı olması dileğiyle

2024 YENİ SİGARA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU? Sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira oldu

Selamlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Aylin

Ek bir not olarak

- Winston Sigara Fiyatları: Winston: 74,00 TL . Winston Slims: 77,00 TL. Winston Xsence: 79,00 TL

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Selam, umarım keyifler yerindedir

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna paralel olarak

- SİGARA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLACAK? Zammın ve yeni sigara fiyatlarının 5 Ocak 2026 itibarıyla geçerli olacağı belirtilirken söz konusu sigara grubunda en ucuz sigara 90 TL , en pahalı sigara 95 TL oldu

İşine yarar umarım

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir örnek olarak

- Winston Sigara Fiyatları: Winston: 74,00 TL . Winston Slims: 77,00 TL. Winston Xsence: 79,00 TL
- Sigaraya zam geldi “İlk sigara zammı JTİ gurubundan 8 TL”

İşine yarar diye gönderdim

Selam, nasılsınız?

@Aylin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir detay olarak

- Temmuz ve Ağustos aylarında yapılan zamların ardından gelen bu güncelleme neredeyse tüm markalarda dikkat çekici seviyelere ulaştı. İşte 2025 yılı itibarıyla en pahalı sigaralar: Parliament Night Blue Pack / Long : 105 TL
- İşte 10 Eylül 2024 sigara fiyatları Geçtiğimiz hafta sigara şirketleri yeni fiyat listelerini açıkladı. Açıklanan fiyatlara göre en pahalı sigara 89 liraya çıkarken, en ucuz sigara 63 TL 'den satılacak

Belki sana yardımcı olur

Günaydın

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Aylin

Buna ek bilgi olarak

İşine yaraması dileğiyle sundum

Selam sevgili ekip

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Aylin

Ek bilgi olarak

- Yeni fiyat listesiyle birlikte JTI grubunun en ucuz sigarası 80 TL olan Monte Carlo olurken, en pahalı sigarası 96 TL ile Winston Xsence olarak belirlendi

Umarım işini kolaylaştırır

benzerkonular_benzer_konular