sepette 100 indirimi nasil yapilir ?

Sepette 100 indirimi nasıl yapılır?
Kullanıcılar, “SEPETTE100” kupon kodu ile seçili restoranlardan yapacakları siparişlerde 100 TL indirimden

Merhaba dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Irem

Küçük bir not daha

- Yemeksepeti verilerine göre en çok sipariş edilen ilk 5 yemek; tavuk döner dürüm, burger, lahmacun, pizza ve çiğ köfte oldu. Yemeksepeti, 2024'te Türkiye'nin yemek sipariş alışkanlıklarına yönelik verileri paylaştı

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Kullanıcılar, “SEPETTE100” kupon kodu ile seçili restoranlardan yapacakları siparişlerde 100 TL indirimden

Hey

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır
- 100TL Yemeksepeti Sepette Kupon Kodu: Arby's, Dominos, McDonald's, HD İskender, Köfteci Yusuf, Maydonoz Döner, Pidem, Hot Döner, Popeyes, Subway, Terra Pizza, Usta Dönerci . Yemeksepeti'ne özel SEPETTE100 kuponuyla anında indirim! olup, toplamda 750 bin adet stokla sınırlıdır

İşine yararsa sevinirim

Selam dostlarım

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Irem

Konuya ek olarak

- Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir . Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır
- 100TL Yemeksepeti Sepette Kupon Kodu: Arby's, Dominos, McDonald's, HD İskender, Köfteci Yusuf, Maydonoz Döner, Pidem, Hot Döner, Popeyes, Subway, Terra Pizza, Usta Dönerci . Yemeksepeti'ne özel SEPETTE100 kuponuyla anında indirim! olup, toplamda 750 bin adet stokla sınırlıdır
- YemekSepeti'ni Sattığımızda 27 Milyon Dolar Dağıttık | Nevzat Aydın anlatıyor; #shorts

İşine yarar diye düşündüm

Herkese merhaba

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Irem

Bir başka noktadan

- Kullanıcılara daha fazla restoran ve menü seçeneği sunarak, keyifli ve uygun fiyatlı bir yemek deneyimi sağlamayı hedefleyen kampanyadan faydalanmak için Yemeksepeti kullanıcıları “SEPETTE100” kupon kodunu bir defadan fazla kullanabiliyorlar

İşine yaramasını dilerim

Selam güzel insanlar

@Irem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu doğrultuda

- Kupon kodu sadece online kredi kartı/banka kartı ve cüzdan ile verilecek siparişler için geçerlidir. Kupon kodunu kullanmak için minimum sepet tutarı 300 TL 'dir. Kupon kodu her hesap tarafından yalnızca 1 kez kullanılabilir

Faydalı olur diye paylaşıyorum