Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Alanlar Memnun Mu ?

Asli

Bilgili
Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Ürün Alınmaya Değer Mi?
Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Şu Andaki Fiyatı 359.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Hakkında yaklaşık 260 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Ürün Hakkında Bilgi

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Ürününün Satıcısı, The Ceel Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml ürününü 359.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Son Yorumlar
359.9 Tl ye satışta olan Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
260 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: İlk uygulamada bile fark edilir derecede sıkılaşma oluyor kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: The Ceel

Yorum: ürün tedarik ile geldi ve özür nihayetinde güzel hediyeniz için çok teşekkür ederim 🥰 tüm ürünleri severek kullanıyorum bu kadar etkili olucagini bilseydim stok yapardım güneş kreminizden arkadasimada aldım onu da severek kullanıyor ilginiz için teşekkür ederim
İsim: C** S**
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: Annemin ve kardeşimin de daha önceden kullandığı bir üründür gerçekten abartmıyorum çok ama çok iyi bir ürün tavsiye ederim sıkılaştırıcı gerçekten tek kelime ile mükemmel bence şiddet ile almanızı öneriyorum
İsim: Adem K.
Tarih: 25 Nisan 2024

Yorum: ilk haftadan etkisini gösteriyor,özellikle karın bölgesinde
İsim: Feride K.
Tarih: 31 Aralık 2023

Yorum: Ablamın tavsiyesi üzerine ben de siparişimi verdim.Ürün elime ulaştığı gün başladım düzenli kullanmaya düzenli kullanım da vücudum da çok faydasını gördüğüm için devam edip ikinci siparişimi de verdim.Kullanımı çok kolay jel oluşunu da sevdim ben de tavsiye ederim.
İsim: E** A**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: 2 kutu almıştım bazen karın bölgemde yanma oluyordu ama vücut fircamla kullanımı güzel oldu sadece bu etkili olamaz maalesef
İsim: ş** ö**
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: Paketlemi güzeldi hemen kullandim karnıma surdum strec sardim ve uzerine korsemi giyip spor yaprim baya yandi ve catlaklarim kizarmisti ilkten bi korktum fakat yanmasi normal miş bir saate yanmasi gecti bacaklada sadece surdum biraz yandı bence çatlak cogunluguna gôre daha çok yaniyor kollarim hic yanmadı duzenli kullanip yorumumu guncelliyeceg suaDevamını Oku
İsim: B** M**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: ciddi anlamda beğendimm kokusu güzel etkili ise yarıyor diyebiliyorum
İsim: M** D**
Tarih: 12 Nisan 2024

Yorum: Gece uyumadan evvel sürüyorum. Sıcak olduğu için spor öncesi kullanmak zor oluyor. Tüm gece yanma yapıyor ama umarım işe yarıyordur
İsim: A** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Haziran 2024

Yorum: Stok yüzünden ürün elime ulaşmadı ama sonradan gönderilecekmiş. Bu yüzden problem değil. Nazik notunuz ve hediyeniz için teşekkür ederim hızlı ve özenli paketleme yapılmışti teşekkür ederim. Ürün elime ulaştıktan sonra kullandığım taktirde izlenimlerimi paylaşacağım
İsim: M** Ö** B**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Türk malı Güzel bir ürün.
İsim: B** Y**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Henüz bir kere kullandım ama ben bu markaya güvendim, inanıyorum. Hızlı kargo geldi. Satıcıya hediyesi için teşekkürler
İsim: Y** A**
Tarih: 27 Aralık 2023

Yorum: Kızlar 27 yıldır erimeyen iki koca selülitli bacağım vardı alayım deneyeyim dedim bunu iki sefer ya iki sefer kullandım o kadar çok inceltti ki size anlatamam ama ben bir masaj aleti kullanıyorum üç başlıklı titreşimli( bence büyük yararı var, onu da edinin hızlı sonuç almak için) jeli sürüyorum sonra o aleti gezdiriyorum mis gibi baya yok oldu bacDevamını Oku
İsim: Büşra Ö. Ç.
Tarih: 16 Haziran 2024

Yorum: Ben aldığımda 140 tl verdim şu an 270 yorumları gayet okeydi
İsim: N** G**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: ürün kullanima bağlı olarak gayet etkili bir ürün ayrıca kullanımıda çok kolay jel olmasından kaynaklı cildime emilimide çok kolay.
İsim: e** e**
Tarih: 14 Kasım 2023

Yorum: urun saglam paketlenmisti,kargo biraz gecikmeli olsa da teslimatimiz sorumsuzdu urunu deneyince yorumumu guncellerim:)
İsim: Z** K**
Beden: 02 Temmuz 2024

Yorum: yanıyorum yanıyorum yanıyorum
İsim: S** K**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: yorumu ileride guncelleyecegim yakiyor birazcik
İsim: a** e**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: Eldivenle uyguluyorum günde bir kez genelde yatmadan önce. Yanma yapıyor fakat cildi tahriş etmiyor.
İsim: D** M** Ö**
Beden: 26 Nisan 2024

Yorum: Fena yakıyor ama sorun etmedim yakması işe yarıyor demektir umarım beni selülitlerimden kurtarır
İsim: D** K**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Kullanmaya başladığımdan beri farkı gördüm 2. Sipariş vereceğim
İsim: D** S**
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: Hızlı teslimat için teşekkürler ama hediye çıkmadı kutudan😔
İsim: F** Ş**
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: tedarik paketim kargoya verilemedi galba 2hafta oldu
İsim: H** ö**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Allah bu kremi üretenden yapımında çalışandan trendyola ekleyenden ve bize satın alma imkanı sunan herkesten razı olsun. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu bir mucize. Yemin ederim abartmıyorum. Arkadaşıma anneme de aldım. 3 al 2 öde yapıyorum aşırı uyguna geliyor. Daha sadece 8 gündür kullanıyorum. İnanamazsınız gerçekten aklınız varsa alın
İsim: E** Ö**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: Etkisini göremedim
İsim: Büşra G.
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: etkisine bayıldım, sürdüğünüz andan itibaren yakıyor çatlaklarıma iyi geldiğini düşünüyorum
İsim: G** T**
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: yeni kullanmaya başladım umarım etkisi olur
İsim: M** K** ç**
Beden: 20 Şubat 2024

Yorum: denicem umarım ise yarar indirimdeyken aldim
İsim: S** N**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: kokusu çok güzel ilk defa kullanacağım inşallah işe yarar ki ben bu markaya güveniyorum 🩷
İsim: S** K**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Henüz bir etki göremedim bir kere kullandım, ama etkisi olursa yorumumu güncelleyeceğim.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Haziran 2024

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Yıkamak gerekiyor mu ne kadar zaman da etkisini gösteriyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Tabi ürün vücudunuzda bir kaç saat kadar bekledikten sonra yıkayalım. Ortalama 3-4 haftalık düzenli kullanımda etki almaya başlarsınız. Sevgiler

Soru: merhaba sizden ricam icerisindekileri paylaşa bilirmisiniz🙏
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Ürün içeriğinde Aqua,Glycerın,Corylus avellana seed oıl,Capsıcum frutescens fruıt extract,Potassıum hydroxıde,Ethylhexylglycerın,Phenoxyethanol,Caffeıne,Carbomer,Vıtıs vınıfera seed oıl,Parfum,Persea gratıssıma oıl bulunmaktadır. Sevgiler

Soru: Yıkamak,durulamak illa gerekli mi? Kalsa bir sorun olur mu
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü 1-2 saat beklettikten sonra yıkamanızı önermekteyiz. Sevgiler

Soru: nasıl kullanmalıyız?
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. İlgili bölgeye ürünü sürdükten sonra yedirelim. Mümkünse streçe saralım. Kalırsa çok iyi olur. Sevgiler

Soru: eskimiş beyaz çatlakları geçirir mi?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Tabi ki gidermeye yardımcı olur. Sevgiler

Soru: Merhaba gögüs bölgem büyük ve sarkıklar bunuu kullansam sarkması gider mi dikleştirir mi. Küçülme etkisi olur mu?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Tabi, ürün sizin için etkili olacaktır. Sevgiler

Soru: Alkol var mı içinde
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Hayır bulunmamaktadır. Sevgiler

Soru: Merhaba hergün sabah ve gece olarak uyguluyorum ilk başlarda ürün yanma etkisi vardı ama artık yanma hissi geçti bu normal mi
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Tabii, normaldir. Vücut bağışıklık kazanmaya başlamıştır. Sevgiler

Soru: Merhaba sürdükten sonra direk streç sarsak yeterli mi yoksa 10 dk falan masaj yapmak gerekli mi ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Yeterlidir,yedirmeniz yeterli olur. Sevgiler

Soru: Kaç ayda etki gösterir pekiiii
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Ortalama 1 aylık süreçte farkı görmeye başlarsınız. Sevgiler

Soru: ürünü sürdüğümde yanma olmadı işe yaramıyor mu
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Ilk kullanımınız mıdır ?

Soru: Oluşan çatlakları gideriyor mu
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Tabi, gidermeye yardımcı olur. Sevgiler

Soru: lipoödem e iyi gelir mi acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Tabi, etkili olacaktır. Sevgiler

Soru: Hangi sıklıkla kullanılmalı
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. 2-3 günde bir uygulanmalıdır. Sevgiler

Soru: Her akşam yatmadan kullansak olurmu
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Tabii, kullanıma uygundur. Sevgiler

Soru: 13 yaş kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Doktor onayıyla birlikte kullanıma uygundur. Sevgiler

Soru: merhaba tam icerik listesi nedir
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler.

Soru: kilo verirken sarkmalara yardimci olur mu
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Tabi ki bu anlamda yardımcı olur. Sevgiler

Soru: Ürünü spora veya yürüyüşe gitmeden önce mi kullanmalıyız? Ne kadar süre sonra yıkamalıyız?
Cevap: Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Tabi ki kullanılabilir. Minimum 2 saat kadar beklemelidir. Sevgiler

Soru: selülit için jeli nasıl kullanmam gerekiyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü ilgili bölgeye sürüp yedirmeniz yeterli olacaktır. Sevgiler

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Selülit ve Çatlak Karşıtı Bölgesel İncelme ve Sıkılaştırıcı Jel (Soğuk Lipoliz) 250 ml En Uygun Satış Linki