sepette 100 kodu nasil kullanilir hepsiburada ?

Sepette 100 kodu nasıl kullanılır Hepsiburada?
Kampanya kullanımı için sepet adımında, kupon kodu ekle kısmından ilgili kupon kodunun girilmesi

Herkese selam

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ela

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır
- Her yeni kullanıcı bir indirim kodunu, tek alışverişte bir kez kullanabilir. Kampanya kodu, aynı cihaz üzerinden verilecek sadece ilk siparişte geçerli olup 2. siparişte geçersiz olacaktır. Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir
- Kampanya Koşulları İndirim kodu, bütün sepet tutarı üzerinden değil, sepete eklenen ürünlerin toplam bedeli üzerinden uygulanacaktır. Alınan indirim kodu alışveriş tamamlanmadan önce Trendyol siparişi tamamlama adımında “İndirim kodu” kısmına yazılarak kullanılmalıdır . Kodunuzu bu linke tıklayarak alabilirsiniz

İşine yararsa güzel olur

Kampanya kullanımı için sepet adımında, kupon kodu ekle kısmından ilgili kupon kodunun girilmesi

Selam, umarım iyisinizdir

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE KARTI. Hepsiburada hesabında "Kuponlarım" bölümünden veya sepet adımında "Kupon Ekle" kısmından kolayca kullanabilirsin . Dijital hediye çeki sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir

İşine yarar diye ekledim

Selam sevgili ekip

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ela, gerçekten emeğine sağlık

Bir başka not olarak

- HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE KARTI. Hepsiburada hesabında "Kuponlarım" bölümünden veya sepet adımında "Kupon Ekle" kısmından kolayca kullanabilirsin . Dijital hediye çeki sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir
- Kullanıcılara daha fazla restoran ve menü seçeneği sunarak, keyifli ve uygun fiyatlı bir yemek deneyimi sağlamayı hedefleyen kampanyadan faydalanmak için Yemeksepeti kullanıcıları “SEPETTE100” kupon kodunu bir defadan fazla kullanabiliyorlar

Yardımcı olabildiysem ne mutlu