Shira Plus 12000 Btu-h - Ftxm35r Inverter Klima R32 Tavsiye Edilen Yer Neresi

Ecem

Bilgili
Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Fiyatına Göre Alınır Mı?
Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Güncel Fiyatı 53500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Alanlar Memnun Mu?

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Ürünün Detayları

Daikinin eşsiz ozelliklerini barındıran ileri teknoloji kliması. >ÜCRETSİZ MONTAJÜcretsiz montaj kapsamında 5 metreye kadar bakır boru, dış ünite konsolu, takoz lastiği, sinyal kablosu, drenaj hortumu ve dekoratif bant firmamız tarafından karşılanacaktır.Elektrik besleme hattı ve sigorta işlemleri, diğer inşaat ve dekorasyon işleri dahilinde müşteriye aittir.5 metre montaj mesafesini aşan uygulamalarda ek tesisat birim metre bedeli yetkili servisler tarafından müşteriden talep edilir.Dış ünite konumlandırılacak alanda vinç ya da iskele kurulumu gerekmesi durumunda ilgili bedel müşteriye aittir. Siparişinizi vermeden önce klimanızın kurulumu için uygun alanın mevcut olduğunu kontrol etmeniz önerilir.

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Ürününün Satıcısı, Daikin Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 ürününü 53500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Kullananlar
53500.0 Tl ye satışta olan Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Klimamım bugün montajı yapıldı umarım sorunsuz şekilde kullanırım herkese tavsiye ederim
İsim: Hediye G.
Tarih: 25 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İklimlendirme

Yorum: Uzun araştırmalar sonucunda aldım. Dünyanın en iyisi denebilir. Kendi ihtiyacınıza göre özellikleri seçebilirsiniz ama Marka kesinlikle önemli. Daikin klima konusunda başarılı...
İsim: h** e**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Satıcı: doludepo

Yorum: Dış ünite kartı arızalı gelen ürünü satıcı ( daikin merkz ve hemkar) değiştirmedi. Sakın markaya aldanmayın, müşteri ilişkileri rezalet. Çalışanlar ise kaba ve niteliksiz
İsim: B** Y**
Tarih: 16 Nisan 2022
Satıcı: İklimlendirme

Yorum: Biraz geç geldi ama sorunsuz geldi. Tşk ederim
İsim: Y** N**
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: Doruks

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Merak Edilenler Neler?

Soru: merhabaisyerim 30 metre kare kuyumcu oldugum icin icerde lamba sayısı fazla isyerim icin yeterli olurmu
Cevap: Merhaba bir üst modelini almanızı tavsiye ederim efendim

Soru: Bu ürün ile shrira ftxm-35n arasında ne fark var...hangisi daha yeni...
Cevap: merhaba N serisi yeni seridir . Sağ sol kanat yönlendirmede, otomatik gümüş alerjen filtre vb. farklılıklar mevcuttur.

Soru: Üzerinde kaç de olduğunu gösteren gösterge var mı
Cevap: Merhaba mevcuttur

Soru: merhabalar ben dalamandan yaziyorum benim salon 6×4 metre yani 24 mere kacliknhangi model urunu tavsiye edersiniz benim evimde su an 12 shere modeli var cok mem nunum
Cevap: merhaba; FTXM35R 12,000 btu yeterli olucaktır. aynı şuanki evinizde kullandığınız

Soru: Merhaba Daikin Shira Plus 9.000 Btu olan modeli 21.5 M2 alan için yeterli gelirmi Adana
Cevap: Değerli müşterimiz, ortalama 18-19 m2 için yeterli gelmektedir. 12000 btu ürün tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Soru: Teşekkür ediyorum Allah razı olsun sağolun iyi günler diliyorum
Cevap: İyi dileklerinize teşekkür ederiz. Amin :)

Soru: merhaba kaç yıl garantilidir ürün de wi-fi kontrol var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz İlgili ürünün garantisi 6 yıl olarak belirtilmiştir. Uzaktan Kumanda mevcuttur. Detaylı bilgi için müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek bilgi almanızı öneririz. Saygılarımızla

Soru: garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba 3 yıl

Soru: merhabalar 18.000 btu hem ısıtmada hemde soğutmada yani her ikisinde A+++ cihazınız varmı?
Cevap: 18.000btu sadece ururu sarara modellerinde hem ısıtma hem soğutma A+++ dır

Soru: Merhaba bu ürünün FTXM35N den farkı nedir sadece tasarım mı ?
Cevap: Merhabalar. Evet efendim tasarım farklılığı

Soru: merhaba yeriniz nerde
Cevap: İst. Üsküdr

Soru: Klimanı üzerinde göz var mı?
Cevap: Merhabalar, Evet var efendim

Soru: Ek garanti nasıl alıyoruz
Cevap: Cihaz 6yıl garantili. Ek garanti durumu yok.

Soru: Bu serid Onile özelliği içinde mevcut mu? Yoksa harici satılıyor mu? Yeni sürümlerde mi sadece var?
Cevap: Online controller standart olarak geliyor bu üründe

Soru: Ftx35R ile Ftx35m özellik olarak aynı görünüyor ama neden bu şekilde iki farklı model var? Bu iki model arasındaki fark nedir? Neden diğeri ötekinden daha pahalı aynı özelliklerde olmasına rağmen?
Cevap: Merhaba FTXM35 ürün kodu Shira Plus cihazımızı tanımlar. 35'den sonra yazan M ve R versiyon farkı demektir cihazda. İç ünite tasarımlarında farklılık olmuştur. M kodlu ürünün üretimi bitmiş ve R kodlu olarak üretim devam etmektedir. Teknik olarak aynı cihzlardır.

Soru: hem sogutma a+++ hem ısıtma a+++ bu cihaz
Cevap: Merhabalar. Evet efendim

Soru: isitmasi kaç artidir
Cevap: A+ ısıtmada enerji değeri

Soru: merhaba wi fi özelliği varmı
Cevap: Standart online controller mevcut

Soru: Salon 30m2. ( izmir ) Cam 2m2 pvc cift cam Balkon kapısı 4.5m2 pvc çift cam Ara kat yalıtımlı bina ve güney cephe. Kullanım şekli hafta içi akşamdan akşama. Hafta sonları evde olacak şekilde kullanmak için bu klima uygun mudur ?
Cevap: Bu cihaz diğer modellere göre daha verimlidir. Yetecektir diye düşünüyorum. Keşif yaptırmanızda fayda var.

Soru: hem ısıtmada hem soğutmada A+++ enerji sınıfında mı çalisiyor? yoksa farklilik gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; Cihaz hem ısıtmada hem soğutmada A+++ Enerji sınıfı olarak çalışmaktadır. Cihaz ile ilgili detaylı bilgilere Daikin Resmi Sitesinden ulaşabilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Shira Plus 12000 Btu/h | Ftxm35r Inverter Klima R32 En Uygun Satış Linki