sergio oliveira cocugu var mi ?

Berrak

Bilgili
Sergio Oliveira çocuğu var mı?
Conversation. Sergio Oliveira ve eşi, bir erkek çocuklarının olacağını açıkladı.

Conversation. Sergio Oliveira ve eşi, bir erkek çocuklarının olacağını açıkladı

Merhaba arkadaşlar

@Berrak, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir not daha

- Roma'ya kiralık transferi 12 Ocak 2022'de Oliveira, vatandaşı José Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Serie A kulübü Roma'ya transfer oldu. 1 milyon Euro'luk kiralık transfer anlaşması, sezon sonunda 13,5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu içeriyordu
- Galatasaray forması altında 58 maça çıkan orta saha oyuncusu, 6 gol ve 7 asistle katkı sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. Ancak son sezonda hem sakatlık sorunları hem de teknik direktör Okan Buruk ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle gözden düşmüştü
- Fenerbahçe'de ikinci Pereira dönemi 171 gün sürdü 2 Temmuz'da "Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim." ifadesini kullanarak Fenerbahçe'nin başına geçen Portekizli teknik adamla, istenilen performansın sergilenememesi üzerine 171 gün sonra yollar ayrıldı

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Selam, herkese iyi haftalar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Berrak

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Portekiz milli takımının da formasını giyen deneyimli orta saha , ulusal takımıyla bugüne dek 13 müsabakaya çıkarken; 1 asistlik skor katkısı yaptı. Sergio Oliveira, 2022-2023 yaz transfer sezonunda Galatasaray'a katıldı. Galatasaray'da ilk iki sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Merhabalar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle emekliye ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Sergio Agüero, yeşil sahalara yeniden döndü
- Galatasaray'ın efsane kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera'nın bir sezon daha takımda kalması için yeni bir teklif sunulacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Haziran 2025'te bitecek olan Muslera'nın sözleşmesi için 2.5 milyon euro maaş teklifinde bulunmayı planlıyor

İşine yararsa ne mutlu bana

Selamlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Berrak

Bir not daha

- Roma'ya kiralık transferi 12 Ocak 2022'de Oliveira, vatandaşı José Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Serie A kulübü Roma'ya transfer oldu. 1 milyon Euro'luk kiralık transfer anlaşması, sezon sonunda 13,5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu içeriyordu
- Fenerbahçe'de ikinci Pereira dönemi 171 gün sürdü 2 Temmuz'da "Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim." ifadesini kullanarak Fenerbahçe'nin başına geçen Portekizli teknik adamla, istenilen performansın sergilenememesi üzerine 171 gün sonra yollar ayrıldı
- Galatasaray forması altında 58 maça çıkan orta saha oyuncusu, 6 gol ve 7 asistle katkı sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. Ancak son sezonda hem sakatlık sorunları hem de teknik direktör Okan Buruk ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle gözden düşmüştü

İşe yarar umarım

Herkese merhaba

@Berrak gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Galatasaray sezon bittiğinde beni çok daha isteyen taraftı. Hoca ve başkan da bu isteği gösterdi. Ben de bu doğrultuda tercihimi yaptım" yanıtını verdi. "Bugün çok fazla mücadele ettik" Maçta kaçırdığı bir pozisyon hakkında da konuşan Batshuayi, "O golü atamadığım için üzgünüm

Belki bir işe yarar

benzerkonular_benzer_konular